Kullandiginiz Android Programlari
-
en stabil olan ve sd kartla kurulduğu halde normal bellekte yer kaplamayan(50kb) İGO Primo.. (yeni ver.)
450mb civarı.. igo my way ile karıştırmayın. o çok kasar .. üstelik çalıştırdığınızda tel hafızasını doldurur (17-21mb).
herkes kendince en iyisini kral ilan etmiş. bende 2 tane yazayım..
QuickDial v2.8.2 ... çok şık ve gerekli.. adından da anlaşıldığı üzere tek tık arama vs vs.
Quicker v1.9.6..... bu da aynı şekilde tek ekranda herşeyi yapmanızı sağlayan bi uygulama. 3g uçak wifi gps
vs ayarından tutun telinizdeki herhangi bi uygulama ile ilgili bilgi ve app ekleme vs..
miren browser..... temiz pak haxball ı zorlamadan açar vs :) (dolphin güncellendikçe yalana gidio. boat puffin derken
en güzeli ŞİMDİLİK bu.. (opera firefox google demeyin fasafiso onlar.)
LGcamcorder ... 1080p destekli ince ayarlı ışık dengesi en kaliteli video recoder..
Camera 360 ... en basit olmasına ragmen en güzel içerikli foto çekme programı..
Proplayer ..... yormayan uyku modu bulunan ince ayarlı MP3 programı.. (nicelere war güzel ama zamanla albüm art vs derken
kastırıo sistemi..)
telefonun ne kadar kapasiteli olursa olsun program stabil çalışmadığında tüm sistemi zora sokar..
madem ios gibi stabilite arıosan stabil programlar seçmekle işe başlamak lazım.. son olarak,
Quickpic... android tellerin her türlü özel tüzel romlar dahil içinde gelen tırt GALERi programlarını geç.. bunu kur. başkasına bakmıycaksın bile.
olmazsa olmazlar bunlar.. yoksa sonu yok..
kolay gelsin..
-
serwo bunu yazdı
en stabil olan ve sd kartla kurulduğu halde normal bellekte yer kaplamayan(50kb) İGO Primo.. (yeni ver.)
450mb civarı.. igo my way ile karıştırmayın. o çok kasar .. üstelik çalıştırdığınızda tel hafızasını doldurur (17-21mb).
herkes kendince en iyisini kral ilan etmiş. bende 2 tane yazayım..
galaxy w igo primo yu kurdum kasdı igo my way i kurdum gayet akıcı çalışıyor
-
çizik :=0
-
qoqo bunu yazdıSyspioniC bunu yazdıgoldfinger bunu yazdıGzx bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Sygic : Navigasyon programı hatta en iyisi benim görüşümce
crack varmı ? lisanslımı kullanıyorsun hocam
+1
navigasyon konusunda benim de ekisigim var. hangisi iyi hangisini kursam karar veremedim.
Crakli kullanıyorum kardeş para vermeye gerek yok beleşte sıkıntı yoksa :)
http://turbobit.net/pwo6i8pc468b/Syngic.v12.1.3.zip.html Ahanda bu da linki :)
Önce apk yı ve sygic klasörünü sd karta kopyalayın. Sonra apk yı kurun. Ama dikkat edin önce klasör kopyalanacak sonra apk kurulacak.Eğer bu çalısırsa dile benden ne dilersen
-
beyler..
android için bi msn prgramımı önerin lütfen ya..
nimbuzz kullanıyordum bi baktım telefona gelen pc deki msn gelmiyo ona gelen buna gelmiyo
bide çok büyük reklam oldu geçen.. sildim bi msn programı diyin hele..
-
BarisYigit bunu yazdı
beyler..
nimbuzz kullanıyordum bi baktım telefona gelen pc deki msn gelmiyo ona gelen buna gelmiyo
Samsung un IM diye bir messenger ı vardı onu kullanıyordum. Yanlış hatırlıyor olabilirim ismini, telefonda da bulamadım garip bir şekilde. Düzenlemem lazım biraz kendisini :))
-
takip
-
pillibebek bunu yazdıqoqo bunu yazdıSyspioniC bunu yazdıgoldfinger bunu yazdıGzx bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Sygic : Navigasyon programı hatta en iyisi benim görüşümce
crack varmı ? lisanslımı kullanıyorsun hocam
+1
navigasyon konusunda benim de ekisigim var. hangisi iyi hangisini kursam karar veremedim.
Crakli kullanıyorum kardeş para vermeye gerek yok beleşte sıkıntı yoksa :)
http://turbobit.net/pwo6i8pc468b/Syngic.v12.1.3.zip.html Ahanda bu da linki :)
Önce apk yı ve sygic klasörünü sd karta kopyalayın. Sonra apk yı kurun. Ama dikkat edin önce klasör kopyalanacak sonra apk kurulacak.Eğer bu çalısırsa dile benden ne dilersen
noldu çalıştı mı? :)
-
BarisYigit bunu yazdı
beyler..
ebuddy baskasini arama bile
-
RotKerim bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
beyler..
ebuddy baskasini arama bile
onun amk..
al kardeşim sana android için en iyisi hemide fullünü veriyorum :D
www.brsygt.com/talkdroid.apk <3 bi bak akalım ebadimi dersin fbadimi :D