Kürtçe Seçmeli Ders Olacak !
-
topicin tamamını okuyup mesajlarımı inceleme zahmetine girseydin; kürtçe dersini destekleyen bir tavrımın olmadığını zaten görürdün.
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
iyi o zaman kardeşlerim sokakta, tarlada, ticaret yaparken, sevgilimle konuşurken, dert yanarken, dert dinlerken, besmele çekerken, şükrederken kullandığım dil budur benim. gelin susturun beni :)
-----------------------------merak etme zamanı gelir herşeyin er yada geç bekleriz...biz sana konuşma demiyoruz ama eşşekler anlamazki üstüne alınma sana deel egitim isteyemezsin yak devlet kuracaz siktirin a.q sizin gibilerirn kafasını kesmek var...
yeah man :) k.f.e ;) -
ReaL_KurD bunu yazdı:
topicin tamamını okuyup mesajlarımı inceleme zahmetine girseydin; kürtçe dersini destekleyen bir tavrımın olmadığını zaten görürdün.
-----------------------------ii o zaman güzel sevindim...
-
olabilir gayet normal, İngilizce, Almanca, Fransızca ya neden sesiniz çıkmıyoda kürtçece gelince sesiniz çıkıyo aq?
aq oda bir dil sonuçta, halk hangi dili öğrenmek isterse onu seçer,
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------olabilir gayet normal, İngilizce, Almanca, Fransızca ya neden sesiniz çıkmıyoda kürtçece gelince sesiniz çıkıyo aq?
-----------------------------e.a.(ebenin amı) iyi hoş diyon...Bak anlatayım; ANADOLU LİSESİNDE OKUYORUM VE BAZI DERSLERİN ÖĞRETMENLERİ OLMADIĞI İÇİN SEN NE KADAR SEÇERSEN SEÇ VERMİYORLAR,YADA EĞER O DERSİN HOCAYA BOŞTAYSA ZORUNLU OLARAK O DERSİ VERİYOLAR,BEN KENDİMMİ SEÇTİM ALMANCAYIDA ALMANCA GÖRÜYOM?BASTIRDIM PUANI İNGİLİZCE OLARAK KAYDOLDUM OKULA NİÇİN ALMANCA GÖRÜYOM?AYRICA SEÇEN GÖRÜYO SEÇMİYEN GÖRMÜYO DEİL,21 KİŞİLİK SINIFTA 10U BEDEN 11İ KÜRTÇE DERSE KÜRTÇE GÖRÜLÜYO,O 10KİŞİ MECBUREN GÖRÜYO,BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞMAYI İSTEMEM!!!Zaten daha öncede dediğim gibi okulu,mebi fln yakarım heralde (:
-
beyler birbirimize hakaret etmeden tartışsak ? (:
-
sevgili saygılı hürmete deger pek muhterem cok neyse ....
sokakta ilk karsınıza cıkan kürt yigidine su ne demek bu nedemek diye sormuyomusunuz
alın size fırsat gidin okulunda ögrenin sizlemi ugrasacazz
istemeyen ögrenmezzz bu kadar basit yaw ne büyütüyonuz
konuyu kan davasına cevirecez nerdeyse -
böyle bir şeye kesinlikle inanmak istemiyorum bence olmamalı kürtçe seçmeli ders olurmu ya oldu olacak apoyu da serbest bıraksınlar bari çok ilginç gerçekten çok kötü
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------olabilir gayet normal, İngilizce, Almanca, Fransızca ya neden sesiniz çıkmıyoda kürtçece gelince sesiniz çıkıyo aq?
-----------------------------e.a.(ebenin amı) iyi hoş diyon...Bak anlatayım; ANADOLU LİSESİNDE OKUYORUM VE BAZI DERSLERİN ÖĞRETMENLERİ OLMADIĞI İÇİN SEN NE KADAR SEÇERSEN SEÇ VERMİYORLAR,YADA EĞER O DERSİN HOCAYA BOŞTAYSA ZORUNLU OLARAK O DERSİ VERİYOLAR,BEN KENDİMMİ SEÇTİM ALMANCAYIDA ALMANCA GÖRÜYOM?BASTIRDIM PUANI İNGİLİZCE OLARAK KAYDOLDUM OKULA NİÇİN ALMANCA GÖRÜYOM?AYRICA SEÇEN GÖRÜYO SEÇMİYEN GÖRMÜYO DEİL,21 KİŞİLİK SINIFTA 10U BEDEN 11İ KÜRTÇE DERSE KÜRTÇE GÖRÜLÜYO,O 10KİŞİ MECBUREN GÖRÜYO,BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞMAYI İSTEMEM!!!Zaten daha öncede dediğim gibi okulu,mebi fln yakarım heralde (:
yanlış anlamışsın beni bende anadolu lisesindeyim, seçmediğim alde almanca görüyom aq, demek istediğim, eğer seçmeli yabancı diller varsa, oda bi dil olduğuna
göre onunda okullardaa okutulması normal, benim demek istediğim bütün yabancı dilllerin kalkması gerektiği, eğer öyle olursa ebesinin dili bile okutulur aq, bütün
yabancı dilleri kaldırsınlar aq, öğrenmek istiyen siktirsin kurta öğrensin aq, dil bi yetenek işidir, zorla öğretcem diye kasıyolar aq,
-
geç kalınan bi uygulama. bu ülkede türk kimliği altında yaşayan başka ırk ve etnik kökenler var ve bunları kabul etmek zorundalar.benim ana dilim lazca ve neden okullarda seçmelide olsa öğrenme geliştirme hakkım olmasın.