Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!
-
Arkadaşlar TT nin Bacısını s2m yaw. Hem kotadan iteliyor, hemde çok yavaş internet. Mal gibi en hızlı netimiz 4096. İnternet kesiyorlar ödeme yapamadığından dolayı ama kullanamadığımız halde fatura yolluyorlar. Ödemeyince dava açılacak yok mahkeme bilmem ne avukat parasınıda siz karşılarsınız diyorlar. Aq açın davayı ödeyenin aq dicen ama olmuyor işte.
Quiknet diye bişey duydum istanbul ankara ve izmirde belirli bölgelerde varmış ve 100 mbps sağlıyormuş. Oda mı TT nin bilmiyorum ama yaygınlaşsın heryerde olsun süper olacak.
-
ArieS bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar TT nin Bacısını s2m yaw. Hem kotadan iteliyor, hemde çok yavaş internet. Mal gibi en hızlı netimiz 4096. İnternet kesiyorlar ödeme yapamadığından dolayı ama kullanamadığımız halde fatura yolluyorlar. Ödemeyince dava açılacak yok mahkeme bilmem ne avukat parasınıda siz karşılarsınız diyorlar. Aq açın davayı ödeyenin aq dicen ama olmuyor işte.
Quiknet diye bişey duydum istanbul ankara ve izmirde belirli bölgelerde varmış ve 100 mbps sağlıyormuş. Oda mı TT nin bilmiyorum ama yaygınlaşsın heryerde olsun süper olacak.
-----------------------------Abi adam gibi bişey olsun kaliteli olsun bırakacam bu TTneti yav
-
ben şahsen bilgisayarın benim olmasına rağmen çekine çekine internete giriyorum..sınırsız alıcam babama söylüyorum yetmiomu dio :S kota aşıncada bana kızıo anlamadm bu işi ya
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
ben şahsen bilgisayarın benim olmasına rağmen çekine çekine internete giriyorum..sınırsız alıcam babama söylüyorum yetmiomu dio :S kota aşıncada bana kızıo anlamadm bu işi ya
-----------------------------Zaten milleti sınırsıza gecirmek için böle yapıyor TTnet
-
mosquit0 bunu yazdı:
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
bıde son gelen kayt zmanı 5 gun onceden gelıyoo cok fena uyuz oluyorum !!
-----------------------------arkadasım ara 444 0 375 5 i tuşla kota bilgileri geç güncelleniyor, düzeltilmesini istiyorum de düzeltsinler bu ara sizin gibi sorun yaşayanlar var açıyoruz kayıdı düzeltiyorlar ;)
-----------------------------tamam arıyorum eger guncelmezlerse ve ardıgım zamn ıkı satt o telfona baglıoruz bu telefone baglıyoruz derlsee kralı gelse sowmeme engel olmazz ;)
ve telofonda o sloganı bagrırım bılıosunz kafam gırsın olayıı :P
-----------------------------aradım adam salk salk konusyoo ıste sayfa guncelenmıor dıyodurr alala cııdımsın dıycekdım demdım :D ett guncelmıyor bnde bılıorum dedım ıste sıstemde bı sorun vardır bu sorun hakında arayanlar cok dedi duseltmeye calısacaz dedıı bn durdum durdum sloganı bagrıcakdım kayıt altına alınıomus ıcımde kaldıı telı kapdıkdan sonra dedım bnde . :D:D
-
mosquit0 bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
bıde son gelen kayt zmanı 5 gun onceden gelıyoo cok fena uyuz oluyorum !!
-----------------------------arkadasım ara 444 0 375 5 i tuşla kota bilgileri geç güncelleniyor, düzeltilmesini istiyorum de düzeltsinler bu ara sizin gibi sorun yaşayanlar var açıyoruz kayıdı düzeltiyorlar ;)
-----------------------------tamam arıyorum eger guncelmezlerse ve ardıgım zamn ıkı satt o telfona baglıoruz bu telefone baglıyoruz derlsee kralı gelse sowmeme engel olmazz ;)
ve telofonda o slogaı bagrırım bılıosunz kafam gırsın olayıı :P
-----------------------------aradım adam salk salk konusyoo ıste sayfa guncelenmıor dıyodurr alala cııdımsın dıycekdım demdım :D ett guncelmıyor bnde bılıorum dedım ıste sıstemde bı sorun vardır bu sorun hakında arayanlar cok dedi duseltmeye calısacaz dedıı bn durdum durdum sloganı bagrıcakdım kayıt altına alınıomus ıcımde kaldıı telı kapdıkdan sonra dedım bnde . :D:D
-----------------------------İşte kayıt altına alınıyorsa daha iyi.Recep İvedikdeki gibi diyecektin bu konusma kayıt altına alınıyor dimi o da evet dicekti sende o zaman topunusun Allah belasını versin diyip kapatcaktın :)
-
benımde kotam cabuk doluyor :s
-
31 martta sınırsıza geçmek için başvurdum hala geçicem bi türlü geçemedim aq
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------31 martta sınırsıza geçmek için başvurdum hala geçicem bi türlü geçemedim aq
naaptın hocam gün içinde geçiriyorlar :| -
aynı dertten bende muzdaribim bu ttnet bi şeyler karıştırıyo ama du bakalım çıkar kokusu yakında harbinden anormallik var bu kota olayında milleti sınırsıza geçirmek için mi yapıyolar nedir?