folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mekik Ve Şınav?

Mekik Ve Şınav?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Slm millet...

Günde 200 mekik 200 şınavım var uzun zamandır yaptığım..

Fakat bi arkadaş mekikin bele zararı var dedi...

Harbiden varmıdır bi zararı?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca bende bodye gidiyorum.Hergün mekik çekiyorum.Bu işi senelerce yapan adamlarda var.Zararlı olsa doğrultamazlar beli.Hareketi doğru yerde ve doğru şekilde yapıyorsan sorun çıkmaz.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hoca bende bodye gidiyorum.Hergün mekik çekiyorum.Bu işi senelerce yapan adamlarda var.Zararlı olsa doğrultamazlar beli.Hareketi doğru yerde ve doğru şekilde yapıyorsan sorun çıkmaz.
    -----------------------------

Sölesene hoca doğru şeklini Mekiğin tam olarak. Bakalım varmı sorun...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    aksine yararlıdır. uzakdogu sporları bilindigi uzere vucudun yapısına gore gelistirilmis hareketlerden olusur. bize agırlık vs calısmak yasak ancak sınav ve mekik cektirirler ve bodyci adam kadar belki daha fazla vucudumuz olur bu sayede (: rene hocam sen sayıları arttırarak devam et. ben simdi 350sınav cekiyorum bu ay sonunda 400yapmam lazım. surekli aynı sayıda kalırsan kas gelisimi olmazmıs.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Bazen bende çekiyorum,düzenli değil.Ancak zararı yok,hatta yararı bile var;8-9yıldır taşınan sırt çantasının ezdiği beldeki ağrılara iyi geliyo ;) o senin dediğin body aleti satmak isteyenlerin uydurduğu bişeydir bence :D

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    abi belli bir açısı var herşeyin mümkün mertebe belini sert bir zemine yaslayacaksın ben evde beton üzerinde yapıyorum misal salondayken kendi aleti var zaten de yok abi mekiğin yanlış bi stili vs. sadece dizlerini dik tut tam değmeye çalışıpta belini fazla zorlama
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hoca tam olarak anlatabilmek için resim buldum

Vücut geliştirme salonlarında genelde bu şekil yere yatmazsın.Ona göre bacaklarının konumunu ve derecesini ayarlayan ekipmanlar var.Bacaklarının konumu önem taşıyor.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

zararını duymadım ama 200 fazla gibi :)

bir de firex resmili bir şey vermiş.Evde adabıyla yapabileceğimiz ve alet edevat gerektirmeyen temel hareketleri öğrensek süper olur.Ben burda kendi kendime hareket yapıyorum.Body buildinge de gerek duymuyorum.Malzemesiz evde yapılabilecek hareketleri resmili veya video şeklinde gösteren dosyaları paylaşırsanız çok makbule geçer.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

tmm benim ayaklar aynen öle :)

Çekyatın altıa sokuom :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Bende bruce leenin teknikleriyle ilgili bi ebook vardı =D bi ara kastırıyodum öle =D =P

:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

rene hocam mekik şınavın bele hiç bi şekilde zararı yok. ancak nefes alış verişini iyi ayarlayamazsan karaciğer ve kalbe çok zararlıdır. doğrusu zorlanınca nefes vermektir. yani kendini yukarı itince nefes verecen aşağı bırakınca alacan, bunun ttam tersini yapmak veya nefesi tutmak - ki bir çok kişi zorlanın ca nefesini tutar- son derece yanlışdır. ben aldığım alaetler le evde vücut çalışıyorum. öss ye hazırlandığımız için salona gitmeye pek vaktimiz olmuyor. aslında ben yaptığım bütün egzersizleri bi videoya çekip youtube atabilitim. bi işe yaramış oluruz.

yanlız bi kaç sorum olacak:

-rene dai sen o 200 şnavı bir seferdemi çekiyosun? veya kaç sette çekiyosun

-dkn_jan hocam bende uzakdoğu sporlarına meraklıyım. ama vücut geliştirme niye yasak onu anlayamadım?

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
Toplam Hit: 14690 Toplam Mesaj: 45