Komünist Atatürkçüler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

O sözü Atatürk asla söylemedi, (Kanıtla!)

İlk TKP'yi kuran kim söyle, (Mustafa Suphi'ninkini demiyorum resmi olanı kim kurdu?)

Türkiye dışında sadece 2 ülkede Atatürk'ün heyleli bulunmaktadır bi zahmet bu ülke isimlerinide söyle.

Atatürk halk temelli bir burjuva devrimi gerçekleştirdi yani komünizmin 2. halkasını gerçekleştirdi bu yüzden hiçbir komünist Atatürkü rededemez. Ama Atatürk ideallerinde savunmaz, çünkü Marks'ında öngörüsüyle defalarca kez kanıtlandığı gibi geriye devrim yaşanmaz, ileriki halka sosyalizimdir ve Atatürk bu geçişin en önemli önderidir....

Kafanıda öyle gördüğün herdeliğe sokma, bi bakmışsın bokun içinde boğulmuşsun. 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    teodos bunu yazdı:
    -----------------------------

Sevgili afyon bolvadinli mürid. Öncelikli olarak sana şunu belirtmek isterim. Kemal Atatürk tarafından gerçekleştirilen büyük Türk Devrimi kendi içinden bir ideoloji çıkarmıştır. Bu ideolojiye Kemalizm (Kamalizm) denir. Kemalizm dünyadaki mevcut en yeni ideolojidir. Diğerlerinden farkı dogmatik olmamasıdır. Devrimci ruhu olup, kendini adaptasyonunu sağlayabilir. Çok iyi incelendiğinde Türkiye'nin mevcut coğrafyada kalkınabilmesine tek çare Kemalizm'dir. K.Atatürk hayatı boyunca yaklaşık on bin kitap okumuştur. Fransız devrimi ve bolşevik devrimini çok iyi incelemiştir. Yani Kemalizm çok uzun yıllara dayanan çalışmaların neticesidir. Fakat 1950'li yıllardan sonra Kemalizm kelimesi hem devlet sisteminden hemde anayasadan çıkarılmıştır. (anayasaya kemalizm yerine atatürkçülük kelimesi konmuştur.) Bunun sebebi emperyalizmin her zaman kölesi olmuş siyasal islamcılardır. Bu kölelik kendini tüm islam ülkelerinde açıkca göstermektedir.

Gelelim Komunist Atatürkçülere. Şimdi bu sıfat senin yakın tarih bilincininde eksik olduğunu gösteriyor. soğuk savaş zamanında tam bağımsızlık söylemlerinin hepsi Komünizm olarak adlandırılmıştır ABD tarafından. Komünizm'de ibnelik gibi birşey gösterilmiştir. :)

Ülkemizde de tam bağımsızlık söylemine en çok sahip çıkanlar Kemalistler olmuştur. Bunun sonucu Kemalistlerde komünist ilan edilmiştir. Geçen zamanda böyle olmadığı anlaşılsada iş işten geçmiştir. Ayrıca Kemalizm'in tek çare olduğunu görenlerde yolunu Kemalizme çevirmiştir.

Yani "Komünist Atatürkçüler" betimlemesi senin gibi anadolunun bağrında fettoş efendinin köleci sistemi tarafından yaratılan bilgiler dışında bilgi alınmasına izin verilmeyenlere bilerek şırınga edilmektedir. Çünkü siyasal islamcıların genlerinde emperyalizme kölelik vardır.

daha güzel açıklayamazdın adeta noktayı koydun

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yani komünist Atatürkçü var ?Siz inanıyor musunuz?
    Komünizm bir rejimdir.Atatürkçüysen Cumhuriyetçisin demektir.NErden biliyorsun gibi bir soru yöneltmessiniz herhalde ilkelerinde var zaten idrak edemeycekseniz konuşmayın lütfen.

Şimdi Cumhuriyetle komünizm çatışıyor.
    Bir insan iki şey birden olamaz.Saçma sapan konuşmayın.

Dibine kadar Atatürkçüyüm.Komünizmi sevmem.Ülkenin ebesini zikecek bir yönetim biçimi nerdne mi biliyorum?

SİZ KOMÜNİSTLER VE FAŞİSTLER İYİCE OKUYUN...

almanya faşizm tarzı bir yönetim sergiledi,
    sscb komünizmle yönetildi.

Ortak yönlerini söyleyin ??
    İkiside çöktü.

Cumhuriyete bakalım birde.İlkelere bağlı kalınsa sağlam sağlam gidecek.

Ne komünizm, ne faşizm, ne şeriat Yaşasın Cumhuyriyet..!!!

Bir insan nasıl hem komünist hem şeriat yanlısı hem faşist olamazsa Cumhuriyetçi komünist saçmalamasıda yapılamaz.

