Köpeklerden Kurtulmam Lazım...
-
sosisin içine zehir :S düşman sokak köpeği :S kurtulmam gerekli köpeklerden :S
bla bla bla
burası tahribat.com'mu yoksa başka biryermi idrak edemiyorum.
-
Sen varya amma gerizekalıymı$sın. senin itin mikrop kapıcak yada kavga edicek die nasıl bukadar hayvan olabiliyosun ? 1 köpek için 1o köpek öldürüceksin hea ? peh..
-
hava basınçlı silah al av bayilerinde 30-160 ytl arası var diye biliyorum...çok süper aletler minik çelik bilye veya bakır bilye atıyorlar içlerinde co2 tüpü var bu kendini kollamak için yeterli...
-
bu kadar iğrenç bir olay için hala akılmı veriyorsunuz :S abi hayvan bu ya can amk can.
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------
hava basınçlı silah al av bayilerinde 30-160 ytl arası var diye biliyorum...çok süper aletler minik çelik bilye veya bakır bilye atıyorlar içlerinde co2 tüpü var bu kendini kollamak için yeterli...
bu köpekler için olmasada başka zmnda lazım oalblr... hocam 18yaş sınırı varmı bunları almk için? -
yok ama senın yaş oldukça ufağa benziyor velin olmadan vermeye biliriler ama istanbl gibibir yerde bana kalırsa sorun olmaz diye düşünüyorum ilk gittiğin zaman adamı kafay almaya bak gerisi gelir yaşını belli etme :D
len köpek dostları elbette köpeğinde bir canı var fakat öldüreceğiz diyenlere ölmeyeceğiz demek lazım :D yani kendinizi kollamak lazım..o köpek gelse seni ısırsa sana kuduz bulaşsa değermi? kusra bakmayın arkadaşım bu tarz şeylere biraz gıcık oluyorum...eğer bu köpekler çok seviliyorsa belediyeler bu köpekleri toplasın kardeşim ben kendimi ısırtmak zorunda değilim...belediye görevini yapmıyorsa ben bunun ceremesini çekmek zorunda değilim...
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------yok ama senın yaş oldukça ufağa benziyor velin olmadan vermeye biliriler ama istanbl gibibir yerde bana kalırsa sorun olmaz diye düşünüyorum ilk gittiğin zaman adamı kafay almaya bak gerisi gelir yaşını belli etme :D
len köpek dostları elbette köpeğinde bir canı var fakat öldüreceğiz diyenlere ölmeyeceğiz demek lazım :D yani kendinizi kollamak lazım..o köpek gelse seni ısırsa sana kuduz bulaşsa değermi? kusra bakmayın arkadaşım bu tarz şeylere biraz gıcık oluyorum...eğer bu köpekler çok seviliyorsa belediyeler bu köpekleri toplasın kardeşim ben kendimi ısırtmak zorunda değilim...belediye görevini yapmıyorsa ben bunun ceremesini çekmek zorunda değilim...
şu an istanbul'da ve çevresinde kulagında küpe olmayan sokak köpeği olmadığına eminim...kuduz riski yok...abi biraz objektif olun can bunlar...ben köpek dostu falan değilim sadece can'a saygım var...
Sizlermi verdiniz ki sizler alıyorsunuz hayvanların canını...
-
len olum zaten önerdiğim yöntem de öldürmeye yönelik bişey değil ama kendi canından olmak varsa kendi camını da kollamasını bilirim...mevsi müdafa...bilerek te kendini ısıttırmak mallık olur herhalde....
-
1 ısırımlık ekmegın ıcıne 5 adet pıt koy yesin.
-
DjBarky bunu yazdı:
1 ısırımlık ekmegın ıcıne 5 adet pıt koy yesin.
-----------------------------ahahah :D:D catlaya patlaya ölsün dimi :D:D
$aka bi yana, compü gerekli aciklamayi yapmi$ zaten ;)