Kurtlarvadisi.Org Site Ve Domainimi Satıyorum..
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
adsense'den banlı domain, önden darbe yemiş arabaya benzer :D
-----------------------------adsenseden banlımı :)aboo 100 lira verirlerse el sık sat :D
-
vallaha şöyle bir durumda var adtech adsense den daha iyi kazandırır kanısındayım :) sarışın hatunlara millet baya bi abanıyordu tık olarak, yeter ki hit olsun.. biliyorsunuz kit kv izleyici kitlesinde büyük çoğunluk maço :D hafif abazan tipler adtech reklamları da onlar için biçilmiş kaftan :D ama adsense den banlı domain önden vuruk arabaya benzer konusunda haklısınız :D
-
520 TL
-
en azından dürüst satıcısın :W
-
Master bunu yazdı:
-----------------------------520 TL
-----------------------------tamam hocalar makarayı bırakalım artık :D
master hocam ciddi mi teklifin ?
-
Master bunu yazdı:
530 tl -
BuZuL bunu yazdı:
Master bunu yazdı:
530 tl
-----------------------------buzul 2006 da hepsibeles neti ilk aldığımda sıf domaine 250 verdiğin günleri hatırladım heygidi hey :)
530 bu 600 e gider :)
-
bro açtıramadınız mı banı ya ? bi ara reklamları yayınlıyordun adsensein :s banı actırabilirsen daha yüksek fiyata gidebilir sanırım :)
-
Fikret bunu yazdı:
bro açtıramadınız mı banı ya ? bi ara reklamları yayınlıyordun adsensein :s banı actırabilirsen daha yüksek fiyata gidebilir sanırım :)
-----------------------------sanırım açıldı bugun adsense panelinde gördüm kurtlarvadisi kanalında 1 gösterim vardı, site backupları geri yüklensin deniyecem tekrar reklam olayını..
-
Daha öncede demiştim sana domain adresi çok güzel,
adsense ye banlı olmasaydı keşke :)