Mekik Ve Şınav?
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------rene hocam mekik şınavın bele hiç bi şekilde zararı yok. ancak nefes alış verişini iyi ayarlayamazsan karaciğer ve kalbe çok zararlıdır. doğrusu zorlanınca nefes vermektir. yani kendini yukarı itince nefes verecen aşağı bırakınca alacan, bunun ttam tersini yapmak veya nefesi tutmak - ki bir çok kişi zorlanın ca nefesini tutar- son derece yanlışdır. ben aldığım alaetler le evde vücut çalışıyorum. öss ye hazırlandığımız için salona gitmeye pek vaktimiz olmuyor. aslında ben yaptığım bütün egzersizleri bi videoya çekip youtube atabilitim. bi işe yaramış oluruz.
yanlız bi kaç sorum olacak:
-rene dai sen o 200 şnavı bir seferdemi çekiyosun? veya kaç sette çekiyosun
-dkn_jan hocam bende uzakdoğu sporlarına meraklıyım. ama vücut geliştirme niye yasak onu anlayamadım?
-----------------------------Hoca zorlamıom, bi seferde kaltkığımda 20 şınav hemen ardına 20 mekik atıom sonra tekrar bilgisayar başına :)
Ama devamlı oturmaktan, vucudumuz kitlenio onun için başlamıştım, şimdi alışkanlık oldu...
-
mekigin bi zararı oldugunu sanmıyorum body e giderken en az 25 25ten sonra da yapabildigin kadar yap diolardı
bide mekigin daha cok yararlı olması icin mekikten sonra çakı da yapmanız lazım en az bi 15-20 kere
-
Ellerini boynunun altında kavuşturmanın zararı varmış bu sebeple futbolcular vs ellerini öne çapraz koyarak çekiyorlar
-
jezreel bunu yazdı:
-----------------------------Ellerini boynunun altında kavuşturmanın zararı varmış bu sebeple futbolcular vs ellerini öne çapraz koyarak çekiyorlar
-----------------------------Valla ben ellerimi direk önde tutuom, sağa solada koymuom...
-
bi bok olmaz hacı çek valla ben çok kasıodum kung fu body building futbol falan kardım kattım bişey olmaz abi.
belli bir vakit biraz ağrıması normal oda çok yüklenme veya ısınmadan başlandığı için oluyor.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Hoca tam olarak anlatabilmek için resim buldum
Vücut geliştirme salonlarında genelde bu şekil yere yatmazsın.Ona göre bacaklarının konumunu ve derecesini ayarlayan ekipmanlar var.Bacaklarının konumu önem taşıyor.
-----------------------------a mekik böyle mi çekilir git allahını seversen.Bak yere yat dizlerini 90 derece bük sonra kalkmaya çalış ama yere fazla yatma sadece kasılı kal resminide verim 30 tane çek kasların nasıl yanıyor göre bakalım yüzmede hep öyle yaptırıyorlardı.
http://www.resimyuklet.com/uploads3/load192571.jpg
tam yere yatmıyıcan kasların hiç durmadan kasılıyor bide yük bindirip indiriyorsun manyak oluyor
-
zumsuk fevkaladenin fevkinde bi şekilde anlatmışsın hacım. moahah yarıldım ya
http://www.resimyuklet.com/uploads3/load192571.jpg bu ne yaaa? kop!
-
Verdiğin adreste hanım hanımcık kızların gayri ahlaki fotoları var canıms. :D
Mekikte çok iddialıyım (istediğiniz her türlü makul rakama (200 gibi 250 gibi) ulaşabilirim) şınavda hiç iddiam yok bileklerimden ötürü.. (en fazla 50-75 arası tek set)
Mekiğin zararı olsaydı askerlere bir tane olsun çektirmezlerdi.
Birde komando dansını dene derim rene oda vücuda müthiş bir kuvvet kazandıran çalışma biçimidir. Öellikle bacaklarına ve arka üst adalelerine..Baldırlarına yani..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------a mekik böyle mi çekilir git allahını seversen.Bak yere yat dizlerini 90 derece bük sonra kalkmaya çalış ama yere fazla yatma sadece kasılı kal resminide verim 30 tane çek kasların nasıl yanıyor göre bakalım yüzmede hep öyle yaptırıyorlardı.
http://www.resimyuklet.com/uploads3/load192571.jpg
tam yere yatmıyıcan kasların hiç durmadan kasılıyor bide yük bindirip indiriyorsun manyak oluyor
-----------------------------
oha adam ikiyemi katlanacak aq :) -
Ya beyler bende gunde 200 kere 7.5kglik agirlik kaldiriyorum bunu yapali nerdeyse 1 yil oldu hergun yapiorum ama duzenli olarak hic aksatmadim bunu birakmamalimiyim artik? Birakirsam ne olur :) (Agirlik kaldirma zararlimi peki :)