Biraz mantık ne alaka fetoş metoş ?...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    abi yorum yapsam mı yapmasammı ddıye dusunuyorum.) yaparsan sımdı maydonaz olarak bazı ezık şahsiyetler.) en iyisi kalsın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:

Atatürk hakkında çok şey okumuş ve araştırmış biriyimdir; ve Atatürk dendi mi bende bir donukluk olur, saygımdan, sevgimden olsa gerek...

ama şu lafı gerçekten dedi mi bilmiyorum; veya araştırmalarım sonucunda es geçtim veya demedi: "nerde bir komünist görseniz ezin başını"

biri bu konuda "sağlam" bir kaynak göstererek beni aydınlatabilir mi?

En rahat bakabilceiğin yer milli güvenlik kitabı orda nerde geçtiğide yazıyordu. 

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek

1.M.Kemal Atatürk öle bişey dememiştir. 2.kıçından uydurma laflar ile böle konuşma. 3.sen hayatında kaç kere HalkEvlerine gittin.kaç kere öle ortamlara karıştın.,kaç tane öle arkadaşın oldu.kaç tanesi ile yedin içtin yattın kaltın...her böle saçma sapan konulara Atatürk ibaresi koymanı kim öğretti.aman efendim bakın ben sölemiyorum Atatürk sölüyor hadi ya.eminim sende yanındaydın,bu lafları not alıyordun...Komünizm öle senin bildiğin gibi basma kalıp laflardan oluşmaz güzelim.

Komüzim dedim mi duracaksın orada...kaç çeşit komunizm var senin haberin varmı,birincisi Leninizim (Marksizim)dir. diğer geri kalanlar sol Komünizm ve bir diğeri ise anarşits komünizm'dir.

şimdi atatürk kürtleri yok edin ,komünistleri öldürün,hitler rusları imha edin,yahudileri yakın,J.W.Bush müslümanları silin.Che Guevera ABD lileri dünyadan def edin,yahudiler    , Theodor Herzl :Müslümanları sabun yapın demiş hesapta.sen iste ben bu diyenleri dahada çoğaltim...bende şunu diyom.öle dedikleri yapılsa kim yaşıcak dünyada.

Türkiye dışında sadece 2 ülkede Atatürk'ün heyleli bulunmaktadır bu ülke isimlerini öğrende bilgin artsın cahil kalma.ben komunist değilim dir ama .samsun halkevleri başkanı nişanlımdır.bu yüzden bu dediklerini sana iade ediyorum...ve Üniversite okumadığın burdan belli oluyor.hayataının geri kalan kısmında okursan daha iyi öğrenirsin.çünkü orada öğrenirsin diyorum bu ülkede orada öğrenirsin ya yaşıyacan o duyguyu yada manasını orada öğrenecen ok.şimdilik güle güle...sen böle 5 sene 5 sene gerisim trak yaşamana bak...takma maruz kafanı böle şeylere

Veni, vidi, vici
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    toronaga55 bunu yazdı:

1.M.Kemal Atatürk öle bişey dememiştir. 2.kıçından uydurma laflar ile böle konuşma. 3.sen hayatında kaç kere HalkEvlerine gittin.kaç kere öle ortamlara karıştın.,kaç tane öle arkadaşın oldu.kaç tanesi ile yedin içtin yattın kaltın...her böle saçma sapan konulara Atatürk ibaresi koymanı kim öğretti.aman efendim bakın ben sölemiyorum Atatürk sölüyor hadi ya.eminim sende yanındaydın,bu lafları not alıyordun...Komünizm öle senin bildiğin gibi basma kalıp laflardan oluşmaz güzelim.

Komüzim dedim mi duracaksın orada...kaç çeşit komunizm var senin haberin varmı,birincisi Leninizim (Marksizim)dir. diğer geri kalanlar sol Komünizm ve bir diğeri ise anarşits komünizm'dir.

şimdi atatürk kürtleri yok edin ,komünistleri öldürün,hitler rusları imha edin,yahudileri yakın,J.W.Bush müslümanları silin.Che Guevera ABD lileri dünyadan def edin,yahudiler , Theodor Herzl :Müslümanları sabun yapın demiş hesapta.sen iste ben bu diyenleri dahada çoğaltim...bende şunu diyom.öle dedikleri yapılsa kim yaşıcak dünyada.

Türkiye dışında sadece 2 ülkede Atatürk'ün heyleli bulunmaktadır bu ülke isimlerini öğrende bilgin artsın cahil kalma.ben komunist değilim dir ama .samsun halkevleri başkanı nişanlımdır.bu yüzden bu dediklerini sana iade ediyorum...ve Üniversite okumadığın burdan belli oluyor.hayataının geri kalan kısmında okursan daha iyi öğrenirsin.çünkü orada öğrenirsin diyorum bu ülkede orada öğrenirsin ya yaşıyacan o duyguyu yada manasını orada öğrenecen ok.şimdilik güle güle...sen böle 5 sene 5 sene gerisim trak yaşamana bak...takma maruz kafanı böle şeylere

