Kurtlarvadisi.Org Site Ve Domainimi Satıyorum..
-
* Domain Adı : www.kurtlarvadisi.org
* Bitiş Tarihi : 26.02.2010
* Registar : godaddy
* Transfer Ücreti : Yok
* Fiyat : Teklif usulü..
Arkadaşlar 6 yaşında PR1 domain, sağlam proje yapmak isteyenler yeni sezonu yakında başlayacak kurtlar vadisi biliyosunuz, google da iyi yerlere getirip iyi paralar kazanabilir, yüksek hit alabilirsiniz. Şu an için alabileceğiniz en iyi kurtlar vadisi domain'i ..Bu arada domain adsense'den banlı, bende 3 ay önce r10.net'de turuncu nickli arkadaşımdan aldım domaini, domaini aldıktan sonra farkettik banlı olduğunu.. Ben biraz zaman ayırdım kurtlar vadisi yazınca 2.sıraya kadar çekmiştim siteyi kurtlarvadisi.com / resmi siteden sonra ben geliyordum..
Ama ilgilenemediğimden sıralamadan düştü tabi, 500tl ve üzeri teklifleri değerlendireceğim..
-
hoja bunu satamazsın elden çıkartamazsın. kurtlar vadisi öldü bitti. kurtlar vadisi pusu adında domain açsaydın yada kurtlar vadisi terör die bi domain açıp neden dewlet kvpterör'e müdahale etti die bi index hazırlasaydın araştırıp accaip hit alırdı. ama kurtlar vadisi adında domainler artık öldü :S Ama Yinede Hayırlı İşler.
-
501 TL
-
501,25 TL
:P
-
502 TL o'da Polatın hatırına:)
-
evet arkadaşlar satış 501,025tl ile devam ediyor :D
@The_holigan:
ne alaka hoca web'den domain'den iyi anlamadığın belli oluyor, önemli olan google'da biryerlere getirebilmek.. ve dizi içinde gerek keyword gerek yaş olarak en iyi domain ;)
-
domaine iyi asılılırsa yapılan masraf 2 ayda çıkar
-
resmi sitesinden bile eski galiba domain
-
502.1 tl
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
502.1 tl
-----------------------------hacı ciddi dimi teklifin.. :D
@dj_alper