folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kürt Açılımı,Türk Ezilişi

Kürt Açılımı,Türk Ezilişi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    başta beinsiz insalar ordusu olursa olacağı bu. o bitane bakan varya yarıkel bişi gözlüklü çıkyıo kürt açılımda kürt açılımı şerefsiz herif
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    Kürt sorununa birde burdan bakın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Kürt açılımı bölücülüktür ! Bu gün Kürtler kürt açılımı isterler, yarın arap açılımı gelir, ardından ermeni ve çerkez açılımıyla devam eder gider, nereye kadar gider, bölünene kadar ! Dikkat ederseniz kürt açılımı istiyen insanların tavırlarına "dağdaki benim oğlumdur, öcalan şuyumdur" vs gibi terör örgütünün propagandasını yapıyorlar. DTP zaten idamlık. Benim lafım kürtlere, ama nasıl kürtlere; kendi kürtlüğünü türkiye vatandaşlığından öte tutanlara, aynı şekilde bir arap,ermeni,çerkezde davransa tavrım aynı olur. Ben Rizeliyim, soyumun bir kısmı belki ruslara,ermenilere,rumlara dayanıyor olabilir, Ama ben Ermeni ve rum açılımı istemiyorum, çünkü, Türkiye sınırları içinde bu ülkenin vatandaşları olarak "Türk" denen kavramı (gerek tarihi,dili,ülküsü) benimsedik, soyumuz sopumuz sıfatımız ne olursa olsun. He, illaki "ben kürdüm açılmak istiyorum" diyorsan, git K.IRAK sizi bekliyor, ama bu ülkede öyle bir şeye asla izin verilemez. Artık Türk denmiyor "türkiye cumhuriyeti vatandaşı" deniyor, Karadenizli denmiyor "Kuzey doğulu" deniyor, ne bu saçmalık? Söylemek istediğim bir şey var, açıkçası bu halkın yada "sürünün" hiç bir şey yapaca kapasitede oldugunu zannetmiyorum, anca giderler ülkücü kominist cart curt olurlar, giderler can sıkıntısına alevileri yakarlar sonra propagandanın allahını yaparlar. Bu ülke güzel, değerleri mükemmelde, bu halkın ta amına koyayım...

Bu arada "bu konuların modası geçti" gibi mesaj yazan arkadaşlara çok kızıyorum ama alınmayın siz yinede biricik müridlerimizsiniz :) Bu konuların modasının geçmesi demek, kürt açılımı isteyen baskıcıların istediğine ulaştığını ve herkesi "hümanizm,insan hakları" gibi saçma sapan bahanelerle susturduğunu gösteriyor, ki aklıma geldi, "Irkıçılık karşıtlığını" savunuyorlar ama şunu unutuyorlar: Kürt açılımı ile kendi "Irk" larına imtiyaz istiyorlar, Bir "Irk"a imtiyaz vermek ne kadar mantıklıysa, Bir "Irk"a "Irkçılık" yapmak ta o kadar mantıklıdır... (Irk varsa Irkçılıkta vardır)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Şimdiki moda kürtlere kömür dağıtmak alayına yeşil kart vermek.Doyasıya çocuk yapmalatını sağlamak ve bu bebeleri beslemek. Daha sonra bu bebelerin polisimizi askerimizi taşalamasını izlemek olmuş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    hort
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    -----------------------------
    Şimdiki moda kürtlere kömür dağıtmak alayına yeşil kart vermek.Doyasıya çocuk yapmalatını sağlamak ve bu bebeleri beslemek. Daha sonra bu bebelerin polisimizi askerimizi taşalamasını izlemek olmuş.

Yazmayacam dedim dedim dedim dayanamayacam artık....

Yahu Çıkıp Neden Katletmiyorsun, Çık Katlet Bitir.... O Bebeleri Öldür Olsun bitsin... 

Nefret etmediğin Biri Senden Nefret etmez, Senden Nefret eden varsa Sebep Senin Ona Olan Nefretindir.... Şimdi Faşizm Yapma Bre Kardeş Diyecem Biz Vatanı Sevdik Diye Faşist edilenlerdeniz Diye Nutuk atacan....

