Laptop Alıyorum, Tavsiyeleriniz?
-
www.notebooksepeti.com dan bak süper ucuz laptoplar var.. ben ordan aldım..
-
-
Teknosa TOSHIBA SATELLITE L500-13T
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------T7500 altında işlemcili makina beş para etmez günümüzde şahsi görüşüm :)
tabi şuan 1200 gibi bütçen olduğu düşünülürse de 7500 leri görmen imkansız :)
http://www.sahibinden.com/sony_vaio_vgn-ar290g_17-52WQQaXQQ16130925WQQpXQQdisplayitem
gezinirken böyle bi model gördüm bilmiyorum netten alışveriş yapar mısın :)
eğer istanbuldaysan gidip adamdan elden teslimat ta alabilirsin bence fiyatı çok uygun :)
-----------------------------2. eline bu kadar para veriyorsan git kendini as aq
1. eli bu kaadar para ztn. bi tek 250 gb
edit : marka değişik bide.
-
Özellikleri şu olsun vs şeklinde bilgi vermeyeceğim. Sadece ürün alımından sonraki desteği ile kesinlikle dell i tavsiye ederim. Ürün zaten bir çok yönden iyi ama yerinde hizmet olayı mükemmel.
Misal hdd den ses geliyordu aradım 1 gün sonra geldi değiştirdiler.
En son geçen gün alalı 1,5 yıl olmasına rağmen aradım dedim bataryam 5 dk sonra bitiyor, bana normal 4 pillik olan bataryalar yerine 8 pillik olan bataryalardan göndermişler denedim 5:40 dakika bir dayanma süresi var bu mükemmel bir zaman süresi. Fiyatı yaklaşık 200 dolar olan bu bataryayı sorgusuz sualsiz evime gönderdikleri elemanları tarafından değiştirdiler. 1 ay sonra da ram i değiştirmeyi düşünüyorum :)
Bir çok laptop üreticisi bunu yapmaz, laptobu olduğu gibi gönderirsin 2 hafta min süre verirler, bakarlar ya değiştirir yada değiştirmezler. Özellikle teknoloji devi dediğimiz sony kesinlikle müşteriyi düşünmez sürekli geçirme derdindedir. Ben sana bi arkadas tavsiyesi vereyim kesinlikle dell al...
-
Hotboy ben yarın bunu almaya gidiyorum konyaya :) sende bunu al +100 eklemen gerekecek ama:
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031000&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
Addict bunu yazdı:
-----------------------------T7500 altında işlemcili makina beş para etmez günümüzde şahsi görüşüm :)
tabi şuan 1200 gibi bütçen olduğu düşünülürse de 7500 leri görmen imkansız :)
http://www.sahibinden.com/sony_vaio_vgn-ar290g_17-52WQQaXQQ16130925WQQpXQQdisplayitem
gezinirken böyle bi model gördüm bilmiyorum netten alışveriş yapar mısın :)
eğer istanbuldaysan gidip adamdan elden teslimat ta alabilirsin bence fiyatı çok uygun :)
-----------------------------2. eline bu kadar para veriyorsan git kendini as aq
1. eli bu kaadar para ztn. bi tek 250 gb
edit : marka değişik bide.
-----------------------------
sen bunun sıfırını bu fiyattan getir 100 tane almayan top olsun ama getiremezsen tbt'nin en büyük topu ilan ederim seni !http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-AR290G-NOTEBOOK,364.html
bu link te sana kapak olsun ezo !
-
Bilgisayar Amerikadan, bestbuy sitesinden. Gidip gelen tanıdık vs. bulunursa güzel olur, beklenir derim. 1 aya kadar bunu almayı düşünüyorum. Benim önerim de bu. Fiyat olarak da 200 dolar indirime girmiş. 1000 dolara geliyor + vergi (% 8 civarında).
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9166323&type=product&id=1218041149114
- Warranty Terms - Parts---- 1 year limited
- Warranty Terms - Labor--- 1 year limited
- Product Height ---- 1.7"
- Product Width --- 15.6"
- Product Weight --- 7.6 lbs.
- Product Depth ---- 11.2"
- Processor Brand ----- Intel®
- Processor Platform ---- Intel® Centrino® 2
- Processor ----- Intel® Core™2 Duo Mobile
- Processor Speed ---- 2.4GHz
- Display Type ---- WXGA high-definition widescreen with BrightView technology (1440 x 900)
- Screen Size ---- 17"
- System Bus ---- 1066MHz
- Cache Memory ---- 3MB on die Level 2
- System Memory (RAM) ---- 6GB
- System Memory (RAM) Expandable To ---- 8GB
- Type of Memory (RAM) ---- DDR2
- Hard Drive Type ---- Serial ATA (5400 rpm)
- Hard Drive Size ---- 500GB
- Optical Drive ---- Double-layer DVD±RW/CD-RW
- Optical Drive Speeds ---- Drive speeds not specified
- Direct-Disc Labeling ---- Yes
- Digital Media Reader or Slots ---- Yes, digital media card reader
- Graphics ---- NVIDIA GeForce 9600 GT
- Video Memory ---- 512MB (dedicated); up to 2558MB total available graphics memory
- Personal Video Recorder (PVR) ---- No
- TV Tuner ---- No
- MPEG ---- Yes
- Built-in Webcam ---- Yes
- Modem ---- 56 Kbps* *Capable of receiving 56 Kbps downloads. However, current regulations limit download speed to 53 Kbps.
- Networking ---- Built-in 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN (RJ-45 connector)
- Wireless Networking ---- Wireless-A+B+G+N
- Bluetooth-Enabled ---- No
- S-Video Outputs ----- None
- Additional Audio/Video Connectors ---- 1 HDMI
- Audio ----- SRS Premium Sound
- Speakers------ Built-in stereo and subwoofer
- PCMCIA Slots ---- 1 ExpressCard/34/54
- USB 2.0 Ports ---- 3
- IEEE 1394 FireWire Ports ---- 1
- Parallel Ports ---- None
- Serial Ports ---- None
- Game Ports ----- None
- Laptop Weight ----- Standard (more than 5.5 lbs.)
- Battery Type ----- Lithium-ion
- Battery Life ---- Up to 3 hours and 15 minutes
- Pointing Device ----- Touchpad with on/off button and dedicated vertical scroll up/down pad
- Operating System Platform ----- Windows
- Operating System ----- Windows Vista Home Premium 64-bit with SP1
- Included Software ----- HP MediaSmart; Microsoft Works; muvee Reveal; Cyberlink DVD Suite; Adobe Acrobat Reader and more
- Included Accessories ----- HP mobile remote
- ENERGY STAR Qualified ----- Yes
-
-
arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler. bu makinada (http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-1545-intel-core-2-duo-t6400-2ghz-4gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar-64f43b/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750044) karar kıldım. ayın 22 sini bekliyorum sipariş vermek için. kredi kartının limitimi ne dolmuş dedi babam.
edit: hay aq, ben böyle şansı z.kym, temin edilememekteymiş, babayı yedik :) tam da karar kılmıştık.
-
ilk mesajdaki ürünü buroteknik.com dan sipariş verdim, parayı yatırdım, en geç çarşamba elinizde olur dediler, müşteri temsilcisiyle falan görüştüm. ürün ulaştığında yorumumu yaparım gene burdan. bu arada ürün buroteknik.com da 930 lira. kargo ücretsiz.