folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Milliyetçi Arkadaşlara Sorularım



Milliyetçi Arkadaşlara Sorularım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2015
    Homo

    @DadasAdam: Türk milliyetçiliğine düşmanlığım yok , kıllık yapıyorum kabul. Sebebi de şu. 3 Mayıs kutlayabilmen için Türk olman yetmez , Türkçü olman da yetmez , 3 Mayısta eziyet çekmiş insanları hocaların kabul edip onları takip etmen gerekir. 3 Mayıs bayram değildir , Tirkçülük için çekilen eziyetlerin başıdır. Bu eziyetler hala da devam etmektedir. Irkçılık Turancılık Davasının günü olan 3 Mayısta ben Atatürk milliyetçisiyim-Kemalistim diyenlerin en ufak söz hakkı yoktur. Kemalist rejim zaten 3 Mayısı Türkçülere yaşatmıştır. Atatürkü son başbuğ kabul ediyorum. Atatürk öldükten sonraki rejim sözde Türkçü olup Türkçülere en büyük eziyeti etmişlerdir. Hüseyin Nihal Atsızın kitaplarını okusa ıyy pis faşist diyecek , Berkin Elvanı savunacak(dhkpc , kck tutukluları videosu , Atatürk heykelinin üstüne çıkan biri. hepimiz 15 yaşında olduk) insanların 3 Mayısı kutlamaya hakkı yoktur. 3 Mayıs'ı abuk sabuk şeylere alet eden insanları kudurtmak için sordum bu soruları. Yaşasın 3 Mayıs!

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2012
    Erkek
    Lovenocturnal bunu yazdı
    Kizilgun bunu yazdı
    Lovenocturnal bunu yazdı
    Kizilgun bunu yazdı
    SerYolcu bunu yazdı
    Kizilgun bunu yazdı

    Şu ve Enable hariç alayınız boş adam.

       Bazı sorulara cevap vermeyişimiz, boş adam olduğumuzu göstermez.

       İlgi alanıma veya bilgi alanıma girmediğimden cevap vermemişimdir.

       İlgilendiğim veya bilgi sahibi olmadığım bir konuda cevap verip maskara olmaktansa, cevap vermemek bence daha iyidir.

    hocam cevap verip vermemene bakmadım , konuyu piç edenlere ettim o sözü. Konunun amacı soru cevap konu sabahtan beri amacının dışında . İnsan Türkçü olabilir , kürtçü olabilir , faşist olabilir nazi olabilir , islamcı olabilir önemsemiyorum ideolojilerini mantıklı bir şekilde savundukları sürece. la bebe veya klavyenden bok akıyor nedir.

    Her fikrin olumlu yanlarını almak benim için en mantıklısı , Atatürkü peygamber ilan eden(mecaz gibi) kemalist teyzeler gibi saldırıyorlar. Kendimi dini aktivite yaparken laiklik elden gidiyor diye saldıran teyzelere karşı savunuyor gibi hissediyorum

    Bak hocam icindeki atesi anliyorum, fakat burada ota boka saldiran insanciklar cok.

    Sonra "Mongolyadan gelen fasikler" oluyoruz.

    Her dogru her yerde soylenmez. Bunu zamanla anlarsin.

    Bi ara toplanip istemedigin kadar konsuruz.

    Seni sevdim.

    hocam mevzu içimdeki ateş falan değil yazıyı yazdım dolaştım hocam , normal cevaplar bekliyorum bi baktım 3-4 kişi normal cevap vermiş konuda 45 mesaj var. İnsan gibi konuşana insan gibi cevap verilir , gelmiş burda oturup tek kelam etmediği adama hakaret ediyor ya ona sinir oluyorum. Dalga geç daha iyi

     

    Milliyetçiler bu ülkeyi bu gidişle yönetir fakat bu milliyetçileri tanımlamak gerekirse İslamcı olan Mehmet Akif değil de Ebubekr Al Bağdadi olur bu yönetenler. Öyle bir ülkede zaten düşünen adamları hapislerde çürütürler. Hatta en güzel örnek Türkçüyüm diyen Şükrü Saraçoğlunun Türkçü Nihal Atsıza yaptıkları. Hiçbir zaman Nihal Atsız gibi insanlar bu ülkenin başına geçemeyecek. Bu yüzden hiçbir parti , siyasi yapıyı desteklemiyorum. Hepsi kötünün iyisi. 

    Karikatur cok dogru ilk olarak 2. si su multinin konularina yazma geregi sorularinada cevap verme geregi duymayin hocalar takilsin kendi basina

     

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    Kizilgun bunu yazdı

    1-Türk nedir?

    Gerisini okumadım

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2012
    Erkek
    manhyak bunu yazdı
    Kizilgun bunu yazdı

    1-Türk nedir?

    Gerisini okumadım

    Hahaha harikasin hocam

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek

    Çözüm üretmenin en kolay yolu, olmayan bir sorunu çözmektir.

    AKP'nin de uzun zamandır yaptığı bu. Halk cahil olduğu için yurtdışındaki bir toprak sorununu, ekonomiyi, yolsuzluğu ve benzeri gerçek sorunları çözmektense okullara başörtüsüyle girme sorunu, kürt sorunu, faiz lobisi, israile laf sokamama sorunu... Gibi sorunlar yaratıp çözdüler.

    Türk nedir sorusunun cevabını Atatürk yıllar önce vermiş Ne mutlu Türk'üm diyene. yani diyor ki Türkiye topraklarında yaşayıp türk'üm diyorsan ne mutlu sana. Cahil kesime bunu şöyle söylemiş gibi yansıtıyorla: "Ne mutlu Türk olana, Kürdün amq."

