League Of Legends - Ana Konu #2
-
Sırf RP ucuz olduğu için TR geçtim, bütün heroları açayım indirim geldikçe tekrar euw geçeceğim :P
-
Lotus bunu yazdı
la ben tr de gümüşteydim westtede bi hesap açayım dedimde ilk leveller diyemidir nedir girdiğim her maçta patoz ettik adamları yanlız westte bi oynayan tr de daha oynamaz adam 5. dakikada 8 kill vermişti midte sorry falan diyor bizim takımın tamamı önemli değil eğlenelim falan diyor, tr de olsa sövmedikleri akraban kalmaz lan öyle bi akraba var mı dersin
Abi harbiden west seviyeli bi ortam var ya mid adc jung diye böğüren tipler yok bugun 7 ci macımı atacam 5 lose 2 win abi adamlar ne oynamak istersen oyna diyorlar feedleme diye birşey görmedim daha eh biraz zor ama keyif alıyorum yenilmekten bile keyif alıyorum iyi ki weste geçmişim :D
Arkadaş 3 win kaybetti tr geri döndü :D
-
30 olamadık daha :S
Oyunu bu aralar ara verdim ama
nick: pidz/TR -
abi bazen soruyom tek kassadin oynayan ben miyim diye?
-
c0nverse bunu yazdı
level 10 falan mı ? -
Gannicus bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
level 10 falan mı ?silver 5 deyim. tf lerde etkisiz eleman olsamda cassadin main herolarımdan biridir skini bile var bende :D
-
Tr level 30- Mabluin, hafta içi akşam 8-12 arası, cuma-cumartesi geceleri sabaha kadar :)
-
MrSelfish tr serverı gold IV beklerim :D
-
beyler skype kullanıp 1 2 ranked maçında bize katılabilecek mid oyuncusu var mı? öylesine 5 kısı ranked takım macı atıcaz 4 kısıyız solo vs'de olur.
takımdakiler diamond filan değil bilginize :D
-
Easx bunu yazdı
beyler skype kullanıp 1 2 ranked maçında bize katılabilecek mid oyuncusu var mı? öylesine 5 kısı ranked takım macı atıcaz 4 kısıyız solo vs'de olur.
takımdakiler diamond filan değil bilginize :D
westse geleyim haci ?