Komünist Atatürkçüler
-
Kominist sen Ataturkcu olamazsin,
Kurt sen Turkiyeyi Sevemezsin,
Muslumansan Laik olamazsin,
Turk sen Dunyaya bedelsin,
bunlar kaliptir, her insan her gruptan her zumreden olabilir ve aykiri dusunceyi sevebilir, benimseyebilir, hayranlik duyabilir veya nefret eder.
bir koministten Ataturkcu olur, nasil ki Kurt olupta Turkiye yi seven oldugu gibi, musluman olupta din ile devlet islerini birbirinde ayirabildigi gibi.
dkn nin dedigi gibi
g.tunuzden akim uydurmayin...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Kominist sen Ataturkcu olamazsin,
bunlar kaliptir, her insan her gruptan her zumreden olabilir ve aykiri dusunceyi sevebilir, benimseyebilir, hayranlik duyabilir veya nefret eder.
bir koministten Ataturkcu olur, nasil ki Kurt olupta Turkiye yi seven oldugu gibi, musluman olupta din ile devlet islerini birbirinde ayirabildigi gibi.
dkn nin dedigi gibi
-----------------------------ozaman ben hem kominist
hem sosyalist
hem nasyonel sosyalist
hemde ataturkcu olabilirim :)
-
zumsuk
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=54827
senin kadar düz mantık bi adam görmedim sanırım.diyarbakıra üniversiteymiş :)
yahu üniversite ilkokul ortaokul lise okunmadan olmaz :) altında temel eğitim olmadan olmaz :) .üniversiteye yol olmadan üniversiteye gidecek öğrenci de olmaz :) öyle her istediğin yere üniversite kurulmaz,saçma sapan konuşmakta üstüne yok.oraya nedne kurmamışmış.inönüyü savunmak olarak algılamayın ama saçma konuşuyosun yahu diyarbakırda kim var üniversite öğretiminden anlayacak?yani bazen o kadar sçama sapan konuşuyosun ki sırf çıkıntılık yapmak olsun diye yuh diyorm sana -
edit: pardon :D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Kominist sen Ataturkcu olamazsin,
dkn nin dedigi gibi
-----------------------------Peki hocam Laiklerde müslüman olamıyomu bu durumda
-
ZaYGo o kadarda degil
yani bir insanin bir fikri benimsediginde baska bir fikrede veya bir baska lider e de hayranlik duyabilecegi,
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=54827
yahu üniversite ilkokul ortaokul lise okunmadan olmaz :) altında temel eğitim olmadan olmaz :) .üniversiteye yol olmadan üniversiteye gidecek öğrenci de olmaz :) öyle her istediğin yere üniversite kurulmaz,saçma sapan konuşmakta üstüne yok.oraya nedne kurmamışmış.inönüyü savunmak olarak algılamayın ama saçma konuşuyosun yahu diyarbakırda kim var üniversite öğretiminden anlayacak?yani bazen o kadar sçama sapan konuşuyosun ki sırf çıkıntılık yapmak olsun diye yuh diyorm sana
kardeşim diye başlıyroum bir çok kez sözde çıkıntılık yaptığımı söyleyerek bana laf söylemeye ÇALIŞTIN fakat hepsinde de gereken cevabı verdikten sorna laf gelmedi.Merak etme sana konuşmuyorum anlayan adama konuşuyorum.Çıkıntılıkmış..
Kusura bakma Atatürk salak değil ilkokul olmadan lise okunacağını söylesin.Bilmiyorum belki senin böyle bir hatan olabilir belki sen böyle düşüne bilirsin ama o Atatürk slaak değil
Anlata bildim mi ?
İlkokulda var lisede var eksik olan üniverste idi.
Sen diye bilir misin bana Atatürkten daha zekiyim, dehayım, kafam çalışabilir??Eğer böyleyse seni 30 sene içinde Türkiye de görürüm.Fakat bırak görmeyi hayal etmeye çalışıyorum ama imkansız.
