Maruzatım Var.
-
Smirnoff bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıSmirnoff bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
@doktor rap sevmiyorum ama dinledim biraz tşk ederim.
@mavidev
Hocam diğer hatunla evlilik filan diyodukta 3.5 sene olunca sıkılmıştım ben bahane oldu ayrıldım, yazık oldu tabi.
Valla artık ekşın istemiyorum filmvari sahne filan bu gece de içmedim iyi gidiyorum şuan ilk saatler ama yarın ne yapacağımı bende bilmiyorum.ekşın olsund iye değil zaten kızı isteyip istememene göre değişir bu durum. illa istiyosan bişey yapman lazım zaten de yok ben unutayım gitsin diyosan böyle oturcan işte :) içinde bi b.k olmuyo unutmaya faydası felan zaten hiç olmuyo sadece karaciğerine yazık :d
Yoruldum artık be hacı, işten çık koşa koşa yanına git eve git mesajlaş skype'den konuş yat uyu 2-3 saat sonrakalk işe git, bazen yemek yemeyi unutuyordum düşünüyorum bi önceki gün öğle yemişim, sikeyim böyle hayatı, hem iş konusunda örnek aldıgım bi kaç insan az uyuyup çok çalışmamı tavsiye eder dururdu, ben az uyuyorumda çalışmıyorum, artık spora ve iş konusunda okul konsuunda somut adım atma vakti.
o zaman böyle bi karar aldıysan yardır yürü :) bak her işte bi hayır var demekki :D
Hayır mı bayırmı bilmiyorum müdür, o kadar çok vakit geçirdiğin biri hayatından biden çıkınca damdan düşmüş gibi oluyorsun, aynısı olacak yine, 21 yaşındayım ve bu sevmeli işleri beceremiyorum, benden bu kadar, şimdi daha çok para kazanmalıyım tek derdim bu olmalı.
21 e 30 a felan takma hocam.. neyin ne zaman gelleceği hiç belli olmuyo :D
Noneym'e de katılıyorum bak aklın yolu bir ;
"içmedim bu akşam yarın o parayla anneme çiçek göndericem...."
-
Ne demek la anlatacak kimsem yok biz neciyiz burda, gel olm bizim eve yada çıkalım dışarı, konuya gelirsek bence 3.5 yıldır çıktığın kıza ayıp ettin
ama sevmiyorsan yapacak bişey yok tabi, o dediğin kız değişik biraz sana söylemiştim ama dinlemedin, geri dönebilirde dönmeyebilirde hiç belli
olmaz
-
3,5 senelik ilişkini bitirmeyi göze aldığına göre sevmişsin o kızı belliki. Bence git o kızla barış yani ne biliyim o da seni gerçekten seviyorsa birlikte olun.. Sonradan pişman olursun.
-
bi sms havuzu yap kardeş yazılarını ordan yoolla. ilk numarada beni kaydet...
-
okumadım ama helal olsun :D
-
Mataryalisttir o kız..
2 gün sonra geri arar..
1 - 2 yıl oldu sennle konuşmayalı yine karı kız yine karı kız amq..
-
Hatun sürekli alkol alması ve tavırları yönünden materyaliste benziyor aga. Materyalist insanın hiç sağı solu belli olmaz. Yaptıklarını ahlaki olarak sorgulamıyorum bana düşmez, kimseye düşmez ama materyalist insanla ne evlenilir ne düzenli ilişki yaşanır kafası attı mı duygu tanımaz yeminle bence iyi olmuş düzelmeye bak.
alkole verdiğin parayla da kitap al kitap oku. Dünya klasiklerini falan oku iyi gidiyo. Hayal dünyanda yaşa biraz.
Ephesus tarafından 10/Eyl/12 03:02 tarihinde düzenlenmiştir -
senin ne zaman karıdan-kızdan başka bir derdin olacak :(
-
Kafanı meşgul etmek istiyosan kendini işe ver veya kitap oku hacı.
-
Bu ilk günüm, şimdi bütün vaktini onunla paylaşıp o gidince bi bocalıyorsun, sabah kalktıgında bi bos bos oluyor insan..
Materyalist ya da başka bi bok ne oldugunu bilmiyorum,
dün gece ona söyledim keşke geri gelmeseydin hayatımı siktin dedim,
ya da keşke bi tokat atsaydım biraz rahatlayabilirdim.
İnanın öyle yoruluyoruzki çok sevsek bile siklemiyo insan gitme demiyor.