folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kullandığınız Laptopu Tavsiye Eder Miydiniz?

Kullandığınız Laptopu Tavsiye Eder Miydiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar, yazılarıma denk gelenler olmuştur, asusla verdiğim savaşı kazanmak üzereyim. Bilirkişi dizüstüm üzerinde incelemesini tamamladı ve lehime karar verdi. Ekstra bir terslik çıkmazsa 1 ay içerisinde karar çıkıp tarafıma bildirilirmiş, iade olacak inşallah.

Şimdi sizden -bütçe kısıtlaması vs olmaksızın- laptop tavsiyesi isteyeceğim. Ama lütfen şu model iyi görünüyor, bunun fiyat performansı iyi bilmem ne değil de, ben şu marka şu model kullanıyorum çok memnunum alabilirsin şeklinde kendi kullandığınız modellerden tavsiye istiyorum.

Muhtemelen yurtdışından alacağım cihazı (Almanya) , yani ben x modelini kullanıyorum ama türkiyede satışa çıkmadı sıkıntısına da girmeye gerek yok, arar bulurum kafaya takarsam.

1 Senedir ecel terleri döktüm. Şimdi nasipse kendimi ödüllendirmek istiyorum.

Teşekkürler.

Meraklısına;

(Belalı model : asus n55jv )

http://www.ayhan.info.tr/benden/asus-teknik-servis-rezilligi/

// Ben şahsen Apple Macbook Pro düşünüyorum ( http://store.apple.com/tr-edu/buy-mac/macbook-pro?product=MGXC2TU/A&step=config# ) ancak merakım Windows kurulabilirliği yönünde, uyum problemi çıkartır mı veya kurulumu mümkün müdür, zor mudur, nasıl olur? Hem hiç Mac kullanmadım, hem de iPhone gibi bir işletim sistemine mecbur kalmak istemiyorum. 

Çift işletim sistemi tutarım elbet, yeri gelir mac, yeri gelir win kullanırım. Hatta windowsa mecbur kalana kadar mac ile devam ederim ama oyun vs. oynarken sanırım mecbur win.

Neyse.

Durum böyle işte

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

hocam bu birazda senin isteklerinle alakalı bi durum şöyleki

bende sony vaio vpcf22m1e modeli var şuan muhtemelen piyasada bulamayacağın bi laptop.

performansı olsun ekranı olsun gerçekten hiç beni üzmedi.

donanım olarak hiç bir eksiği yok benim acımdan fakat söyle bi sıkıntısı var.

laptop çok büyük ve ağır ayrıca en az kendi kadar ağır ve saçma sapan bi adaptöre sahip.

bunlar benim için eksi yönler.

bir dahaki laptop seçimimde kesinlikle olması gereken özellikler ise söyle

-full hd ekran yada vars daha üstü.

-ledli klavye(evet tbt'li oyle deme çok önemli benim için)

-taşınabilir ve performanslı olmalı.

bunlar benim seçimlerim.önemli olan seninkiler bence.

edit:geçen gün ssd aldım.aga o nedir oyle ya.buda ekstralarım arasında ayrıca.

iQsuz tarafından 08/May/15 21:54 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

tek önerebileceğim ince laptop alma (windows kurulu alacaksan)

çünkü illa ki ısınma sorunu olacaktır

ultrabook aldığım güne lanet olsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Monster abra a7 isinma sorunu yok birkere. Ekran fenadegil. Fiyati performansina gore iyi. Bakmaya deyer

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

1.5 Yıldır Monster P150EM kullanıyorum.

Çok memnunum.

Bugün de P170EM(17" modeli)'ni aldım.

Eski model ama canavar harbiden, aklımı seveyim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Starbaksta oturup kahve içerken facebook'da takılmak için güzel makina.Geri kalan her şey için pişmanlık.
    Macbook tam bir pişmanlık.
    Mutlu bir beraberliğin varken kızı terk edip eski sevgiline dönüp,onunla çıkarken onu da bi önceki sevgilinle aldatmak gibi bir şey.Rejime başladığın ilk gün akşamında 5 lahmacun yemek gibi,üstüne de kadayıf gömmek gibi.
    Pişmanlık dolu,sürekli bir pişmanlık.
    O son birayi içmek gibi,kafan kıyak olunca eski sevgiline sms atmak gibi.Lan sürekli bir pişmanlık bu macbook...Hızlı gibi i7 ama çoğu zaman pentium2 gibi.
    Lost gibi lost...Güzel başlayan bir sonra çok bozan lost gibi.3. sezon da bok olan presion break gibi...ya hiç olmadı skyler white gibi .. orospu karı aklıma geldi kızdım yine.Gastronomi okurken okulu son sene bırakıp şehir planlama okumak gibi.Oğlum özenmeyin lan,uyuşturucu gibi bir şey.Bırakamıyorsun da.
    Hem güzel hem kötü.Ama daha çok kötü.Bilemedim lan.Final Cut var misal,iyi gibi ama kötü de.Yani .. Anlayacağınız.
    Offf sikerim ben gidiyorum.
    Hayatımı siktin macbok.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

hp aldım 

pişmanım ama günde 15 saat oyun açık tık demiyor ,Maşallah

neden pişmanım çok ısınıyor  , fanı fan değil az zorlasa havalanacak sanki , masaya elini vur dıdıt dıdıt usb bulunamadı  hayda kablo çıkar tak . 

hp pişmanlıktır

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dino
    Dino's avatar
    Erkek

Leptop piyasasında sana verilen malın çürük çıkması biraz piyongo misali. Haa bağzı modeller var topu sıkıntılı çıkıyor ama dediğim gibi şimdi birisi bi leptop önerir senin aldığın patlak çıkar. 

Ben bir yıldır Asus X550LN kullanıyorum ve donanımsal hiç bi sıkıntısını görmedim. Canavar gibi çalışıyor ve de oyun açmadığın zaman leptobun ısındığını bile farketmiyorsun. Bir de bilgisayarın fanının sesini sadece oyunlarda duyuyorum. Yani genel olarak Asus'a güvenirim ama arada çıkıyor demekki.

Kendisinin nasıl bir sistemle çalıştığını anlamak isteyen organ, maalesef çoğu insanda tam randıman vermiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Lenovo y510p, her anlamda müthiş memnunum.

edit: sli tabii.

izzmarit tarafından 08/May/15 22:16 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

acer 5740g onca badire onca çile 7.yılını dolduruyor 4gb ram i5 on numara beş yıldız da çalışıyor. tık demedi tık.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    oksijen bunu yazdı

Monster abra a7 isinma sorunu yok birkere. Ekran fenadegil. Fiyati performansina gore iyi. Bakmaya deyer

evet ben de bunu kullanıyorum memnunum 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 6657 Toplam Mesaj: 63