Bumu Yani!! Vatan Severlikmi Bu Yaptığın.?.. Senin Vatan severlikten Anladığın Halkını Hakir Görmek küçük düşürmek, Yok saymakmı... Haaaa Dur Orda Diyecek Bir diğer Aşırı gelişmiş Milliyetçi Kardeşimiz, Arap Açılımı Bilmem ney Açılımı İstenecek Diyecek...

Hayır İstenmeyecek Söz Konusu Kürt Oldumu Saçmalamanın Ağzını Bükmelerin Iy Mıy' ların Bi Sonu Gelmez... Yok Saymasaydınız Hor Görmeseydiniz, kesinlikle Memleket Bu Hale Gelmeyecekti.... Aşırı Gelişmiş Milliyetçilere Sözüm Kendinizi Toparlak Edinin Milleti Bölünmeye Götürecek Söz Eylem Ve Düşmanlık Vesilesi olacak Oluşumlardan Uzak Durun.!!!!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

@ShockMan

hacı bazı yazılarını beğeniyorum bazı konularda aşırı ırkçlık yaparak her kürdü pkk ile bir tutanlara karşı bende senin gibi düşünüyorum ama bazı konularda öyle şeyler yazıyorsun ki sanki kürtler sütten çıkma akkaşık bazı şeyleri kabullenmen gerek artık gözü kapalı avukatlık olmaz öyle kürtlerin büyükçoğunluğu birtakım sebepler neticesinde cahil kalmış insanlardır bu bir takım nedenlerde Türklerin payı yokmu var ben bunu kabullenirim

ama sende birtakım cahilkürtlerin pkk saflarına katılmaları konusunda baya yatkın olduklarını kabullenmelisin sonra Türkiyede kisuç oranının fazla olmasında abartmıyorum benim ve bir çok insanın gözlemlerine dayanarak söylüyorum kürtlerin payı çoktur bizim bir patron varda iş görüşmesine kendi memleketlisi geldi şehir ismi vermiyim iş başvurusunadedi ki gönderin olum bizim hırsıza ihtiyacımız yok  sokaktaki tinercilerin büyük çoğunluğu kürt hırsızların öyle cepçilerin öyle kavgacı medenice yaşayamayan topluma ayak uyduramayan bir kitle söz konusu bunu kabullenmelisin ben bu durumdan bizim yani Türklerinde payı olduğunu düşünüyorum bunları sayamam bir çoksebep ver gerek siyasi gerek psikolojik benim bunları kabullendiğim gibi seninde onları kabullenmen gerek nerde bir kürt konusu açılsa hurra işte öyledeğilde böyle de böyle olmaz kabullenmeyi öğrenmeliyiz ki kabullendirelim.

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

@ShockMan

hacı bazı yazılarını beğeniyorum bazı konularda aşırı ırkçlık yaparak her kürdü pkk ile bir tutanlara karşı bende senin gibi düşünüyorum ama bazı konularda öyle şeyler yazıyorsun ki sanki kürtler sütten çıkma akkaşık bazı şeyleri kabullenmen gerek artık gözü kapalı avukatlık olmaz öyle kürtlerin büyükçoğunluğu birtakım sebepler neticesinde cahil kalmış insanlardır bu bir takım nedenlerde Türklerin payı yokmu var ben bunu kabullenirim

ama sende birtakım cahilkürtlerin pkk saflarına katılmaları konusunda baya yatkın olduklarını kabullenmelisin sonra Türkiyede kisuç oranının fazla olmasında abartmıyorum benim ve bir çok insanın gözlemlerine dayanarak söylüyorum kürtlerin payı çoktur bizim bir patron varda iş görüşmesine kendi memleketlisi geldi şehir ismi vermiyim iş başvurusunadedi ki gönderin olum bizim hırsıza ihtiyacımız yok  sokaktaki tinercilerin büyük çoğunluğu kürt hırsızların öyle cepçilerin öyle kavgacı medenice yaşayamayan topluma ayak uyduramayan bir kitle söz konusu bunu kabullenmelisin ben bu durumdan bizim yani Türklerinde payı olduğunu düşünüyorum bunları sayamam bir çoksebep ver gerek siyasi gerek psikolojik benim bunları kabullendiğim gibi seninde onları kabullenmen gerek nerde bir kürt konusu açılsa hurra işte öyledeğilde böyle de böyle olmaz kabullenmeyi öğrenmeliyiz ki kabullendirelim.

