Kullandiginiz Android Programlari
-
Bugun note2 aldim android de ilk seferim acikcasi biraz buyuk oldugu asikar 3-5 gun test edicem memnun kalmazsam valideye hediye edicem acikcasi program desteginin ne kadar kuvvetli oldugu ile alakali bence os' un ne kadar kuvvetli oldugu bu yuzden kullandiginiz programlari ve amacini yazarsaniz sevinirim
-
Whatsapp - ücretsiz mesajlaşma programı
İşcep - İş bankası için uygulama ,her türlü işini halledebiliyosunFoursquare - Yer bildirimi için
İnstagram - Fotoğraf paylaşım için
File Manager - Dosya yöneticisi
Skype - Ücretsiz görüşme programı
Wallbase - wallbase hd duvar kağıtları
Cep feneri
Tango - ücretsiz konuşma programı
Shazam - müziği dinletiyosun arayıp ismini buluyor
Google translate
Pulse - haber okuyorum istediğim siteleri ekleyip
Zedge - Güzel program
Advanced task killer - Arka planda çalışan uygulamaları kapatır
Photoshop
Cam scanner - sayfa taratıyor
Pocket - web sayfalarını kaydetmeye yarıyor
Tunein radio
Eye in sky - güzel bir hava durumu programı
Ve launcher olarak GO LAUNCHER derim fakat çok kasar şarj dayanmaz.
Bu sebeple launcher olarak NEMUS Launcher tavsiye ederim.
Hayırlı olsun -
Tosunun ekledikleri dışında şunlar da var.
Viber : Ücretsiz konuşma ve mesajlaşma
Andro Zip : Sıkıştırılmış dosyaları açma
Box : Online depolama
MX Player : Medya Oynatıcısı
Airdroid : Kablosuz ağ üzerinden bilgisayar ve telefon arasında doğrudan iletişim
Sygic : Navigasyon programı hatta en iyisi benim görüşümce -
ya eye in the sky da 2 ayrı şehri ana ekranda iki ayrı widgetla gösteremedim bir türlü. Hem mersin'in hem salamanca'nın hava durumlarını ayrı ayrı koymuyor hep yanyana iki tane mersin oluyor nasıl yapıcam bunu :/
-

-
Yandex Haritalar : anlık trafik durumu veriyor.
Sattelite AR : dünyanın çevresindeki uyduların anlık konumlarını kameranın üzerine yerleştiriyor. Yıldız sandığın bazı ışıkların uydu olduğunu görmek kötü bi durum :)
-
telefonu test etmek istiyorsan, Most Wanted oynamalısın bence. para verip almak istemesen pm at craclisini atayım. kulladıgım uygulamaları yazıyorum androide yeni baslayan herkese yardımcı olabilmesi acısından cok uygulama deneyen biriyim, yazdıklarım alanın en iyileri cunku o alanda olan birçok uygulamyı denedim. (tabi bence en iyileri :) [oyunlardan bahsetmedim cunku herkesin tarzı farklıdır ama istersen pm atarsın]
AirDroid: aynı wireless agına baglanıp bilgisayarla baglantı kurmanı sağlar, kabloya gerek olmadan telefondan fotograflarını pcye aktırırsın.
Android Assistant: 13 tane aracı birleştirip bir çok işini tek uygulamadan halledebileğin bir uygulama.(doya yoneticisi,appları sd'ye aktarıcı...)
Androidlost: telefonun kaybolbası durumunda web sitesinden telefonunu kontrol edip konum bilgisi almana yarar.
avast! mobile security: anti virüse gerek yok bence androidde ama varsada avast olmalı tercihin.
BlackMart: ücretli ve türkiyede desteklenmeyen birçok uygulamayı crackli haliyle indirebileğin uygulama.
Current Caller ID: konusma mesajlasma istatisği tutar, en cok kimle konustugun kimle mesajladıgın saat kacta konustugun gibi
dodol Phone: mobil int, dakika ve mesaj kontrolu saglayan uygulama.
Dolphin Browser: eger wireless kullanıcısıysan en stabil browserlardan biri. mobil için pek iyi değil.
Dropbox: cektiğin fotografları ucretsiz verdiği 2 gb alana ototmatik olarak kaydeder.
Endomondo: eğer yaptıgın bir spor varsa koşu bisiklet gibi onları kayıt eder hızını olcer gibi verileri kontrol edersin
ES file Explorer: dosya yoneticisi
Evernote: notlarını kaydedebileceğin otomatik olarak senkronize edebileceğin ve ister pcde ister baska telefondan anında ulasabileğin bir uygualama
Hotspot Shield VPN: bilgisayarda yaptıgı işin aynısını yapıyor, sagladıgı vpnle tum yasaklı sitelere girebilirsin.
MightyText: bilgisayardan Chrome üzerinden gelen mesajları cevaplayabileceğin bir uygulama
MX Player: altyazılı dizi film izliyorsan en işine yarayacak uygulama basit sade.
Opera Mini: mobil internet kullanıyorsan ve internetin yavassa baska hiç bir browsera gitme. ( google'da eski surumlerini bulamya calıs onlar dahada hızlı bulamazsan pm :)
Önbellek Temizleyici: acıklamaya gerek yok sanırım :)
Pocket: Web sayfalarını kaydedip cevrim dısıyken bile okumanı saglar.(firefox eklentiside mevcuttur, pcden atıp telefonda okuyabilirsin.yada tam tersi.
Skitch: fotograf duzenleme uygulaması. buz efekti, kesme, yazı yazma kalemle çizme, ( evernotela uyumludur notlarına resimde çizebilirsin burdan)
SMS popup: gelen mesajları ekrana popup olarak getirir.( tam stabil değil okunan mesajları tekrar gosteriyor falan ama alanında baska uygulama gormedim ben.
SoundHound: ortamda calan sarkıyı dinleterek kime ait oldugunu bulmaya yarar. arşivi oldukca geniştir.
Speed Test: internet hızını ölçer (speedtest.net in aynısı)
SwipePad: ekranın istediğin bir yerini ayarlayıp dokundugunda 12 tane sık kullandıgın uygulamyı koyabileceğin bir uygulama
SwiftKey: kelime ve cümle tahminine hayran kalacağın bir klavye uygulaması
TeamViewer: bilgisarına baglanıp kontrol etmeni saglar.
TeslaLED: iyi bir fener uygulaması widgetları iyi
UP: benim yaptıgım gibi uygulamaların türkçe acıklamalarını yazan kategoriyle sunan bir market.
Vikipedi: .........
uTorrent: torrentlerini kontrol edebileceğin gibi torrent de ekleyebilirsin.
hayrını görün :F
-
Hocalar hazır konu varken bende sorayım burdan bilen vardır umarım.
Şimdi bende Samsung Galaxy Ace var.
Ahanda bundan.

Neyse. Ben USB kablosunu bağladığımda eskiden hafıza kartı içerisine ulaşabiliyorum.
Ama şimdi bağlanamıyorum. İş yerinde kullanan birkaç kişi vardı onlara sordum telefoncu ayarları ile oynuyor yapıyor falan dediler.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ?
-
eyw sagolun deniyorum
-
bende bişey sorcam android telefonlarda mesaj bölümünü gizlemek veya şifre koymaya yarayan uygulama varmı
-
takip