Magic Mushroom TR De Yasak Mı ?
-
ben azıttım Verem oldum zamanında geberiyodum
2buçuk ay hastanede yattım çıktıktan sonra da 7-8 ay dışardan tedavigördüm neyse hala sağ akciğerimde izi kaldı..
kullanan birinden alıntı
-
noldu fivestar bütün falanmı yuttun aç bari şu olayı biraz :)
ben o kadar araştırdım hiç öyle bişey diyene rastlamadım.Hatta bende kötü etki bıraktı diyene hiç.Zati fiziksel bişey yapması çok zor ki aldıgın yazıda saçma çünkü mantarı yiyiosun akcigerinle alakası yok :) duman mı bu çekesin...
-
az kalsın webcame el sallıyodum şaka zannedip XD
-
rene artık şeyetsen bu topiği.
-
Zehirli bir mantar türüdür.Yasaktır.Sağlık için tavsiye edilmez.Ama ben Türk'üm birşey olmaz sinir sistemim harap olsun beynim su toplasın helali hoş olsun dersen al.
DİKKAT! KÖPEĞİNİ MAKASLA PARÇALAMANA VEYA KENDİNİ CAMDAN ATMANA NEDEN OLUR.
-
Yasak değildir, çünkü türk polisi daha bilmiyor ne olduğunu mantar alıyorum yiyecem dersin hiç bir s.kim olmaz. Pişiripte yiyebilrisin fiyat performans açısından süperdir hem kafası iyidir hemde karnını doyurabilrisin ekmekle yersen :D
-
abi bende merak ettim şimdi eğer getirten biri olursa haber etsinde bizde alırız belki.. neyse
Adam otunu yiyen varmı hiç?? -
YASAK...Tespit edilmesi halinde çok agır cezası var.Vucutta çok ciddi hasarlar bırakır.Şunu açıkça söyleyebilirim;Diğer uyuşturuculardan daha çok zarar bırakır.Özellikle Karaciğerde hasar ortaya çıkar.Bir hafta boyunca iyileşme belirtileri de görülecek şekilde insan yavaş yavaş ölür.Karaciğer tahrip olduktan sonra bir daha iyileşmez.Ayrıca beyin hücrelerinde ölüm gerçekleşir.Çok ciddi tehlikeli bir maddedir.Ülkemizde bilinen bir madde olmadıgı için o kişinin hastaneye kaldırılması durumunda bile ne tedavi uygulanacagı bilinmediği için ölüm kaçınılmaz.Kafam buldum sanarsınız ama ölmekte oldugunuzu anlayamazsınız.Çok garip bir durum yani.İyileştim etkisi vücuttan gitti dersiniz , bir bakmışsınız 1 hafta sonra ölüm gerçeklerşir.En iyisi bu işlere hiç bulaşmayın.Heyecan araıyorsanız gidin başka işler ile uğraşın.Bir gemiye kaçak olrak binin dünya turuna çıkın.Gidin rusyada universite okuyun.Bir sürü garip heyecan var.Bisiklet ile dünya turuna çıkın.Ama bu gibi işlere merak sarmayın.Dozunu ayarlayamazsın.Vucüdun kaldırırmı bilemezsin.İyi olup olmadıgını anlayamazsın.Saçma birşey işte.
-
zararlı değildir şimdi sorun mantarın zehirli mantar olarak sanımasında zehirli mantarlar vardır bunlar karaciğerde sorun yaratır magic mushroomda kafa yapıtığı için bu grupta sayılır tıpta ama pek zararı yoktur içindeki etken madde phsilosibin mi neydi bununda zararlı etkisi yok
-
zarari yoktur; gecer abisi gecer dert etme sen