Chp gibi mualefet olmaya çalışıyorsun bana sürekli çıkıntılık yaptığımı idda ediyorsun.Peki bakalım canım kardeşim söyle
Atatürk oraya ilkokul olmadan üniverste açılmayacağını biliyormuydu yoksa bilemiyor muydu?Atatürk bunu demiştir.
Ama sözde çıkıntılık yaptım ya dersin kaynak göster.
Hayatında belki nutuğu okumamış adam kalkıp burda Atatürkle ilgili konuşuyor bi bas git ya...Antioksidan sana diyorum ki böyle devam edersen sürekli çıkıntılık yapmakla suçlayıp arkasından yazdığım mesajlara cevap veremezsen bir gün gelir laflarımın altından kalkamazsın.
Sözde hiç bir şeyi savunmuyorsun ama dediğimin terisne iş yapıyorsun.Bana bka kardeşim beni sevmiyorsun diye saçma salak konuşma çok adam bozdum ben sonun onlara benzemsin.
anladın mı Atatürk ün üniverstenin öncesi eğitimi bilmediğini sanan AKILLI kardeşim?
edit: şunuda söyliyim
SENİN GİBİ DÜZ MANTIĞI OLMAYAN SAÇMA ADAMLAR olsaydı yada Atatürk böyle olsaydı bu ülkenin hali böyle mi olur du söyle bana?
Üniverste yapmaktan kasıt gerekiyorsa yolda yapmaktır ...
Ayrıca verdiğin linkteki cahil duruma şöyle bir sözle nokta koyacağım eğer o zaman yapılsa böyle olmazdı nerden mi biliyoruz Türkiyedeki nerdeyse her insan cahildi %98 oranın peki ne ldu şimdi görüyorsun Türk bilim adamlarını şunları bunları amerikada orda burda
Yani durum ne zamanında eğitilirse yada adam akıllı eğitilirse herşey olabilir.Tabi bunu düşünemeyeceğiniz bildiğimden baya bi açıklama yapmam gerekecek
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
zumsuk
yahu üniversite ilkokul ortaokul lise okunmadan olmaz :) altında temel eğitim olmadan olmaz :) .üniversiteye yol olmadan üniversiteye gidecek öğrenci de olmaz :) öyle her istediğin yere üniversite kurulmaz,saçma sapan konuşmakta üstüne yok.oraya nedne kurmamışmış.inönüyü savunmak olarak algılamayın ama saçma konuşuyosun yahu diyarbakırda kim var üniversite öğretiminden anlayacak?yani bazen o kadar sçama sapan konuşuyosun ki sırf çıkıntılık yapmak olsun diye yuh diyorm sana
kardeşim diye başlıyroum bir çok kez sözde çıkıntılık yaptığımı söyleyerek bana laf söylemeye ÇALIŞTIN fakat hepsinde de gereken cevabı verdikten sorna laf gelmedi.Merak etme sana konuşmuyorum anlayan adama konuşuyorum.Çıkıntılıkmış..
Kusura bakma Atatürk salak değil ilkokul olmadan lise okunacağını söylesin.Bilmiyorum belki senin böyle bir hatan olabilir belki sen böyle düşüne bilirsin ama o Atatürk slaak değil
Anlata bildim mi ?
İlkokulda var lisede var eksik olan üniverste idi.
Sen diye bilir misin bana Atatürkten daha zekiyim, dehayım, kafam çalışabilir??Eğer böyleyse seni 30 sene içinde Türkiye de görürüm.Fakat bırak görmeyi hayal etmeye çalışıyorum ama imkansız.
Chp gibi mualefet olmaya çalışıyorsun bana sürekli çıkıntılık yaptığımı idda ediyorsun.Peki bakalım canım kardeşim söyle
Atatürk oraya ilkokul olmadan üniverste açılmayacağını biliyormuydu yoksa bilemiyor muydu?Atatürk bunu demiştir.
Ama sözde çıkıntılık yaptım ya dersin kaynak göster.