Bu Duruma 4Eye Gibi Gereksiz Nefret Taşıyan Milliyetçi Geçinen Kardeşlerimiz Getirdi, Sütten Çıkmış Akkaşık Konusuna Gelince Kimse Sütten Çıkmış Ak Kaşık değildir... Hepimiz Suçluyuz... Yok içimizde Tamamen 4X4 Kimse O Yüzden Alçak Gönüllülük diyorum... Bu Tarz Düşünceler Bize Kaybettirir, Gladyo benzeri Kuruluşlara Ülkeyi Altın Tabakta Sunar....

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

4eye bunu yazdı:

Yahu Çıkıp Neden Katletmiyorsun, Çık Katlet Bitir.... O Bebeleri Öldür Olsun bitsin... 

Nefret etmediğin Biri Senden Nefret etmez, Senden Nefret eden varsa Sebep Senin Ona Olan Nefretindir.... Şimdi Faşizm Yapma Bre Kardeş Diyecem Biz Vatanı Sevdik Diye Faşist edilenlerdeniz Diye Nutuk atacan....

Bumu Vatan Severlikmi Bu Yaptığın... Senin Vatan seve rlikten Anladığın Halkını Hakir Görmek küçük düşürmek, Yok saymakmı... Haaaa Dur Orda Diyecek Bir diğer Aşırı gelişmiş Milliyetçi Kardeşimiz, Arap Açılımı Bilmem ney Açılımı İstenecek Diyecek...

Hayır İstenmeyecek Söz Konusu Kürt Oldumu Saçmalamanın Ağzını Bükmelerin Bi Sonu Gelmez... Yok Saymasaydınız Hor Görmeseydiniz, kesinlikle Memleket Bu Hale Gelmeyecekti.... Aşırı Gelişmiş Milliyetçilere Sözüm Kendinizi Toparlak Edinin Milleti Bölünmeye Götürecek Söz Eylem Ve Düşmanlık Vesilesi olacak Oluşumlardan Uzak Durun.!!!!

Kardeşim bir kaç yanlış nokta var (benim düşüncelerime göre!) onlara cevap vermek istiyorum:

"Nefret etmediğin Biri Senden Nefret etmez, Senden Nefret eden varsa Sebep Senin Ona Olan Nefretindir" demişsin, ilk olarak söylenmesi gereken şu; bu ülkede kürtler 1986 yılında hortlamadı, Osmanlı zamanlarından vs. zaten bu topraklarda yaşıyorlardı ki gelgelelim işin Türkiye Cumhuriyeti kısmına. Bu ülkede yaşanyan "kürt" lere hiç bir baskı zorlama ırkçılık vs yoktu çünkü herkes "Türk" sıfatı altında yaşamayı bilmişti zamanında. Bu yazımda da "kürt" diye bahsettigim topluluk sadece etnik kökeni kürt olan insan değildir, bu kökeni "Türk" sıfatının üstüne çıkarmaya çalışandır ki ilk nefreti başlatan "kürt"(!) lerdir. İlk olarak Terrör sonrasında siyasi atılımlar "Kürt Açılımı" vs.vs.

"Haaaa Dur Orda Diyecek Bir diğer Aşırı gelişmiş Milliyetçi Kardeşimiz, Arap Açılımı Bilmem ney Açılımı İstenecek Diyecek..." demişsin, ikinci olarak, bir kürt kürt açılımı isterse bir arapta arap açılmı ister , bundan doğal birşey yoktur = açıklar açıkları doğuracak ülke ister istemez bölünecektir... (ek bilgi: Aşırı bir gelişmişliğim yok...)

