Magic Mushroom TR De Yasak Mı ?
-
bombaci_mulayim bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bakın bne yaklaşıkm 5 seneyi geçik bir süredir bu drug piyasasının içindeyim tamam eyw.. abilerimiz de vardırı yok değil ama her boku yemiş biri olaraktan uyuşturcuların içinde en sağlıklısı olan doğa ananın bize sunduğu nimetlerdir gelin kimyasala kullanmayalım kullandırtmayalım ex koko peynir morfin bunlar adamın anasını .iker illaa ben kullanıcam uyuşturucusuz yapama dien tiplerdenseneniz gidin doğal takılın cigara shroom salvia mgs hbw meskalin falan size garanti veriyorum bunların bi fiziksel bağımlılığı yoktur yani kullanmadığınız zaman keto gibi şekilden şekile girmessiniz adam gibi canın istediği zaman alırsın takılırsın ark.. sevdiklerinle mis gibi muabet doner ortamda sağlıklı kafadır ama bilinki herşeyin fazlası zarardır cunku bu soktuğunuz şeyler de kimmyasal sentetiklere gore daha sağlıklı olsada vucudu yıpratır beyni siker dopamin seretonin kalmaz beyinde depresif olursunuz sonu şizofreniye kadar gider yani siz siz olun asla bağımlı olmayın sağlıklı yaşayın sporunzu yapın bol bol balık tuketin ozellikle drug kullanan ark.. benim solemek istediğim kendinizi bu yolda olume goturmeyin sakat kalmayın ozellikle drug yuzunden sakın paket olmayın bunun cezası yatılmaz çünkü keyifci adamsın yaa ne işin var hapisanede a.q
-----------------------------salvia nerden buluyon ya ben istte aradım bulamadım. Normal adaçayı sarsak olmazımı :d
-
Doğru sölüyosun hajı keyifci adamın ne işi war hapiste felan :) Yalnız ben bu mushroom un nasıl kullanıldığını anlamadım. Yiyecez mi üstüne mi oturacaz bu mushroom un nasıl kafa yapacaz bunla ?
Nasıl kullanıldığını bilen biri anlatsa iyi olur.
-
yiyiosun bildigim kadarıyla abi direk yemek gibi :D
ayrıca bende de ısmarlanan siteler mevcut ama daha çok bilgi sahibi olmak için soruyorum arkadaşlara güzelde açıklıyolar sagolsunlar
-
ismarlamayi ben de biliyorum holy hocam, ama kimlik bilgilerim riskte mi, yakalanma riski var mi yakalanirsam ne olur turu endiselerim var o yuzden siparis vermiyorum. sahte kimlik bilgileri ile siparis versem kargo sirketi bana mali teslim edecek mi? adres bile veriyoruz narkotiklik olmayalim.
bu arada, yiyorsun abi mantarlari, ya da cay yapabilirsin. kek vb de oluyor tabi. en etkili bildigim yavasca cigneyerek yemek tabi.
-
Ohaa yiyomusum O.o şaka sandım la ben
Peki kafası nasıl ? Ot dan farklı mı ?
-
yaa bırakın olm en guzel kafa temiz kafa boşverin bunnarı bne bilginiz olsun die soledim yoksa kullanmayın
-
yiyiosun usta karninda doyar ekmek arasi falan yaparsin ot bu meretin yanında bişeye benzemez
ayrica zararı yok nedemek nasıl bişey ya utanmasanız faydasi var diyeceksınız beyını cok kotu etkıler beyın hucrelerıne sinirlerine zarar verir sunuda unutmayan vucudda herşey kendısını yenıler ama sinirler asla kendını yenilemez doğanın kanunu bu beyin felci olup sikik gibi ortada dolaşirsiniz, ayrica psikolojik bagımlılık fiziki zarardan daha kotudur bikere kullandınız cok ıyı geldı diyelim 2 oldu 3 oldu derken yavas yavas bu meret ıcın yaşiyomus gibi olursun bişey olsa bugun mushroom kullanmadım bundan boyle oldu gibi her boktan sebebi maddeyı kullanmadıgınıza baglarsınız psikoloji coker duygu din ahlak kalmaz birakın şu boktan şeyleri hiç gereği yok sex var en güzeli orgazm gibi kafa yapan birşey varmi
-
işte yiyiosun 30 dk sonra etkisini göstermeye başlıyomuş.
kafası lsd nin kafasına benziyo diye çok yorum gördüm ama ben onun kafasınıda bilmedigim için bişey diyemem :D
daha ziyade bildigim halüsilasyon görüyosun. işte etrafındaki cisimler saçmalamaya başlıyo falan ilginç bişey :d
-
lsd ne la O.o
-
oda ayrı bir efsane vucuda yapiştiriyosun