folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık

Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Haber değeri yok. Irkçıların partisi olmaz. Ve mkyb; senin kapatırlar şeklindeki söyleminr katılmıyorum. Bir iki yıl içerisinde gündeme oturtup, ondan sonra saçma sapan işler yaptırıp olayı kafatasçılık boyutuna getirecekler. Ondan sonra da ırkçılığı milliyetçilik düzlemine indirip, son yıllarda kabaran milliyetçiliği dizginleyecekler.

Şahsi kanaatim. O yüzden oyun kuruculara lazım o parti

+1 Tamda içimden geçenler. Bu tür eğilimler daima birilerinin bir şeylere biçim vermek için kullandığı oluşumlar olarak olagelmiştir. Bu benzetmemden incinmesin kimse, IŞİD de aynı benzer emellerle ırak topraklarında oluşturulmuştu. Bilgili ve neden niçinleri bilen bireyler olmak önemlidir.

Hep derim yine diyorum, İnsan Irkı biyolojik olarak tek bir ırktır, bu bilimsel bir görüştür aynı zamanda, İnsan bir canlı ırkıdır, o halde ırk diye tabir edilen ancak Millettir. Millet kavramı vardır, kabile gibi, ama daha büyük sayıda olması yüzünden Millet diyoruz, Milletini sevmek çok güzel bir şeydir, ama Millet namına ırkçılık ve terör estirmek, diğer milletleri ezmek insani bir cehalettir, gelişmemiş insan modeli davranışlardır.. Karma yaratır, başkasına uygun gördüğünü sana uygun görenlerle kişiyi yüz yüze getirir, ve bu şekilde süren yaşamlar yaşanır.

Ben Dünyadaki tüm Milletleri seviyorum, ama başkası sadece kendi milletini sevebilir, bu olabilir bir şeydir. Ama diğerlerinden nefret etmemelidir, sevmesede olur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Konuya ben komik diye yorum yapmıştım diğer arkadaşlar da ırkçılık üzerinden yorum yapmışlar. Rengimiz belli olsun diye belirteyim;

Irkçılığı saçma mantıksız liseli görüşü vs bulmuyorum. Irkçılık hakkında zerre düşünmemiş "ay e kaka" diyen biri de değilim. Sadece parti muhabbeti komik.

mkyb anayasaya göre kapatılır demiş. Umarım anayasanın her kanununu uygulamaya çalışmazlar. Sonuçta belirtilen maddenin iki öncesinde şu yazıyor:

Madde 66. – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. (Son cümle mülga: 3.10.2001-4709/23 md.) Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir. Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir eylemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkarılamaz. Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz.[1]

Apaçık ırkçılık yapılan bu maddede etnik kökenler gözetmeksizin herkes Türkleştirilmiştir.

Ancak gel gelelim 301. maddeye göre ırkçılık yapmak yine yasaktır.

Orospunun vergisiyle imamın maaşı ödenen bu devlette böyle komiklikler görmek normaldir. Ancak öyle veya böyle bu devlet Türkçüler tarafından kurulmuş ve onların elinden alınmıştır. Siyasetle kaybetseler de siyasetle geri almayacaklardır.

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    krypt bunu yazdı

Acaba Türk soyundan olduğumuzu nasıl kanıtlıyoruz?

Araplara bakış açın nedir ? Sorusunun cevabı ile kanıtlarsın sanırım

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

allah akıl fikir versin halen % 100 bilmem ne ırkından olduğunu düşünen akılsız insanlar var :D allah aşkjına söyleyin bana bundan 50 kuşak önce türk yada kürt olduğunu düşünen savaşta bir şekilde tecavüz yada kız alıp verme ile başka ırktan gen karışımı olmadığını iddia eden var mı :D

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    krypt bunu yazdı

O zaman bütün dünya Türk hocam. 

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    krypt bunu yazdı

3 ay boyunca dolunaylarda ve sisli havalarda en az 5 dakika uluman lazım. Bu süreç sonunda ses tellerin telef olmadıysa kafatası ölçümüne geçilir. Bunun için de tüm kafatasçıların bulunduğu, kış ayazında tertip edilen çadırlı kampa iki adet biyometrik fotoğraf(kurt işareti yaparken ve fonda Göktürk bayraklı), bir adet terzi metresi, bir top A4 kağıt ve ilgili arkadaşların kımız, kısrak ve kam davulu gibi giderlerini karşılamak için 200 liralık banknot ile geliyorsun. Sonrasında referans bulman lazım o da ayrı mesele. Altaylar'da Tanrı Dağları'nda Hun Dayın yoksa işin zor. Eğer varsa Şaman' dan rica ediyorsun trans ile ruhunu dikiyor karşınıza. Ve tasdikli Türk'sün. Hun Dayı yoksa da Alplerin insafına kaldın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    krypt bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    krypt bunu yazdı

O zaman bütün dünya Türk hocam. 

Hayır, bütün dünya İNSAN, Türk bizim Türkiyeyi kurduğumuz ve bir arada millet olduğumuz topluluğumuzun adı. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

Kumar oynatmak için açmışlardır.

Edit:

İsmi de Ötüken'miş. Güzel isim. Oyum onlara.

aklıma bu geldi nedense :D

https://www.youtube.com/watch?v=edIrhWKkc2k

rushOut tarafından 05/Oca/18 18:30 tarihinde düzenlenmiştir

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    krypt bunu yazdı

3 ay boyunca dolunaylarda ve sisli havalarda en az 5 dakika uluman lazım. Bu süreç sonunda ses tellerin telef olmadıysa kafatası ölçümüne geçilir. Bunun için de tüm kafatasçıların bulunduğu, kış ayazında tertip edilen çadırlı kampa iki adet biyometrik fotoğraf(kurt işareti yaparken ve fonda Göktürk bayraklı), bir adet terzi metresi, bir top A4 kağıt ve ilgili arkadaşların kımız, kısrak ve kam davulu gibi giderlerini karşılamak için 200 liralık banknot ile geliyorsun. Sonrasında referans bulman lazım o da ayrı mesele. Altaylar'da Tanrı Dağları'nda Hun Dayın yoksa işin zor. Eğer varsa Şaman' dan rica ediyorsun trans ile ruhunu dikiyor karşınıza. Ve tasdikli Türk'sün. Hun Dayı yoksa da Alplerin insafına kaldın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Yarı yarıya joker hakkımı kullanmak istiyorum. 

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

O değil de amblemdeki kurt ulur gibi değil de gargara yapar gibi durmuş :D Ulan kolpalar bari amblemi Paint'te yapmasaydınız.

Toplam Hit: 17995 Toplam Mesaj: 154
ırk parti ırkçı parti ötüken