"Hayır İstenmeyecek Söz Konusu Kürt Oldumu Saçmalamanın Ağzını Bükmelerin Bi Sonu Gelmez... Yok Saymasaydınız Hor Görmeseydiniz, kesinlikle Memleket Bu Hale Gelmeyecekti" demişsin, üçüncü olarak, hor görülen "kürtler" değil, Tüm "Türk" halkıdır. Hükümet açıkça halkı siklmemektedir. "Kürt" lere özgü taleplere gelirsek, bence bu taleplerin bir çoğunun hor görülmesinden doğal birşey yok (Bkz: Resmi dile + olarak kürtçenin gelmesi, Kürtçe Edb dersi , Öcalanın salınması vs...). Dediğim gibi, K.IRAK ta ki "Kürt" devletinde kürtlüklerini dilediği gibi yaşayabilirler(eğer etnik kökenlere o kadar aşıksalar...) .

"Yahu Çıkıp Neden Katletmiyorsun, Çık Katlet Bitir.... O Bebeleri Öldür Olsun bitsin... ", demişsin, ilk olarak bunu demişsin ama bence son nokta budur, "Kürt" ü katlederim, Kürdü katletmem. Öcalan şerefsizi gibi biz bebeleri öldürmeyiz, onların bir suçu yokki anlamışsan yazımı bir bebek kürt olabilir ama "Kürt" olamaz çünkü daha şekillenmemiştir... Bir ülkenin teröristi bir başka ülkenin kahramanıdır diye bir söz vardır, Bu sözden nefret ederim. Çünkü Kürdistan için bebek öldürmek kahramanlıksa, namertin allahı olmayı tercih ederim...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

4eye bunu yazdı:

Bumu Vatan Severlikmi Bu Yaptığın... Senin Vatan seve rlikten Anladığın Halkını Hakir Görmek küçük düşürmek, Yok saymakmı... Haaaa Dur Orda Diyecek Bir diğer Aşırı gelişmiş Milliyetçi Kardeşimiz, Arap Açılımı Bilmem ney Açılımı İstenecek Diyecek...

Hayır İstenmeyecek Söz Konusu Kürt Oldumu Saçmalamanın Ağzını Bükmelerin Bi Sonu Gelmez... Yok Saymasaydınız Hor Görmeseydiniz, kesinlikle Memleket Bu Hale Gelmeyecekti.... Aşırı Gelişmiş Milliyetçilere Sözüm Kendinizi Toparlak Edinin Milleti Bölünmeye Götürecek Söz Eylem Ve Düşmanlık Vesilesi olacak Oluşumlardan Uzak Durun.!!!!

Kardeşim bir kaç yanlış nokta var (benim düşüncelerime göre!) onlara cevap vermek istiyorum:

"Nefret etmediğin Biri Senden Nefret etmez, Senden Nefret eden varsa Sebep Senin Ona Olan Nefretindir" demişsin, ilk olarak söylenmesi gereken şu; bu ülkede kürtler 1986 yılında hortlamadı, Osmanlı zamanlarından vs. zaten bu topraklarda yaşıyorlardı ki gelgelelim işin Türkiye Cumhuriyeti kısmına. Bu ülkede yaşanyan "kürt" lere hiç bir baskı zorlama ırkçılık vs yoktu çünkü herkes "Türk" sıfatı altında yaşamayı bilmişti zamanında. Bu yazımda da "kürt" diye bahsettigim topluluk sadece etnik kökeni kürt olan insan değildir, bu kökeni "Türk" sıfatının üstüne çıkarmaya çalışandır ki ilk nefreti başlatan "kürt"(!) lerdir. İlk olarak Terrör sonrasında siyasi atılımlar "Kürt Açılımı" vs.vs.

"Haaaa Dur Orda Diyecek Bir diğer Aşırı gelişmiş Milliyetçi Kardeşimiz, Arap Açılımı Bilmem ney Açılımı İstenecek Diyecek..." demişsin, ikinci olarak, bir kürt kürt açılımı isterse bir arapta arap açılmı ister , bundan doğal birşey yoktur = açıklar açıkları doğuracak ülke ister istemez bölünecektir... (ek bilgi: Aşırı bir gelişmişliğim yok...)

