Kürtçe Seçmeli Ders Olacak !
-
Türk'ün Türkten başka dostu yok!!!
Dostça gelene kapımız,düşmanca gelene fermuarımız her zaman açıktır (:
Kürt bi dostum var(doğulu,has kürtlerin ordan :D) hakaten çok severim,çalışkan adam,Türkiyeye bağlı!Öyle kürde can feda,kan kardeşim olsun gelsin.Ama kürdistan,kürtçe diyenin belasını sikerm :) Atamında dediği gibi dıştan yıkılmayan devletlerin dillerini asimile ederek devletleri yıkmaya uraşıyolar!En baştada dediğim gibi;
Türk'ün Türkten başka dostu yok!!! (BURDA TÜRKTEN KASIT TÜRKİYEYE ATATÜRKE BAĞLI İNSAN ANLAMINDADIR,IRK YAHUT MİLLET DEĞİLDİR ÇÜNKÜ ÖYLE TÜRKLER VARKİ ÇOĞU KÜRTTEN DAHA ZARARLI)
Dostça gelene kapımız,düşmanca gelene fermuarımız her zaman açıktır (:Kimse kusrabakmasın alınmasın ama benim düşüncelerim bunlar! (alınmayın derken feyzalmayında demiyorum!)
bu arada darkleros demişki;
Neyse inş aramızdaki kardeş kavgası biter sonsuza kadar kardeşçe yaşayalım
-----
Senin dediğin kardeş kavgasınıda sikeyim!Kardeşlik paylaşmaktır,yaşayabilirler ülkemizde ama bir karış toprağını bile bölüşmeyiz!!!Sikerim vatanımı elimden almak istiyen kardeşi!!!
-
bana kürtçe öğretin.
halk otobuslerınde şöferle diğer dallama sürekli kürt çıkıyo bişeyler konuşuyolar anlamıyo akm :D bizim bakkalda kürt onlarda konusuyo..
ya biri ders falan paylasamazmı :D
-
a.q seçen seçerde bunlar iyice arttırırlar okul içindede başlarlar olmaz öle şey
-
Sırada lazca, gürcüce, ermenice, rumca var.
Yaşasın AKP yaşasın bölünen Türkiye! -
Eğer yabancı bi dil öğretilecekse bu ingilizceden sonra dünyada en çok konuşulan dil olan almanca ; veya Fransızca,ispanyolca gibi diller olmalıdır ; allah'ın kürdünün dilini öğrenip kimle diyalog kurucaksın ; zaten diyalogdanda anlamıyorlar ; demekki gereksiz.. hadi bu avrupai dilleride es geçtik ; Türki diller öğretilsin ; Osmanlıca,Antik Türk Pagan dili,veya günümüz orta asyasında konuşulan orj. Türkçe'nin değişime uğramış hallerini öğrenmeliyiz ; Kürtçe dersi , öğrenci beynini çöplüğe döndüren etmenlerden biri olup çıkar ; müthiş derecede gereksiz.İnsan ister istemez altında bi art niyet arıyor..
-
buna öğretmende bulmaları gerekicek
hadi kürtlerin %50 si iyi niyetli %50 si kötü niyetli diyelimöğretmenler e alınanların %10 u kötü niyetli diyelim devlet in bu zihniyettekilere vericeği para nereye gidicek acaba o da mühim??
ben hiç kimsenin kürtçe öğretmeni olıyım burayı okıyım falan diceni düşünmüyorum dolayısıyla kürt vatandaşlar bu amaçta olucak sonrasıda ilk satırlarda yazdığım gibi olucak.. -
Yazilanlari görünce bir anda kendimden süphelendim, acaba tükettigimiz oksijen ayni oksijenmi yoksa siz daha evrimlesmeyen türlerdenmisiniz ? (bknz: Cem Yilmaz)
:)))
Sizde refleks olmus artik sanirim.
Kürt kelimesini duydunuzmu PKK diyorsunuz.
E zaten tartisma bu sekilde yürürse konusmaya bile gerek kalmiyorki..
Birisi diyor ankara digeri diyor g.... kara.
Kürtce dilinden bahsedince PKK yi direkmen muhattap almaniz kadar sakat bir denklem olamaz.
Durun siz yazmadan ben söyliyeyim :" Ya biz iste o kötü olan kürtlerden bahsediyorduk aslinda, yoksa tüm kürtlerden degil."
Hep ayni cümle hep ayni beyin....
Birseyi genellestirmek kadar yanlis birsey yoktur.
Asirlardir birlikte yasayan iki halkin bu derecede problemler yasamasida görülmemistir.
Ülkemin insani iste :) -
lafı arkanızdan anlamayın aq 40 milyon kürdün konuştuğu dil neden başkalarına batıyo gereksiz bencede neyse...
-
RedMILITAN bunu yazdı:
-----------------------------Yazilanlari görünce bir anda kendimden süphelendim, acaba tükettigimiz oksijen ayni oksijenmi yoksa siz daha evrimlesmeyen türlerdenmisiniz ? (bknz: Cem Yilmaz)
:)))
Sizde refleks olmus artik sanirim.
Kürt kelimesini duydunuzmu PKK diyorsunuz.
E zaten tartisma bu sekilde yürürse konusmaya bile gerek kalmiyorki..
Birisi diyor ankara digeri diyor g.... kara.
Kürtce dilinden bahsedince PKK yi direkmen muhattap almaniz kadar sakat bir denklem olamaz.
Durun siz yazmadan ben söyliyeyim :" Ya biz iste o kötü olan kürtlerden bahsediyorduk aslinda, yoksa tüm kürtlerden degil."
Hep ayni cümle hep ayni beyin....
Birseyi genellestirmek kadar yanlis birsey yoktur.
Asirlardir birlikte yasayan iki halkin bu derecede problemler yasamasida görülmemistir.
Ülkemin insani iste :)
-----------------------------Senin zihniyetine çakayım (: bak nedemiştim oku adam gibi; Atatürk bir milleti dilinde asimilasyon yaparak fethetmekle ilgili bişeyler demiş zamanında.O insan ATAM bişey biliyorki söylüyor!Gerçi size göre vatan millet yalan,Türkiye diye bişey yok herkes insan demi?Skerim böyle zihniyeti!İstediğiniz haltı edin,günü gelince YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!!
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
lafı arkanızdan anlamayın aq 40 milyon kürdün konuştuğu dil neden başkalarına batıyo gereksiz bencede neyse...
-----------------------------
40 milyon kürt? ne oluyor ne zmn çoğaldılar?? (dışarıdaki bizi ilgilendirmez.)