Meslek Mi Anadolu Lisesi Mi?
-
BLaCkH4cK bunu yazdı:
-----------------------------
Valla anadolu lisesindeki arkadaşlarım günde 5 saat çalıştıklarını sölüyolar zor diyolar yani kafa patlatabiliceğini inanıyosan git fakat ben ordan bide üniversiteyle uğraşamicam dersen hiç gitme meslek lisesine git bari bi iş edinirsin.Hem üniversiteye sorgusuz sualsiz giriyosun en azından adın üniversite mezunu diye geçer :)
-----------------------------o kadar çalışmadım ben hiç hatta haftada toplasan 5 saat belki eder ama verimli çalışmak önemli hatta daha önemlisi dersi dinlemek kendi çalışmanla ancak %50 gibi bişi yaparsın.Ama diosaki ben çalışamam ders o zaman meslek lisesi.mesela bu mekatronik bölümü çok kolay iş buluomuş die duymuştum.
-
dershane hocalar ı uçak bölümünü tavsiye ediyolar tasarım flnn çabuk iş bulursun diyolar
-
hemşo bana kalırsa seçimini anadolu liselerinden yana yap ama yok ben zaten çalışkanım çalışma düzenimi bozmam diyorsan o zaman gir bi düz liseye ne katsayı ne bölüm dışı seçim yaparken puan düşmesi ikisiylede başını derde sokmazsın ama ailen meslek liselerinden yanaysa o zaman teknolojiyle ilgili bölümleri seç
-
sorry hocam zaten hayatta düzl iseye gitmem :D
-
şunun şurasında 4 gün kaldı bişiler söyleyin yawww
ona göre yazam kağıda
-
bide aydın doğan anadolu teknik lisesinde okuyan var mı?
-
sorry_13 bunu yazdı:
hemşo bana kalırsa seçimini anadolu liselerinden yana yap ama yok ben zaten çalışkanım çalışma düzenimi bozmam diyorsan o zaman gir bi düz liseye ne katsayı ne bölüm dışı seçim yaparken puan düşmesi ikisiylede başını derde sokmazsın ama ailen meslek liselerinden yanaysa o zaman teknolojiyle ilgili bölümleri seç
-----------------------------usta düz liseye gidip napıcak max 60 okul puanı mı alsın.anadolu lisesinde min 60-65.gideceksen ve çalışkanım diyosan anadolu yok bana göre değil diyosan meslek lisesi ama bölümünü sen araştır.iş olanağı geleceği....
-
bide hocalar okulda puan veriyomuş liseye geçiş yaparken bu doğrumu bide meslek lisesine gidenler hangisine gittiklerini yazarlarsa çok güzel olurr
-
DJ_Alper bunu yazdı:
meslek lisesi mezunu 2 üni bitirmiş biri olarak iş bulamıyorum anadolu rulz :)
sen maliyet muhasebesi dersini verdin mi ki ? :D -
anadolu tabi ki ama çok çalışman gerekir.Anadolu ya gidip de okul içinde adam gibi bi derecen olmazsa hiç bi halta yaramaz + Anadolu da rekabet ortamı canını sıkabilir,çalışma istediğini azaltabilir.,Adamlar paso matematik çalışıyor gidip başka bi konu açınca mal gibi kalıyorlar.Ben bu tarz insanlara olan kıllığımdan ötürü + mallığımı da buna ekleyerekten bu seneyi zor atlattım,neyse ki 1. sınıftı :D 2 de daya iyi olcak inşallah.Sonuç olarak;Anadolu