folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Köpeklerden Kurtulmam Lazım...

Köpeklerden Kurtulmam Lazım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Köpeklerden tırsan bir arkadaşım vardı ordan biliyorum, ses dalgaları yayan bir cisimcik vardı köpekleri uzaklaştırıyordu onu deneyebilirsin ismini tam hatırlamıyorum ama sen köpek savar dersen anlarlar :F

selam gençlik!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     hocam 50 YTL onlar :D fare zehri daha ucuz :D

dışarda çok ses var içerde uzay.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

saint_of_rock bunu yazdı:
    -----------------------------
     hocam 50 YTL onlar :D fare zehri daha ucuz :D

Hocam bırak allahından bulsunlar :F 

selam gençlik!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    hocam şimdi şöle bişi düşünüyorum ben... bugn halısahada bnenm itle top oynuodk kapuı açldı bizmki koşark gtti bnde arksndan gttm bi köpein peşne takldı gtti bi yerde izini kaybettm geri siteye dönmüş ama hala ben benim babsiyi arıorm... içimden dedmki köpek siteye dönmş olsun ben bu köpekleri zehirlemicem şimdi benm bu köpekleri zehirlemye kalkmam... Hololmaz dimi? bi yandanda düşünüorm kendi kendime söledim yapsam ne olur diye ama karar veremdim bi türlü

dışarda çok ses var içerde uzay.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

hocam şimdi şöle bişi düşünüyorum ben... bugn halısahada bnenm itle top oynuodk kapuı açldı bizmki koşark gtti bnde arksndan gttm bi köpein peşne takldı gtti bi yerde izini kaybettm geri siteye dönmüş ama hala ben benim babsiyi arıorm... içimden dedmki köpek siteye dönmş olsun ben bu köpekleri zehirlemicem şimdi benm bu köpekleri zehirlemye kalkmam... Hololmaz dimi? bi yandanda düşünüorm kendi kendime söledim yapsam ne olur diye ama karar veremdim bi türlü

Yahu Bırak Allahını Seversen, Canına Malolacan, Başka Derdinmi yok, Birazda Hayatta karşılaştığın Sorunları Zamana Yayarak Çözmeyi Dene. Zaman içerisinde Göreceksinki Bir çok Şeyde Uzmanlık Kazanacaksın, Ve Bir Çok Sorunun Göründüğünden Farklı Olduğunu Öğreneceksin.

Bu Sevdadan Vazgeç..!!!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Nasil zihniyet bu , hoca ne zehirlemesi kafayimi yediniz siz.Kopeg Egitimi hakkinda bilgin yok demekki hocam.Sokak kopekleri suru halinde yasadigi icin alan koruma guduleri cok gelismistir.Senin kopeginde onlarin alanina girince dogal olarak koruma gudulerini kullanacaklardir.Bu durumda sen korku ve heyecan ile hareket edersen kopekler bu duygunu hissedip rahat olacaklardir.Ama sen kopegini gezdirirken bir lider(alfa kopek) gibi hareket edersen.Sokak kopeklerini gordugunde yuruyusunu diklestirip , bakislarini sertlestirirsen yani kopeginin bir sahibi , koruyani, suru lideri oldugunu , sahipsiz korumasiz olmadigini diger kopeklere hissettirirsen kopekler size yaklasmaktan kacinacaklardir.Zehirlemek asla cozum degildir , yarin birgun senin kopegin havliyor diye komsun zehirlemeye kalklar ,  o zaman soyleyecek sozun olmaz...Ayrica sokaktaki kopekler kisirmi ? (kulaklarinda kupeleri varmi?)  yoksa belediyeyi , yada cevredeki hayvan barinaklarini arayip durumu bildirirsen kisir degillerse gelip gotururler.Kisirlarsa bile saldirgan olduklari icin rehabilite etmek icin barinaga alirlar kopekleri.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Senin gibi adamları ne zaman görsem, duysam söverim. Bu nasıl bi düşünce ya? Senin kıçıkırık itin rahatsız olmasın diye o kadar köpeği telef mi edeceksin? Belediye mahalleye geldiğinde sadece o köpekleri mi zehirleyecek? Tabii ki hayır. Mahalledeki sahipli diğer köpekleri de. Çöplüğe bırakılan zehirli etleri yiyen onlarca köpek zehirlenip bi köşede ölecek. Aynı benim köpeklerim gibi. Onların kimseye zararı yoktu. Eminim ki senin korktuğun köpeklerin de kimseye zararı yoktur. Sen hayvana sadece görüntüsü, konumu vs için yolda giderken hoşt dersen, eline taşı alıp onu kovalarsan, yolda görünce şerit değiştirirse vs köpeğin hakkıdır sana saldırmak. Compü biraz bahsetmiş köpeklerden. 1,5 yaşında bi köpeğin var ama sen bunları bilmiyorsan ayıp sana. Daha fazla abartmadan bitireyim, seninki gibi sosyete itleri yüzünden, senin gibi korkaklar yüzünden her gün onlarca köpeğin ölmesine gerek yok..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Aman babsiyi bir daha salma sokaktaki köpekler mikrop kapabilir.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Belediyeye başvursana köpekler sardırıyor vs die köpek evlerine götürüp kapatsınlar

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek
    dokanma kopeklere yazik gunaht olm allahin verdigi cani senmi alacaksin en nefret ettigimde bu tahribat forumda ki bu piskopat konular yok kediyi boldum horaza cakdim kopegi zehirledim ben hayvan sever olarak tasvif etmiyorum belediyeye ara barinaklari ara bakdin olmadi toparla ne kadar kopek varsa mahallende gotur copluk yakinlarina yada nereye ister yiyecek bulabilecekleri sal .Gunahi munahi gec yazik yani can onlarda

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
Toplam Hit: 10139 Toplam Mesaj: 70