"Hayır İstenmeyecek Söz Konusu Kürt Oldumu Saçmalamanın Ağzını Bükmelerin Bi Sonu Gelmez... Yok Saymasaydınız Hor Görmeseydiniz, kesinlikle Memleket Bu Hale Gelmeyecekti" demişsin, üçüncü olarak, hor görülen "kürtler" değil, Tüm "Türk" halkıdır. Hükümet açıkça halkı siklmemektedir. "Kürt" lere özgü taleplere gelirsek, bence bu taleplerin bir çoğunun hor görülmesinden doğal birşey yok (Bkz: Resmi dile + olarak kürtçenin gelmesi, Kürtçe Edb dersi , Öcalanın salınması vs...). Dediğim gibi, K.IRAK ta ki "Kürt" devletinde kürtlüklerini dilediği gibi yaşayabilirler(eğer etnik kökenlere o kadar aşıksalar...) .

"Yahu Çıkıp Neden Katletmiyorsun, Çık Katlet Bitir.... O Bebeleri Öldür Olsun bitsin... ", demişsin, ilk olarak bunu demişsin ama bence son nokta budur, "Kürt" ü katlederim, Kürdü katletmem. Öcalan şerefsizi gibi biz bebeleri öldürmeyiz, onların bir suçu yokki anlamışsan yazımı bir bebek kürt olabilir ama "Kürt" olamaz çünkü daha şekillenmemiştir... Bir ülkenin teröristi bir başka ülkenin kahramanıdır diye bir söz vardır, Bu sözden nefret ederim. Çünkü Kürdistan için bebek öldürmek kahramanlıksa, namertin allahı olmayı tercih ederim...

Bir Kürt Kürt Açılımı isterse Bir Arap da Arap Açılımı ister Demişsin... İsteyemez Neden İsteyemez biliyormusun, Çünkü Araba Kimse Sen Yoksun Hiç Varolmadın Demedi, Kimse Arap Müziği Dinlediği için Zindanlarda İşkencelerde Öldürülmedi, Bak kardeşim Sen Toysun Henüz, Yapıcı Düşünceler için Belki Vakit Geç bile olabilir, Ama Sende Benim ne demek istediğimi anlayamıyorsun bi türlü... 

Kürt Sorunu veya her ne ad veriyorsanız, Bunu Kendi elimizle biz Yaptık, Biz bu hale Getirdik diyorum, Yalanmı ne vardı yani Durduk yerde Vatandaşını Hakir Görecek, Türkçe bilmiyor diye Gururunu incitecek, Yada Vatandaşının Gururu ile Etniği nedeni ile oynayacak... Bu anlattıklarım Geçmişte Oldu Ve Acı Meyvasıdır Günümüzde Önümüze gelen.... Halkımızın Bütünlüğünü Korumalıyız, Kin ve Nefreti içimizden atmalıyız, Bütün bunlar Yabancı güçlerin Bize Bizim elimizle Oynattığı Oyunlardır. Kürdün Türk İle Bir  Sorunu yoktur... Aynı Şekilde Gerçekte Türkünde kürt ile Bir Sorunu Yoktur. Varolan Tüm sorun Yapay Olarak Geliştirilmiş Sorunlar Yumağıdır Vede Oyunlar Yumağıdır. Akıl Olun, bölmeyin Böldürtmeyin.

Tüm Mesele Halkını İdare edebilmekteydi, Kontrolü elden bırakmamaktaydı. Biz ne yapıyoruz Başkasına Kontrol edebilecek Fırsatları Adeta Altın tabakta Sunuyoruz, Kendi Halkımızı Dışlıyoruz Bumu Milliyetçilik.? Yapmayın Arkadaşlar Burada Kürt Açılımını Savunmuyorum Kürt Açılımı Hususu Gönül isterdiki Olmasın, Bencede Hatalı bir Girişim olacaktır, Ama Arap arap Açılımı ister diye değil, Üniterliğe Aykırı olduğu için Doğru bulmuyorum.

Kürdü Hakir Görmeyin Sevgili Gençler, Onlar Türkle Et ve tırnaktır, Acılara Artık Dur diyebilmeliyiz, Pkk lılar Gibi Düşünmemeliyiz, Birbirimizi Savunmalıyız.!

Toplam Hit: 14104 Toplam Mesaj: 112