Konya‘Da Stajyer Arayan Var Mı?
-
Arkadaşlar ben ve arkadaşım Konya'da Bilişim Teknolojileri/Veritabanı son sınıftayız.Uygun bir staj yeri arıyoruz.İhitiyacı olan varsa bana pm atarsa çok sevinirim.
-
Hocam konyada yaşıyorum da, ne iş yapıyorsun tam olarak şimdi sen :)
-
Ar0fer bunu yazdı
arkadaş cevap dönene kadar yazayım ben pek açıklama yapmamış o , bende veritabanı mezunuyumda bu arkadaş her türlü yerde staj yapabilir bilgisayar teknik servis , yazılım şirketi , web tasarım ofisi yani herhangi bilişim dalında staj yapabilir yani kabul gören bu ama kendisi ne ister onu bilmiyorum okuduğu liseyide bilmemde meslek lisesi sonuçta bu yukarda yazdığım şeyleri staj yapabilecek kadar biliyordur diye düşünüyorum
-
Lotus bunu yazdıAr0fer bunu yazdı
arkadaş cevap dönene kadar yazayım ben pek açıklama yapmamış o , bende veritabanı mezunuyumda bu arkadaş her türlü yerde staj yapabilir bilgisayar teknik servis , yazılım şirketi , web tasarım ofisi yani herhangi bilişim dalında staj yapabilir yani kabul gören bu ama kendisi ne ister onu bilmiyorum okuduğu liseyide bilmemde meslek lisesi sonuçta bu yukarda yazdığım şeyleri staj yapabilecek kadar biliyordur diye düşünüyorum
Tam üstüne bastın.İkimizde bilişim sektöründe öğrenmeye hazırız.
-
Açıkçası şöyle, şu an bi reklam ajansında çalışıyorum. Yazılım işlerimizi freelance olarak yaptırıyorduk ama bu hafta başı bir yazılımcı işe başladı. 2 tane stajyer var şu anda, sana uyuyormu bilmiyorum ama istersen konuşabilirim.
-
Ar0fer bunu yazdı
Açıkçası şöyle, şu an bi reklam ajansında çalışıyorum. Yazılım işlerimizi freelance olarak yaptırıyorduk ama bu hafta başı bir yazılımcı işe başladı. 2 tane stajyer var şu anda, sana uyuyormu bilmiyorum ama istersen konuşabilirim.
Reklam ajansınız ismi ne? Sormanız bizim yararımıza olur.Teşekkürler.
-
pm gönderdim.
-
Güncel.
-
http://www.akinsoft.com.tr/akinsoft_insan_kaynaklari/staj_yon_basvuru.php
SUPERBICO tarafından 23/Ara/12 11:54 tarihinde düzenlenmiştir -
SUPERBICO bunu yazdı
Bes para etmez orası gireceksen daHa duzgun bı yere gır.
-
Ar0fer bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
Bes para etmez orası gireceksen daHa duzgun bı yere gır.
hangi yönden beş para etmez