Maruzatım Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı
    Dj_alper'ede sorabilirsin müneccim gibi adam ne olacağını söylüyor direk.

Oyle bi adami tavsiye ettinki sorma gitsin.

Bunca yildir Tahribata uyeyim. Daha bugune kadar Alper'in bir konuya ciddi ciddi cevap verdigini gormedim. Herseyi geyik, makara.

Zaten birazdan damlar.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

İlk gün diyemi böyle yoksa her günüm böylemi geçecek, çok zormuş amk.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı
    Dj_alper'ede sorabilirsin müneccim gibi adam ne olacağını söylüyor direk.

Oyle bi adami tavsiye ettinki sorma gitsin.

Bunca yildir Tahribata uyeyim. Daha bugune kadar Alper'in bir konuya ciddi ciddi cevap verdigini gormedim. Herseyi geyik, makara.

Zaten birazdan damlar.

:D hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

Hatun sürekli alkol alması ve tavırları yönünden materyaliste benziyor aga. Materyalist insanın hiç sağı solu belli olmaz. Yaptıklarını ahlaki olarak sorgulamıyorum bana düşmez, kimseye düşmez ama materyalist insanla ne evlenilir ne düzenli ilişki yaşanır kafası attı mı duygu tanımaz yeminle bence iyi olmuş düzelmeye bak.

alkole verdiğin parayla da kitap al kitap oku. Dünya klasiklerini falan oku iyi gidiyo. Hayal dünyanda yaşa biraz.

sen yaptın bahanesinin arkasına sığınarak veya senin canını yakmak için veya o an canı istedi diye kafasına eseni yapar bunlar. gider birisinin altına bile yatar. sonra da gelir iğrençti ya iğrenç derler. sen dön 3,5 yıl ilişki yaşadığın kıza. zamanla tekrar seversin emin ol. dönmesen bile yolu ver buna. hiç değilse bi kaşarla vakit kaybetmemiş olursun. paran cebinde kalır, kafan da rahat olur.

itfaiyeci tarafından 10/Eyl/12 16:19 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    okudum önce allah akil fikir versin dedim. Sonra gecmis olsun dedim sonra da şükrettim. Zamaninda cok sapkinlik yapmis biri olarak disardan bakinca kötü oldum :F

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

Ben sana aşık olmak istememiştim ki .. 

Hey Gidi Hey Bunun Gibi Birşeymi YOksa 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

Ben sana aşık olmak istememiştim ki .. 

Hey Gidi Hey Bunun Gibi Birşeymi YOksa 

Yarısından sonrasını izleyemedim içim almadı, insanlar çok garip, sen seviyosun diye agzına sürmediği reçelle doldurur dolabı, senin eşyalarını giyer seni bi çocuk gibi yıkar, sonrada siktir olup gider,
    benim bildiğim bunu hep erkekler yapardı bana yaptılar çok sikici lan.

İçimde öyle bi kin nefret var, hiç bir kadına şiddet uygulanması taraftarı değilim fakat bunun yüzüne karşı sövüp dövesim var,  onsuzluğu kabullenemiyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hocam inan amacım seni yaftalamak deyil ama gerçekten merak ediyorum; 3.5 senedir çıktığın bi kızı nasıl aldatabiliyosun ? Ne bileyim hayal edemiyorum, şuan 5 aydır sevgilim var büyük konuşmayım ama adriana lima gelse önce o kızdan ayrılmadan kimseyle bişeyler yaşamam. Bilmiyorum belki kişilikle alakalı bişey ama 3.5 senedir devam ediyorsa belliki aranızda sevgi ondan önemlisi saygı vardır. 3.5 sene dile kolay harbiden merak ediyorum nası aldatabiliyosun ?

manhyak tarafından 10/Eyl/12 20:27 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bu ne sikimden bir yazıdır ki?

içtik sikiştik..içtik sikiştik. içtik sonra sikiştik. Başka bişey göremedim ben kardeş

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

genclik guzel sey hacu :)

kafana takma biseyi  ,  bak hayatina .....!

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 7246 Toplam Mesaj: 58