folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Meslek Mi Anadolu Lisesi Mi?

Meslek Mi Anadolu Lisesi Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

BLaCkH4cK bunu yazdı:
    -----------------------------
    Valla anadolu lisesindeki arkadaşlarım günde 5 saat çalıştıklarını sölüyolar zor diyolar yani kafa patlatabiliceğini inanıyosan git fakat ben ordan bide üniversiteyle uğraşamicam dersen hiç gitme meslek lisesine git bari bi iş edinirsin.Hem üniversiteye sorgusuz sualsiz giriyosun en azından adın üniversite mezunu diye geçer :)

o kadar çalışmadım ben hiç hatta haftada toplasan 5 saat belki eder ama verimli çalışmak önemli hatta daha önemlisi dersi dinlemek kendi çalışmanla ancak %50 gibi bişi yaparsın.Ama diosaki ben çalışamam ders o zaman meslek lisesi.mesela bu mekatronik bölümü çok kolay iş buluomuş die duymuştum. 

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek
    dershane hocalar ı uçak bölümünü tavsiye ediyolar tasarım flnn çabuk iş bulursun diyolar

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hemşo bana kalırsa seçimini anadolu liselerinden yana yap ama yok ben zaten çalışkanım çalışma düzenimi bozmam diyorsan o zaman gir bi düz liseye ne katsayı ne bölüm dışı seçim yaparken puan düşmesi ikisiylede başını derde sokmazsın ama ailen meslek liselerinden yanaysa o zaman teknolojiyle ilgili bölümleri seç

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek
    sorry hocam zaten hayatta düzl iseye gitmem :D

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

şunun şurasında 4 gün kaldı bişiler söyleyin yawww

ona göre yazam kağıda

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek
    bide aydın doğan anadolu teknik lisesinde okuyan var mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

sorry_13 bunu yazdı:
    hemşo bana kalırsa seçimini anadolu liselerinden yana yap ama yok ben zaten çalışkanım çalışma düzenimi bozmam diyorsan o zaman gir bi düz liseye ne katsayı ne bölüm dışı seçim yaparken puan düşmesi ikisiylede başını derde sokmazsın ama ailen meslek liselerinden yanaysa o zaman teknolojiyle ilgili bölümleri seç

usta düz liseye gidip napıcak max 60 okul puanı mı alsın.anadolu lisesinde min 60-65.gideceksen ve çalışkanım diyosan anadolu yok bana göre değil diyosan meslek lisesi ama bölümünü sen araştır.iş olanağı geleceği.... 

NEDEN? (soru olarak)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek
    bide hocalar okulda puan veriyomuş liseye geçiş yaparken bu doğrumu bide meslek lisesine gidenler hangisine gittiklerini yazarlarsa çok güzel olurr

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    meslek lisesi mezunu 2 üni bitirmiş biri olarak iş bulamıyorum anadolu rulz :)
    sen maliyet muhasebesi dersini verdin mi ki ? :D

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    anadolu tabi ki ama çok çalışman gerekir.Anadolu ya gidip de okul içinde adam gibi bi derecen olmazsa hiç bi halta yaramaz + Anadolu da rekabet ortamı canını sıkabilir,çalışma istediğini azaltabilir.,Adamlar paso matematik çalışıyor gidip başka bi konu açınca mal gibi kalıyorlar.Ben bu tarz insanlara olan kıllığımdan ötürü + mallığımı da buna ekleyerekten bu seneyi zor atlattım,neyse ki 1. sınıftı :D 2 de daya iyi olcak inşallah.Sonuç olarak;Anadolu
Toplam Hit: 5212 Toplam Mesaj: 35