folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık

Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    Pisibaliqi bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    krypt bunu yazdı

Acaba Türk soyundan olduğumuzu nasıl kanıtlıyoruz?

3 ay boyunca dolunaylarda ve sisli havalarda en az 5 dakika uluman lazım. Bu süreç sonunda ses tellerin telef olmadıysa kafatası ölçümüne geçilir. Bunun için de tüm kafatasçıların bulunduğu, kış ayazında tertip edilen çadırlı kampa iki adet biyometrik fotoğraf(kurt işareti yaparken ve fonda Göktürk bayraklı), bir adet terzi metresi, bir top A4 kağıt ve ilgili arkadaşların kımız, kısrak ve kam davulu gibi giderlerini karşılamak için 200 liralık banknot ile geliyorsun. Sonrasında referans bulman lazım o da ayrı mesele. Altaylar'da Tanrı Dağları'nda Hun Dayın yoksa işin zor. Eğer varsa Şaman' dan rica ediyorsun trans ile ruhunu dikiyor karşınıza. Ve tasdikli Türk'sün. Hun Dayı yoksa da Alplerin insafına kaldın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ne demek lan uluman lazım? Dikkat et bence ulutmasınlar. Kendi kimliğini inşaa edemediğinizden mi bu hıncınız. Hdp'de çok demokrat hiç ırkçı bir parti değil di mi? 

Adam alenen hakaret ediyor şunu şurda farkeden adam yok mk.

Bizim aklı sıra demokrat hümanist geçinen beyinsizlerden dolayı bu ülke böyle mk.

Bu kadar eleştren sepete soruyorum şimdi lan dalyaraklar bende karşıyım ırkçı bir parti olmasın o zaman ilk hdp yi kapatın mk.

yok kürtçüysen ırkçı değilsin türkçüysen ırkçı sizin ikiyüzlülüğünüzü sikeyim pembe götlü ibnelr.

herif güya ırkçı partiye laf atarken bile bi ırka ulumanız lazım diye hakaret ediyor altındaki yumuşaklarda bak bak adam çok hümanik diye seviniyor.

Tarzını sktiğimin islamofaşistleri , mezopotamya eşöxleri sizi...

Ne kadar ırkçı varsa da ta totosuna koyayım

Sakin ol bakalım Antuan. Bir ırkla değil ırkçılarla kafa buluyorum. Pan-Kurmanç, Heil Öcalancı terörist hevaller de aynı konuları açsın onlarla da aynı dalgayı geçerim. Zira ırkçılığın tedavi edilemeyecek  derinlikte bir saplantı olduğunu düşünüyorum bu bir.

Hümanist, komünist, nasyonalist, islamist ya da diğer hiçbir -ist ve -izm ile alâkam yoktur bu iki. İnsana insan olmasından ötürü değer vermek gibi bir ilkem var. Bunun için ne idüğü belirsiz ve tutarsızlıklar yumağı kavram ve ideolojilere ihtiyacım yok bu üç.

Türklük, Türk tarihi ve Türk değerleri ile hiçbir problemim yok bu dört. Bozkurt mitolojik bir simgedir ve olağanüstü hallerde kitleleri mobilize etmekten başka bir işlevi ve kıymeti harbiyesi yoktur bu beş.

Senin gibi beyni olmayıp fikri olan, yazarken bile salya saçabilme yeteneği sergileyen cahiller yüzünden toplumlar ileri gidemiyor ve kargaşa/çatışmalar yok sebeplerden çıkıyor. Profilime girip yaptığım son paylaşımları ve Türkler Ansiklopedisi'ni verdiğim konuyu görseydin bu kusmuk laflarına cevap vermek zorunda kalmazdım. Nasıl bir kuduzsan hırsından klavyedeki tuşlara yanlış basmışsın. Sakin ol lan tamam mı? :)

literatur tarafından 06/Oca/18 06:44 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Alacağı oy %1 i geçmez hadi geçti %2 ancak :)

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    wordros bunu yazdı

Bi kerede olsun insan olabilsek keşke. ! Hoş küfür edende haklı abi ! Sen kim köpek, kimi ulutuyorsun bre puşt ! tartışmıyacağım...

Ahahahaha :D Ben kimseyi ulutmuyorum. Kurtperestlerin insanlara sen kim köpek diye saldırması da ayrı manidar. Ya bu arada bana küsmeyin olur mu? Yarın bir gün başka bir konunuza ya da mesajınıza yapıcı yorumlar yazabilirim. Nicklere, küfürlere pek takılmıyorum o yüzden unutabilirim. Tahribat güzel mekan. Ama işte arada tabildota bağlayabiliyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

haydi tahribat kafataslarımızı ölçüyoruz 

herkes turan çıkıntısıyla selfi yapsın

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Türklükle ilgili ne kadar kaşıntısı olan varsa belli etmiş kendini konuda :D 

Ne Mutlu Türk Doğana..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

haydi tahribat kafataslarımızı ölçüyoruz 

herkes turan çıkıntısıyla selfi yapsın

ExpirE Oğlum! 

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol. 
    Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. 
    Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır. 
    Japonlar, Afganlılar,Güney Koreliler ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır. 
    Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır. 

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı , her fırsatta arkadaşların kafataslarını olcmeyi unutmamalısın.

TANRI yardımcın olsun! 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Adamlar komik vidyo sınıfına giren bir vidyo yayınlamış, hepiniz birbirinize girdiniz. Size de gülerim. Bir de bizim yavru kedilerin güreşirlerken vidyosunu yayınlasam, aranızda taraf tutup savaş çıkarırsınız. Çok saf insanlarsınız.

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

Türklükle ilgili ne kadar kaşıntısı olan varsa belli etmiş kendini konuda :D 

Olay Türklük ile alakalı değil ki hocam. Bir takım insanlar bilimsel olmayan saçma argumanlar ile karşımıza çıkmış ben %100 Türk'üm diyor. Bizde diyoruz ki kardeşim bu dediğin imkansız böyle bir şey yok. Irk manasında safkan olduğunu iddia etmek bilimsellikten uzak bir iddia dır ve saçmadır. Biri çıksa dese ki hepimiz balığız çok daha mantıklı ve bilim ile örtüşür :)

Tiiye aldığımız nokta bu. Konuyu baştan sona okudum Türk olmak ile dalga geçen yok Irkçılık ile dalga geçiliyor.

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Annem Türk, Babam Türk, Kardeşlerim Türk, Dedelerim Türk, Ninelerim Türk. Daha neyim Türk olacak Türk olabilmek için?

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    Annem Türk, Babam Türk, Kardeşlerim Türk, Dedelerim Türk, Ninelerim Türk. Daha neyim Türk olacak Türk olabilmek için?

Genetiğin Türk olmalı. Onun icinde yukarıda paylaştığım kiti satın alıp , lab. gondermen gerekiyor. Osmanlı her onüne geleni devşirip sen Türksün dediği icin bugün Türkiyede coğu kişi kendisini %100 Türk zannediyor. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 18020 Toplam Mesaj: 154
ırk parti ırkçı parti ötüken