Hayatında belki nutuğu okumamış adam kalkıp burda Atatürkle ilgili konuşuyor bi bas git ya...Antioksidan sana diyorum ki böyle devam edersen sürekli çıkıntılık yapmakla suçlayıp arkasından yazdığım mesajlara cevap veremezsen bir gün gelir laflarımın altından kalkamazsın.
Sözde hiç bir şeyi savunmuyorsun ama dediğimin terisne iş yapıyorsun.Bana bka kardeşim beni sevmiyorsun diye saçma salak konuşma çok adam bozdum ben sonun onlara benzemsin.
anladın mı Atatürk ün üniverstenin öncesi eğitimi bilmediğini sanan AKILLI kardeşim?
Atatürk çok zeki bir adamdı ama bu demek değildir ki ben veya bir başkası ondan daha zeki değiliz,tanrı değil Atamız neticede.
puahaha cevap veremiyormuşmuşum sana 1 seneden beri yazdıklarımı getiririm oturur ağlarsın ;) örnek mi vereyim istersen?
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=41794&sayfa=2#398373
oku bakalım neden cevap veremediğini dahi söylersin belki.ağladın mı yoksa okurken?
kaldı ki ilkokul ve lisenin de tek başına yeterli olmayacağı orada verdiğim örneklerde yazılı değil mi?yazılı.
Akıllı mıyım evet akıllıyım en azından özenti siteleraçacak bir adam değilim,allahıma şükürler olsun tahribat.com un bilimum yerlerinden özenip kes kopyalayla site yapmıyorum ;)
Sana cevap verememem mümkün değil zira çok cevap verilmeye değen biri değilsin.ne olduğu belli olmayan sürekli fikir değiştiren kişiliğinde porlbem olan birisin unu sadece ben söylemiyorum, her gün yeni birşeylere başlaman mı?siyasi görüşlerinin 3 ayda bir değişmesi mi?
Seni sevmiyorum ama seni sevmediğim için yazmıyorum bunları saçma sapan konuştuğun için yazıyorum.o klişe cümlelerin dışına çıkın. "diyarbakıra üniversite kurulsa böle olmazdı" "cart olmazdı curt olmazdı" bunlar saçma sapan şeyler...salak salak konuşan tek tip burada sensin.
laflarının altından kalkamazmışım hadi ya kaldırma bakalım o zaman :) özenti velet seni.ben hiçbirşeyi savunmuyorum diye birşey söylemedim.ama sırf senin gibi ilgi odağı olmak için herkese yaranmak için 3 ayda bir fikir değiştirmiyorum.fem düşmanıyken fem dostu olmak,orduyu çok severken orduya laf söylemek,sonra chpye laf atmak ,ibrahim tatlıses şöyle böyle diyip dinlenmemeli diyip sonra müziklerini dinlemek bunları kendi fikirlerime yakın parti,kişiler olduğundan söylemiyorum sadece ne denli zayıf bi kişiliğin olduğunu göstermek amaçlı söylüyorum.hala diyarbakıra üniversite diyecek bir adamsın.diyarbakır ve ankarayı kıyaslayacak bir adamsın,ve ben gerçekten sana diyecek söz bulamıyorum.öncelikler vardır ankarayla diyarbkırı bir tutmak ahmaklıktır.basit halkçı savunumlar yapma.zira komik oluyor.neyse çok ezilmişsin yavrum sen daha fazla ezmek istemiyorum =) -
amk che yi örnek alırlarr cekemezler atamızı örnek alırlar cekemezlerr napsınn bu adamlarr fetullahı mı örnek alsınlar..
-
Lan Antiboksidan sen Türkiyenin Elit ama bi o kadarda öküz kesiminden misin ki Diyarbakıra üniversite olmazmış yok ordakiler insan değil tabi senin gibi embesiller için Atatürkü nie karıştırıyon kendi embesil görüşlerine saklanma olm saklanma kendi fikirlerini Atatürkün arkasından söyleme....