folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!

Kota Artık Daha Mı Hızlı Doluyor?!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zagrub
    Zagrub's avatar
    Erkek

benım nisanın 8 inde internet kapandı ve 23.günü gelen faturada girmediğim halde 57 ytl daha nedim ben bu ttnet'e

eski borc 100 ytl küfür küfür ede ede ağzım yamuldu bişi demiyorum şerefesizlere artık .....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek
    eeet bana da öle geldi geçenler de aradım telekomu ana avrat saydım 32 ytl gelmiş limitli.2 milyon iki milyondur.şikayet ederim dedim özür dileriz sistemimizde hata var düzeltiris dediler.harbiden düzelttiler ama sesini cıkarmassan geçiriyolar her ay rahatsız ediyom telekomu :P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------
    SpoofU bunu yazdı:

ayak yapma hoca bal gibi bulurlar tahtibat.com dasın unutma burda herkes işin piçi tereciye tere satma

-----------------

Hoca dns serverimi değiştirdim, isviçre kaynaklı savaş çıksa logları paylaşmayan bir vpn hesabım var (proxy hesabı), tarayıcımın tüm eklentileri devre dışı. Beni nasıl bulabiliceklerini bir açıkla Allah aşkına, tereciye tere satan yok ,

cevap bekliyorum, öyle tereciye tere satma demekle olmuyor.

nights_judge bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    ----------------------------------------------------------
    Yapmadığım şey değil, bir daha yapsam ne olurki??

Tamam işte yap, çakabiliosan birde çak alaylı index falan sonra gör bakalım ne olacak :)))

Sen açığı bul, indexi ben çakarım ;).

Tahribat.comdayız işin piri adamlar var ama sen işin pirimisin ki TTneti indexliyorsun.Kevin Mitnick bile yakalanıyorsa senin yakalanmaman sana ne kadar mantıklı geliyor.İşin içine polis girdiği zmn senin 7 sülaleni bile bulurlar.

Sen işin piriysen işi yapanlar zaten bu adamlar.

Bunun için işin piri mi olmak gerekiyor :D:D, güldürme beni.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    SpoofU bunu yazdı:

ayak yapma hoca bal gibi bulurlar tahtibat.com dasın unutma burda herkes işin piçi tereciye tere satma

-----------------

Hoca dns serverimi değiştirdim, isviçre kaynaklı savaş çıksa logları paylaşmayan bir vpn hesabım var (proxy hesabı), tarayıcımın tüm eklentileri devre dışı. Beni nasıl bulabiliceklerini bir açıkla Allah aşkına, tereciye tere satan yok ,

nights_judge bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:

Tamam işte yap, çakabiliosan birde çak alaylı index falan sonra gör bakalım ne olacak :)))

Tahribat.comdayız işin piri adamlar var ama sen işin pirimisin ki TTneti indexliyorsun.Kevin Mitnick bile yakalanıyorsa senin yakalanmaman sana ne kadar mantıklı geliyor.İşin içine polis girdiği zmn senin 7 sülaleni bile bulurlar.

Hoca sen napıyon, ne biçim alıntı yapmak bu
    kimin nicki yazıyor post kimin postu daha dikkatli ol
    yakalanma konusunda bi mümkün bi mümkün değil demişsin
    ne dediğini bir daha kontrol et olmadı biraz sabit kal izle forumu olurmu?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:
    SpoofU bunu yazdı:

-----------------

nights_judge bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:

Bunun için işin piri mi olmak gerekiyor :D:D, güldürme beni.
    vay a.k bu adamda telekomun sitesini hacklemek için işin piri olmak gerekmez diyo
    hocalar kefilliği biraz daha dikkatli kullanın :D kimlere kefil olmuşsunuz böyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    DNS olarak open dns kullan veya 4.2.2.1 - 4.2.2.6 bu dns leri kullan, ve siteye proxy ile bağlan Hiç korkma kimse bulamaz ;).

arkadaş işin piri biliyor bu işi :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Benim bilgisayarım kapalı, hiç açmıyorum her ay kotam 6 gb dan aşşağıya gelmiyor, kimse hattıma girmiyor, Allah ttnet in belasını versin.

Konuyu açan arkadaş kesinlikle katılıyorum sana, hep bizi sömürüyorlar, buna bir dur deme zamanı, ne dersin smile a mı geçelim ?

emir hocam sen telekomda degilmiydin yaw :SSSS ayni seyler sanada mi oluyor...(6. sayfa)

eger sanada oluyorsa blutarm ve night-judge nikli arkadaşlar buna ne diycek cok merak ediyorum dogrusu...

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:

emir hocam sen telekomda degilmiydin yaw :SSSS ayni seyler sanada mi oluyor...(6. sayfa)

eger sanada oluyorsa blutarm ve night-judge nikli arkadaşlar buna ne diycek cok merak ediyorum dogrusu...

EMİR ÇOK İNCE NOKTADAN GİRİYOR AMA HİÇBİRİNİZ ANLAMAMISSINIZ :))))))BİRAZ DAHA DÜŞÜNÜN KURDUGU CÜMLEYİ...

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:
    EmiRReiS bunu yazdı:

Benim bilgisayarım kapalı, hiç açmıyorum her ay kotam 6 gb dan aşşağıya gelmiyor, kimse hattıma girmiyor, Allah ttnet in belasını versin.

Konuyu açan arkadaş kesinlikle katılıyorum sana, hep bizi sömürüyorlar, buna bir dur deme zamanı, ne dersin smile a mı geçelim ?

En büyük, en şahane, en iyisi  smile, tellcom, superonline aldatmaca yok geçelim gitsin :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoLeRo
    BoLeRo's avatar
    Erkek
    benimkide son 2 aydır 6 gb olmaya başladı
    sınırsıza geçmek istiyorum ama abim geçmiyo pff

kimisi sahilde uzanmanın hayalini kurar, kimisi sahilde uzanır hayal kurar.
Toplam Hit: 8902 Toplam Mesaj: 85