Kullandiginiz Android Programlari
-
BarisYigit bunu yazdıRotKerim bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
beyler..
android için bi msn prgramımı önerin lütfen ya..
nimbuzz kullanıyordum bi baktım telefona gelen pc deki msn gelmiyo ona gelen buna gelmiyo
bide çok büyük reklam oldu geçen.. sildim bi msn programı diyin hele..
ebuddy baskasini arama bile
onun amk..
al kardeşim sana android için en iyisi hemide fullünü veriyorum :D
im+ uygulaması pek popüler bildigim kadarıyla. onu denedın mı haci?
-
SyspioniC bunu yazdıBarisYigit bunu yazdıRotKerim bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
beyler..
android için bi msn prgramımı önerin lütfen ya..
nimbuzz kullanıyordum bi baktım telefona gelen pc deki msn gelmiyo ona gelen buna gelmiyo
bide çok büyük reklam oldu geçen.. sildim bi msn programı diyin hele..
ebuddy baskasini arama bile
onun amk..
al kardeşim sana android için en iyisi hemide fullünü veriyorum :D
im+ uygulaması pek popüler bildigim kadarıyla. onu denedın mı haci?
benim telefonda yok o sanırım ya :D messenger+ var oda google plus'un şeyi onun dışında gelmedi bana öyle bişi :D
veya benim fw de yoktu.
http://www.brsygt.com/genel/olmazsa-olmaz-android-uygulamalarim.html
şunlarda işinize yararsa.
-
goldfinger bunu yazdıserwo bunu yazdı
en stabil olan ve sd kartla kurulduğu halde normal bellekte yer kaplamayan(50kb) İGO Primo.. (yeni ver.)
450mb civarı.. igo my way ile karıştırmayın. o çok kasar .. üstelik çalıştırdığınızda tel hafızasını doldurur (17-21mb).
herkes kendince en iyisini kral ilan etmiş. bende 2 tane yazayım..
galaxy w igo primo yu kurdum kasdı igo my way i kurdum gayet akıcı çalışıyor..
600mhz işlemcim war 512 ram 160mb kullanıcı hafızası (sd 8gb) (motorola xt320)
bi gram kasmıoken senin telinin özelliklerine gsmarena dan baktımda kasması ilginçç..
bnm kurdugum igo primo v9.6.7 toplamda 457 mb.. klasörü sd ye atıp içindeki igo yu kurup çalıştırıosun..
sağlamını indirdiysen sıkıntı yaşamaman gerek. normal igo my way , her çalıştırdığında 17mb hafızada yer kaplıo..
ram deil kullnıcı hafızasında sürekli çalışıo gibi duruo.. bir nevi portable gibi çalışıo.. ama 9.6.7 primoda o dert yok..
bence derleyen kişiden kaynaklı kasma.. bi dönem my way i bi yerden indirmiştim.kasma yapıodu. sonra başka linkten
indirdiğimde stabil çalıştığını görmüşlüğüm war.. neyse kolay gelsin..
-
telefondan sosyal ağlara/çete bağlanmak icin hangi programı kullanıyorsunuz/önerirsiniz müritler?
im+ ile imo en yaygını sanırım.
messenger with you uygulaması da var msn icin. facebook chat uygulaması basit sade bişidi temiz uygulama yazmışlar. yalnız bende durup dururken çöküyordu sildim bikaç ay önce.
ek: Dolphin tarayıcı kullanıyorum. Dolphin Jetpack nası ? hızlandırıyo mu gercekten ? iyi bişi mi?
SyspioniC tarafından 30/Kas/12 10:15 tarihinde düzenlenmiştir -
qoqo bunu yazdıpillibebek bunu yazdıqoqo bunu yazdıSyspioniC bunu yazdıgoldfinger bunu yazdıGzx bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Sygic : Navigasyon programı hatta en iyisi benim görüşümce
crack varmı ? lisanslımı kullanıyorsun hocam
+1
navigasyon konusunda benim de ekisigim var. hangisi iyi hangisini kursam karar veremedim.
Crakli kullanıyorum kardeş para vermeye gerek yok beleşte sıkıntı yoksa :)
http://turbobit.net/pwo6i8pc468b/Syngic.v12.1.3.zip.html Ahanda bu da linki :)
Önce apk yı ve sygic klasörünü sd karta kopyalayın. Sonra apk yı kurun. Ama dikkat edin önce klasör kopyalanacak sonra apk kurulacak.Eğer bu çalısırsa dile benden ne dilersen
noldu çalıştı mı? :)
hacı dediğini yaptım 7 gunluk deneme yada aktivasyon code girin diyor
-
pillibebek bunu yazdıqoqo bunu yazdıpillibebek bunu yazdıqoqo bunu yazdıSyspioniC bunu yazdıgoldfinger bunu yazdıGzx bunu yazdıqoqo bunu yazdı
+1
navigasyon konusunda benim de ekisigim var. hangisi iyi hangisini kursam karar veremedim.
Önce apk yı ve sygic klasörünü sd karta kopyalayın. Sonra apk yı kurun. Ama dikkat edin önce klasör kopyalanacak sonra apk kurulacak.Eğer bu çalısırsa dile benden ne dilersen
hacı ben yükleyeli 15 gün oluyor öyle bişey demedi hiç. Sen aktivasyonu falan mı tıkladın?
-
juice defender
-
qoqo bunu yazdıpillibebek bunu yazdıqoqo bunu yazdıpillibebek bunu yazdıqoqo bunu yazdıSyspioniC bunu yazdıgoldfinger bunu yazdıGzx bunu yazdıqoqo bunu yazdı
+1
hacı ben yükleyeli 15 gün oluyor öyle bişey demedi hiç. Sen aktivasyonu falan mı tıkladın?
hayır dediklerinini aynısını yaptım.crack calısmıyo olabilirmi pek anlamam.baska link varmıdır crackli acaba
-
Blackmart alpha: parali uygulamalarin %90 ini belese indirirsin :)
-
Apk Manager - APK dosyalarını kolayca yüklemeye yarıyor.
Camera360 - Cyanogenmod'un kamerasından nefret ettiğim için kullanıyorum.
Çevrimdışı Sözlük - Sözlük la işte.
Easy Uninstaller - Kolayca program kaldırma programı şeysi.
JuiceDefender - Şarj uzatmaya yarayan program diyelim.
SetCPU - ROOT gerektirir işlemci hızında oynama yapmak için kullanılır.
Chrome To Phone - Bilgisayardan link göndermeye yarıyor.
Ara sıra eklerim buraya.