folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık



Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

     

    bir çoğuna kast ettim. Üstüne de bir sürü duruşmaya çıktım. çıkmaya da devam ediyorum. ha diyeceksin ki terörist olduğu ne belli diye? onu da açıklayayım o canına kast ettiğim adamlardan birisi arabasında bilmem kaç kilo patlayıcıyla yakalandı, diğeri de köyceğizde yakalanan teröristlere bilgi vermekten yargılanıyor şu ara. komik olan bende o piçi bıçakladığım için yargılanıyorum. Ayrıca Türk halkıyla problemi olmayan bir adam olmasa yok uluyun yok bilmem napın felan yazmaz. Ayrıyeten de ben adamı tehdit etmedim adam yorumunda bu arkadaş yapar demiş bende onayladım o kadar. iyi oku yorumları ve konuyu. 

    Ulumak Türk halkının genel karakteristiği mi? Ergenekon Destanı'nda bile yok böyle bir şey :D Dışarı çık sor bakalım ulumakla dalga geçilirse Türklük hakkında olumsuz düşünüldüğüne delil midir diye? Gülerler size :D Türklük'ü de Türk Milleti'ni ve Medeniyeti'ni de sizden öğrenecek değilim.

    Sosyopat tetikçilerle gelmiş burda tartışma yürütüyorum. Bana da yazıklar olsun.

    Edit: @krypt ben de tehdit sezmemiştim hocam. Ateş olsa cürmü kadar yer yakar zaten.

    valla ne cevap verilir bilemedim :D saçmalanır da bu kadar saçmalanır arkadaş yahu  :D

    ya siktir et koy götüne rahvan gitsin :D


    Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2017
    Erkek

    Konu sidik yarışına döndü.

    Ben Türk'üm. Arap olsam Arap'ım derim. Sıradan bir insanım. Kanımda hiç bir süper güç yok. Bileğimin gücü ile ekmeğimi kazanırım ve aklım ile her şeyi değerlendiririm.

    Ülkemizin genetik yapısının karışık olduğunu söyleyenlere kendi izlenimlerimi söyleyeyim.Padişahlar ve Kırallar ve diğer Asil'ler hep kendi aralarında evlenirler. Onların soyları ile halkın soyu karışmaz. Bir tek Keloğlan pirenses Aykız ile evlenmiş, o da bir masal.

    İnsanlar evlenirken genelde kendi soylarından olanı tercih ediyorlar. Bu bilinç altı bir olay. Herkes kendinden bir şeyler gördüğüne kendini daha yakın görür. bazı toplumlar (mesela Aleviler) dışarıdan olana kız vermezler ve bu şekilde bir de kültürel bir ayrım yaratırlar.

     

    Size Romanya Kıralının fıkrasını anlatayım.

    Romanya kıralı, Prens'in evlenme çağına gelmesi şerefine bir balo verir. Tüm Dük ve Düşeş'ler ve kızları bu balo'ya davetliler. Balo'da Pren tüm kızlarla dans eder ve gecenin sonunda en güzel olanı seçer. Babasına gider ve "Yüce Kıralım, ben prensesimi buldum" ve kızı babası ile tanıştırır.

    Kıral, kızın babası olan Dük'e bu durumu yazılı olarak bir ferman ile bildirir "Kızınıza talibiz" gibi bir şey. Seçilen prenses adayının babası olan Dük tüm gece heyecandan uyuyamaz. Anneside öyle. Ancak Düşeş hanım kızının düşünceli olduğunu fark eder ve babasının olmadığı bir an ona "Kızım senin derdin ne?" diye sorar.

    Kız cevap verir "ben kız değilim" Düşeş çok endişelenir ve bu konuyu bir gece Dük ile başbaşayken konuşur. Dük önce endişelenir, sonra bir çözümüm var sanırım der. Düşeş merakla sorar, nasıl bir çözüm var diye. Dük, bu işlerde uzman olan tanıdığım bir kasap var der. Düşeş merak eder, bir kasap bu işlerden ne anlayacak?. Dük sen merak etme, ben onunla bu işi görüşürüm der.

    Ertesi gün ilk olarak o bildiği uzman kasap'ın yolunu tutar. Ve kasap ile görüşür. Kasap der ki, Elime genç bir Domuz düşerse, ben onun derisinin altındaki zar'dan tıpatıp gerçeğiymiş gibi bir tane kesiveririm, sorun çözülür. Ve sorun gerçekten bu şekilde hal olur.

    Nikah kıyılır, Düğün olur, gece gerdeğe girilecek, Kıral yatak odasının kapısına durur ve prense "Dur, önce aile doktorumuz girsin ve teyid etsin" der. Prens bu durumdan hiç hoşnut olmasa da, Kıral her zaman haklıdır. Doktor yatak odasına prenses hanım ile birlikte girer ve yarım saat sonra çıkar, ve kafasını sallayarak çıkar, gider.

    Kıral bu durumdan bir şey anlayamaz ve doktorunun artık yaşlandığını ve iyi göremediğini düşünür. Şovalyelerine derhal daha genç ve yetenekli bir doktor bulmalarını emreder. Şovalyeler gece yarısı çıkarlar dört nala Bükreş sokaklarına ve bir doktoru yatağından alıp getirirler. Kıral doktora durumu izah eder ve doktor bey gelin odasına girer, yarım saat içeride kalır ve çıkar. Sonra da daha önce böylesini hiç görmedim der ve gider.

