Magic Mushroom TR De Yasak Mı ?
-
Evet arkadaşlar bu merete merak salmıştım bayadır en son burdaki bazı ipnaların varoşunu ziyaret ettigimde bi sorayım sorgulayım dedim :D TR de alım satım yasak mı?Bulmak istesek bulabilir miyiz? Zararı var mı? vb bildiginiz şeyleri söylerseniz teşekkür ederiz :D
-
olm kullanmayın lan bole şeyler ben bıraktım 8 aydır cillop gibiyim kendinize zarar dostum
-
aldiginda yaninda almayan arkada$larin olsun. fazla kacirman halinde kendine veya ba$kalarina zarar verme ihtimalin yuksek
seni durduracak birileri olsun yaninda mutlaka
-
Googlede Baktımda Sihirli Mantar Diolar Nasıl Kullanılıo Bu İçinemi Çekecen Üstünemi Oturacan :D
-
Tr'de tabikide yasak..Fakat Hollanda veya bi kaç güney amerika ülkesinden ısmarlayabilirsin..Gümrükte takılırsa..kii takılması çok zor çünkü toprak küvetinde geliyor..konu hakkında uzmanlaşmış memurlar gümrükte yok desek yeridir..neyse yakalanırsa sorumlu alıcıdır..Gelişide piyasaya göre gayet ucuz..Türkiyede üzerinde Mushroom bulunduran Torbacıda bilmiyorum gerçi..Yani sadece net'ten filan ısmarlayıp alabilirsin..genelde çiğ şekilde löp löp yenir halüsünojen'dir başka şekilde kullanılır mı bilmem..
-
yanımda almıcak hafız arkadaşlar var :D peki ben bunu sipariş etsem gümrükte takılırmı.Polis bana takar mı? ne olur en kötü :D
-
Genelde psy dinleyenler kullanıyomuş sanırım.Renkleri daha canlı normalden daha parlak gördüklerini falan söylüyolar.Olmayan şeyleri varmış gibi,olmayan şeylerle konuşuyomuş gibi bide ortamda bulunan eşyaları farklı şekillerde görüyolarmış :| Böyle kare sehpayı sivri görüyomuş ve dokunduğunda hakkaten batıyo gibi tepki veriyomuş :|
Edit:Psişik güçlerini,algılarını geliştirmek için bile kullananlar var..Garip bişey yav kısaca :|
-
yasaktır tabi ustunde yuklu mıktarda bulunursa torbacı muamelesı bıle gorursun karakola kadar gider iş
al narkotik amcaların web sayfasi http://narkotik.iem.gov.tr/
kafayı sıyırmıs bılım adamları bilinç altını dokmek ıcın bunlardan kullanır
gençlerde giriyor bu siteye dayilar ozendirici olmayalım
-
magic mushroom ile ilgili bilgisi olan, daha once siparis vermis olan birileri varsa lutfen PM atsin. bikac konu var da cevaplanmasi gereken.
-
gonderebilirim istersen ufak bir koli icinde, gram ve kgsini belirt , parayi western union ile isterim.
-
ben azıttım Verem oldum zamanında geberiyodum
2buçuk ay hastanede yattım çıktıktan sonra da 7-8 ay dışardan tedavigördüm neyse hala sağ akciğerimde izi kaldı..