Neden üniversite kominist gruplar uyuşturucu satıcaları gibi liselerde üremiyomu mal lise 1 öğrencilerini beynini yıkayıp kendine kukla yaratmıyormu. Benim tarih hocam tkp'nin önde gelenlerinde ama bıraktı çünkü tkp'nin de artık kapitalizmin emrinde olduğunu gördü. Yurtsever cephede olan bir çok arkım var. Ve şunuda kesinlikle belirtiyim gerçek bir sosyalist asla kemalist değildir, olamaz kendiyle çelişir işte bu beyni yıkanan yeni gelecekte bu akım var adamı che nereli desen kübalı diyen adamlar yok kominist manifesto yok das kapital deyip duruyor. ama birini gidip okudumu ben faşist olmama rağmen engelsin marxın kitaplarını okudum ve olmayacak ütopik hayellere kaıplan insanlara üzülmeye başladım açıkçası

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

birincisi benim fetullah gülen ve grubuyla bir bağlantım yok.

Bazıları pc başından kafasına göre yorum yapmasın. Daha beni ne kadar tanıyorsunuzki benim hakkımda yok efendim sen kaç tanesiyle gezdin tozdun yattın vs gibi bir ithamlarda bulunuyorsunuz. Benim bizzat komünist ve sonuna kadar Atatürkçü GEÇİNEN bir arkadaşım var.  

Atatürkçü sadece bir arkadaşım yok, bizzat ortağımda Atatürkçü, hep onlada tartılır konuşuruz. Bilip bilmeden salakca yorumlarda yapmasınlar bazıları.

-Ben  Atatürk'ün yanında not almıyordum o sözü söylerken, ve bundan dolayı siz bunu inkar ediyorsunuz, O zaman bende sizin söyledikleriniz içinde Atatürkün yanında not almadığınız bütün laflarınızı inkar ediyorum. Beni not almamakla aklı sıra dalga geçen akıl noksanı arkadaşım, Biraz Atatürk gibi düşün ve Bilme önem ver.

O söze inanmayanlara ekstra olarak şunu söyliyeyim; Hoşunuza gitmedi dğeilmi? çünkü sizin inandıüınız şeyler çatıştı.

İşde sizin gibi Atatürkden bi haberler yüzünden ben Atatürkçü değilim. Sizin gibiler Atatürkçü ise ben değilim kardeşim.

Atatürkçü Komünist diye bir sıfat olmaz diyenler, bana değil o forumlarda ve Atatürk düşünce derneğinin içinde örgütlenen bu gruplara söyleyim. 

bu sıfatı kendileri bi taraflarından uydurmuşlardır, ben değil. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

O sozu gotunden uyduranlara yillar oncesinden kazik sokulmustur...Ayrica o bir soz degil,yazili bir belgedir ve belgedeki yazinin Ataturk'un yazisi olmadigi 19238129319238 defa kanitlanmistir,bilimsel testlerle...o soz uzerinden ne siyaset yapmak hata...

+

Komunistim deyip Ataturk'e dusman birisi olamaz.Eger bir kisi komunistim diyorsa once Ataturkcu olacak.Kemalizm bir ideoloji degil doktrin(dusunce) dir.Yani burada bizlerin tartismalara girmeleri boyle uc noktalarda rene hazretleri tarafindan yasaklandigi icin,fazla tartismaya girmek istemiyorum ama sunu soyliyeyim Ataturkcu bir Komunist gorursen hic sasirma ,Ataturk dusmani Komunist gorursen o zaman onu komunistliginden suphe et.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocaa ne demek bu Atatürk le ilgili şeyler çatıştı ne demk.

Atatürk Allah kahretsin neden böyle yaptın?
    4 karımız olacaktı
    Onu geçtim belki adımız yorgo olacaktı
    Türk analarını 10-15 yunan doyuracaktı

Neden geldin kurtardın?

Okuma yazma bilmeyecektik
    Okula küfür etmeyecektik
    okulla uğraşmayacaktık

Neden Geldin Eğittin?

Hekrez şeriata uyacaktı,
    Bar disko olmayacaktı
    Sakalsız dolaşamayacaktıkl

Atatürk neden Cumhuriyeti getirdin?

Keşke Türk olmasaydın
    Yunan olsaydın da Türkiyeyi alsaydın
    İyi ki olmüşsün doğuya üniverste yapmadın

Atatürk neden böyle yaptın Allah kahretsin!!!

---

Kendi şiirimdir şimdi yazdım.İSteidğiniz vatan böyle olacaktı dimi şerefsiz inönü eğer ankaraya değil Atatürk ün ölmeden önce dediği gibi diyarbakıra üniversteyi yapsaydı böyle mi olurdu?

Ne konuşuyorsunuz siz anlamıyorum ya bir sürü yorgolar olacaktınız ayıp be ayıp

Atatürkle çatışıyormuş defol ordan Atatürk gibi bir tane adam bile gösteremezsin geri kafalı yunancılarr :@:@:@

Toplam Hit: 13302 Toplam Mesaj: 45