Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
DNS olarak open dns kullan veya 4.2.2.1 - 4.2.2.6 bu dns leri kullan, ve siteye proxy ile bağlan Hiç korkma kimse bulamaz ;).
-----------------------------Evinden yap bakalım dediğin işi saldır telekomun sitesine açık bir şekilde ;)
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
DNS olarak open dns kullan veya 4.2.2.1 - 4.2.2.6 bu dns leri kullan, ve siteye proxy ile bağlan Hiç korkma kimse bulamaz ;).
-----------------------------Evinden yap bakalım dediğin işi saldır telekomun sitesine açık bir şekilde ;)
Yapmadığım şey değil, bir daha yapsam ne olurki?? -
SpoofU bunu yazdı:
nights_judge bunu yazdı:
Yapmadığım şey değil, bir daha yapsam ne olurki??
-----------------------------ayak yapma hoca bal gibi bulurlar tahtibat.com dasın unutma burda herkes işin piçi tereciye tere satma
-
SpoofU bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
-----------------------------Tamam işte yap, çakabiliosan birde çak alaylı index falan sonra gör bakalım ne olacak :)))
-
AnasaYFaDa BoşuNaMı AnKeT WaR :D
-
ayak yapma hoca bal gibi bulurlar tahtibat.com dasın unutma burda herkes işin piçi tereciye tere satma
-----------------Hoca dns serverimi değiştirdim, isviçre kaynaklı savaş çıksa logları paylaşmayan bir vpn hesabım var (proxy hesabı), tarayıcımın tüm eklentileri devre dışı. Beni nasıl bulabiliceklerini bir açıkla Allah aşkına, tereciye tere satan yok ,
cevap bekliyorum, öyle tereciye tere satma demekle olmuyor.
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------Tamam işte yap, çakabiliosan birde çak alaylı index falan sonra gör bakalım ne olacak :)))
-----------------------------Sen açığı bul, indexi ben çakarım ;).
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------ayak yapma hoca bal gibi bulurlar tahtibat.com dasın unutma burda herkes işin piçi tereciye tere satma
-----------------Hoca dns serverimi değiştirdim, isviçre kaynaklı savaş çıksa logları paylaşmayan bir vpn hesabım var (proxy hesabı), tarayıcımın tüm eklentileri devre dışı. Beni nasıl bulabiliceklerini bir açıkla Allah aşkına, tereciye tere satan yok ,
cevap bekliyorum, öyle tereciye tere satma demekle olmuyor.
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------Sen açığı bul, indexi ben çakarım ;).
-----------------------------Tahribat.comdayız işin piri adamlar var ama sen işin pirimisin ki TTneti indexliyorsun.Kevin Mitnick bile yakalanıyorsa senin yakalanmaman sana ne kadar mantıklı geliyor.İşin içine polis girdiği zmn senin 7 sülaleni bile bulurlar.
Sen işin piriysen işi yapanlar zaten bu adamlar.
-
Eet Yaa 3 gb ken Zor doljuordu anca 4 gb oldu rahadık deken Artık 1-2 gb kotayı aşmaya başladım
-
3 GB ıken bende gecmıyordum 4 oldu 5 GB olmus bu ay kota ki herzaman bılgısayar basında olamıyorum bıle
yıllardır kotalı kullanıyorum nedir bu anlamıs degılım ilkkez oluyor yaz boyunca sabaha kadar takılıp oyun oynuordm
ama yınede sınıra dayanmıyordu bu ozellestı ozelleselı war bısı !
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------3 GB ıken bende gecmıyordum 4 oldu 5 GB olmus bu ay kota ki herzaman bılgısayar basında olamıyorum bıle
yıllardır kotalı kullanıyorum nedir bu anlamıs degılım ilkkez oluyor yaz boyunca sabaha kadar takılıp oyun oynuordm
ama yınede sınıra dayanmıyordu bu ozellestı ozelleselı war bısı !
-----------------------------Son 2 bucuk aydır böle bende