folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Köpeklerden Kurtulmam Lazım...

Köpeklerden Kurtulmam Lazım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sosisin içine zehir :S düşman sokak köpeği :S kurtulmam gerekli köpeklerden :S

bla bla bla

burası tahribat.com'mu yoksa başka biryermi idrak edemiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Sen varya amma gerizekalıymı$sın. senin itin mikrop kapıcak yada kavga edicek die nasıl bukadar hayvan olabiliyosun ? 1 köpek için 1o köpek öldürüceksin hea ? peh..

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    hava basınçlı silah al av bayilerinde 30-160 ytl arası var diye biliyorum...çok süper aletler minik çelik bilye veya bakır bilye atıyorlar içlerinde co2 tüpü var bu kendini kollamak için  yeterli...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu kadar iğrenç bir olay için hala akılmı veriyorsunuz :S abi hayvan bu ya can amk can.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    ricin bunu yazdı:
    -----------------------------
    hava basınçlı silah al av bayilerinde 30-160 ytl arası var diye biliyorum...çok süper aletler minik çelik bilye veya bakır bilye atıyorlar içlerinde co2 tüpü var bu kendini kollamak için  yeterli...
    bu köpekler için olmasada başka zmnda lazım oalblr... hocam 18yaş sınırı varmı bunları almk için?

dışarda çok ses var içerde uzay.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

yok ama senın yaş oldukça ufağa benziyor velin olmadan vermeye biliriler ama istanbl gibibir yerde bana kalırsa sorun olmaz diye düşünüyorum ilk gittiğin zaman adamı kafay almaya bak gerisi gelir yaşını belli etme :D

len köpek dostları elbette köpeğinde bir canı var fakat öldüreceğiz diyenlere ölmeyeceğiz demek lazım :D yani kendinizi kollamak lazım..o köpek gelse seni ısırsa sana kuduz bulaşsa değermi? kusra bakmayın arkadaşım bu tarz şeylere biraz gıcık oluyorum...eğer bu köpekler çok seviliyorsa belediyeler bu köpekleri toplasın kardeşim ben kendimi ısırtmak zorunda değilim...belediye görevini yapmıyorsa ben bunun ceremesini çekmek zorunda değilim...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ricin bunu yazdı:

yok ama senın yaş oldukça ufağa benziyor velin olmadan vermeye biliriler ama istanbl gibibir yerde bana kalırsa sorun olmaz diye düşünüyorum ilk gittiğin zaman adamı kafay almaya bak gerisi gelir yaşını belli etme :D

len köpek dostları elbette köpeğinde bir canı var fakat öldüreceğiz diyenlere ölmeyeceğiz demek lazım :D yani kendinizi kollamak lazım..o köpek gelse seni ısırsa sana kuduz bulaşsa değermi? kusra bakmayın arkadaşım bu tarz şeylere biraz gıcık oluyorum...eğer bu köpekler çok seviliyorsa belediyeler bu köpekleri toplasın kardeşim ben kendimi ısırtmak zorunda değilim...belediye görevini yapmıyorsa ben bunun ceremesini çekmek zorunda değilim...

şu an istanbul'da ve çevresinde kulagında küpe olmayan sokak köpeği olmadığına eminim...

kuduz riski yok...abi biraz objektif olun can bunlar...ben köpek dostu falan değilim sadece can'a saygım var...

Sizlermi verdiniz ki sizler alıyorsunuz hayvanların canını...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    len olum zaten önerdiğim yöntem de öldürmeye yönelik bişey değil ama kendi canından olmak varsa kendi camını da kollamasını bilirim...mevsi müdafa...bilerek te kendini ısıttırmak mallık olur herhalde....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    1 ısırımlık ekmegın ıcıne 5 adet pıt koy yesin.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:
    1 ısırımlık ekmegın ıcıne 5 adet pıt koy yesin.

ahahah :D:D catlaya patlaya ölsün dimi :D:D

$aka bi yana, compü gerekli aciklamayi yapmi$ zaten ;) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 10153 Toplam Mesaj: 70