    Kıral iyicene huylanır ve Şovalyelerine, derhal eski ve artık bunamış olan aile (kraliyet) doktorlarını bulmalarını emreder. Adam çok şey görmüş, yaşamış, biliyor, bu işi ancak o çözer der. Şovalyeler eski bunamış ve artık emekliye ayrılmış kraliyet doktorunu evinde uyurken bulurlar ve pijamaları ile birlikte yataktan sürükleyerek çekip götürürler.

    Doktor kıralın karşısına pijamaları ile çıkmaktan mahcup olur. Kıral ona da durumu izah eder ve sorunun derhe-al çözüme kavuşmasını ister. Aksi durumda kelle gider der. Yaşlı doktor gelin odasına girer, bir süre kalır ve dizleri titreyerek çıkar. Kıral sabırsızlıkla sorar, "eee durum ne?" Yaşlı doktor cevap verir "Şimdiye kadar çok şey görmüştüm, ama ilk kez belediye damgalısını gördüm" der (ve gider)

     

    emrah20 tarafından 06/Oca/18 14:42 tarihinde düzenlenmiştir

    Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BenSen
    BenSen's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2017
    Erkek

    KISA VE ÖZ YAZICAM BU PARTİNİN İKTİDARA GELMESİ %1 GİBİ BİŞEY ÇÜNKÜ MEMLEKETTE LAZ,ÇERKEZ,KÜRT,ARAP,BOŞNAK GİBİ BİR ÇOK IRK YAŞIYOR.

    TÜRKİYE ÇOK MİLLETLİ ÇOK ULUSLU BİR ÜLKE O YÜZDEN BİR BAKIMDAN ŞANSLIYIZ ANCAK PİSİKOLOJİSİ BOZUK IRKÇI BİR İNSAN BU PARTİYE OY VERİR .

    HADİ DİYELİM İKTİDAR OLDU PEKİ SİZ ZANEDİYOMUSUNUZ Kİ ÜLKE YE DAHA İYİ SAHİP ÇIKABİLCEKLERİNİ ÜLKE DE İSYANLAR SÖZ KONUSU OLUR.

     


    Ne güzel demiş ”Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.” (Karl Marx)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    1- Türk üm ve bununla gurur duyuyorum.

    2- Irkçılık yapmak için günümüz toplumlarına baktığımızda üstün olmak gerekir. Türkiyeye baktığımızda ya da Türk toplumlarına baktığımızda hiçbirisi de ileride değil bilakis gerideler. 

    Boy ortalaması ? En önde değiliz

    Yakışıklılık ? İtalyanlar daha yakışıklı aq (göreceli bir kavramın üstünlüğü de olmaz ayrıca neyse...)

    Zeka ? Tabiki önde değil ve en gerilerdeyiz. Neden? bi ton orospu evladı var ülkede o yüzden.

    Fiziki Güç ? Olimpiyatlara baktığımızda elimize veripp gönderiyorlar ki başarı sağlayanların çoğu da melez devşirme amk.

    Askeri Güç? --> Düz sikip ters domaltacak ülkeler var

    Ekonomi? :)) Sesli gülüyorum.

    ... Liste uzar gider aklınıza gelen başlığı yazın amk %90 gerideyiz. Peki ne bok yemeye ırkçılık yapar bir insan ? --> Kendi acizliğinden dolayı ya da ego... Ha israil gibi bir ülke ve mensup olan vatandaşlarının atasını anasını astarını sikem. 

    Geçmiş tarihe baktığımızda evet dünyaya kök söktürmüş bir milletiz ana siker bacı bayıltır bir güç varmış ama gel gör ki 2018 yılındayız ve dünyanın geri kalmış toplumlarındanız. Hala birilerinin maşası olarak yönetiliyor ülke... Durum bu iken neyin ırkçılığı bu amk kendi ırkına bir bak bakalım ne yapıyor ne durumda... 


    next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    bknz : nihal atsız


    okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2016
    Erkek

    Türklüğün düşmanı çoktur ama, Türklüğü savunanın düşmanı daha çoktur.

    İsmail Gaspıralı


    Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2007
    Erkek

    Irkçı parti yeni mi kuruldu? 


    şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek
    BenSen bunu yazdı

    KISA VE ÖZ YAZICAM BU PARTİNİN İKTİDARA GELMESİ %1 GİBİ BİŞEY ÇÜNKÜ MEMLEKETTE LAZ,ÇERKEZ,KÜRT,ARAP,BOŞNAK GİBİ BİR ÇOK IRK YAŞIYOR.

    TÜRKİYE ÇOK MİLLETLİ ÇOK ULUSLU BİR ÜLKE O YÜZDEN BİR BAKIMDAN ŞANSLIYIZ ANCAK PİSİKOLOJİSİ BOZUK IRKÇI BİR İNSAN BU PARTİYE OY VERİR .

    HADİ DİYELİM İKTİDAR OLDU PEKİ SİZ ZANEDİYOMUSUNUZ Kİ ÜLKE YE DAHA İYİ SAHİP ÇIKABİLCEKLERİNİ ÜLKE DE İSYANLAR SÖZ KONUSU OLUR.

     

    Bu adam şu islam kardeşliği şeysine ümmetçilik yapan adam mıydı?

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2007
    Erkek

    Ulan evine kedi alırken bile ırkına bakan ezikler popülist düşünceleri ile duyar kasma derdinde. 


    Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8e79-9f95-3250-8689-8032kodu ile teyit edilebilir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek

    Kedim yok benim köpeğim var. Kırma o da. Almadım, sahiplendim. 

    Popülist teriminin milliyetçilik ve ırkçılıkla bagdaştığını bile bilmeyen insanların başkalarını ezik diye yaftalamasi da çok komikmiş.


    while (1<2)
Toplam Hit: 14589 Toplam Mesaj: 154
ırk parti ırkçı parti ötüken