    Şimdi 70 milyon insan aynı anayasa hukukuna tabiyse bikere kürt sorunu diye birşey yoktur. Yapılan yatırımlara bakınca doğuya yeterince kaynak da ayrılmış, bir sömürgecilik yok yani. Kürt sorunu diye birşey yok, terör sorunu diye birşey var.

    Şimdi bu soruları milliyetçilere sorduğuna göre herkezi aynı kalıba sokmaya çalışıyorsun gibi hissettim. yinede diğer sorularından birkaçını daha yanıtliyim,

    Milliyetçiyim tabi, Ama MHPli gibi bıyık bırakıp kurt işareti yaptığım için değil. Milliyetçilik demek kendi vatanının insanının çıkarlarını diğerlerinin üstünde tutmaktır. Aynı ailenin çıkarlarını diğerlerinin çıkarlarından önde tutmak gibi. Yani benim anladığım milliyetçilik sadece budur. Atatürk ilkelerinden biridir.

    Atatürkçüyüm fakat Kemalist değilim. Neden kemalist değilim? çünkü hiçbişeyin İST i değilim. Bişeyist olmak genelde o kişinin yada kavramın gösterdiği amaçta herşeyi şuursuzca doğru kabul edenleri işaret etmek için söyleniyor.

     


    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2014
    Erkek

    Benim gözlemlediğim kadarıyla ülkemizin en ağır ve en önemli sorunu Kürt sorunudur.

    5-10 senelik bir sorun değil Cumhuriyet'ten öncesine kadar uzanan bir mesele.

    30 senedir görmezden gelmek istediğimiz düşük yoğunlukta bir iç savaş sürüp gidiyor. Binlerce insan öldü, binlerce askerimiz şehit oldu.

    Ülkemize maddi ve manevi açıdan en büyük zarar veren sorundur.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek
    Lovenocturnal bunu yazdı
    Kizilgun bunu yazdı

    Merhaba herkese

    3 Mayıs Türkçülük günü bugün. Olayın kökenini vs ayrıntılı bir şekilde biliyorum.

    Fakat şu an milliyetçilikle ilgili sorularım var daha doğrusu kafama takıldı. Sebebi de belli çelişkiler görüyorum çevremde.

    Sorularımı cevaplayıp beni aydınlatırsanız sevinirim

    1-Türk nedir?

    2- Bugün AKP oylarının 1/5 i kürtler tarafından veriliyor olsa bile bu 4/5 Türk oyları. Nüfusunun %95 i Türk olan illerin yarısı aKP ye oy veren insanlar. Ve yobazlar açık açık. Sen bu insanın milliyetçiliğini nasıl yapıyorsun? Yani demek istediğim şu , biliyorum ki o ak partiye oy veren kitleyi sevmiyorsunuz ama onlar da Türk. Ve siz onları sevmiyorsunuz. Peki siz Türkçü ü(Türk milliyetçisi) müsünüz yoksa Türkçü milliyetçisi misiniz? Nasıl derseniz İslam adına savaşan bir Türkü kahraman ilan eder misiniz? Adamın 2 karış sakalı var Allahuekber diyerek pkk ya karşı savaşıyor , islam için savaştığını söylüyor. Bu adam sizin için kahraman mıdır? Değilse Kurtuluş Savaşında ezanlar susmasın diye savaşan insanlar Türkçü müydü de kahraman ilan ediyorsunuz?

    3-Türkçü iken Türk olmadığınızı öğrendiniz tavrınız ne olurdu?

    4- Türkiye isveç gibi refah yüksek fakat kültürel marksizmin yaygın olduğu ve ülkeye haddinden fazla mülteci alınan bir ülke mi olsun istersiniz yoksa akp döneminde geçirilen her kazığın kaldığı milliyetçi bir devlet mi?

    5- Kürt sorununa çözümünüz nedir?

    6- Ülke refaha ulaştığı zaman milliyetçilikten vazgeçer misiniz? Yani milliyetçilik sizin için araç mı amaç mı?

    7- Türk-islam ülküsüne ve Alparslan Türkeşe bakış açınız nedir?

    8- NATO ya bakış açınız nedir? 

    9- Demokrasiye karşı mısınız?

    10- Sosyalizmi ekonomik düzen olarak benimser misiniz? 

    11- Ne mutlu Türküm diyene sözü size ne anlatır?

    12 - Atatürk milliyetçisi misiniz , Kemalist misiniz yoksa Atatürk gibi Türkçü müsünüz?

     

    Cevaplarınız için teşekkürler

     

     

    Al dostum sordugun sorularin cevaplari burada fazlasi ile var. Bende yatar, herkesin gunu aydin olsun.

     

     http://www.turkcuturanci.com/turkcu/kurt-ininden-sorular!/

     

     


    Kolera Açık Hava Üniversitesi Sexoloji Profesörüyüm : "Efenim manita seni seviyorum evlenelim ayakları yaparsa önce yüz mumluk ampüle yarım metre mesafeden bakın.Sonra gözlerinizi ampülden ayırıp manitanın gözlerinin içine dikin,eğer hala cıvırın gözlerini görüyorsanız onunla hemen evlenin..."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    Yemek yerken, sıçarken, kafedeyken, sigara içerken, yürürken, otururken her yerde iki parmak yapan orospular hakkında ne düşünüyorsunuz? diye bir soru sorabilirsin mesela milliyetçilik vb.sorular sakalla bıyıkla burada uzun uzadıya yazmakla öğrenilecek şeyler değildir.okuman atalarını tanıman ve eğer gerçekten milletini seviyor hümanist barış kelebeklerınden nefret ediyorsan bunları kavraman oldukça kolay.bir önceki turkcu turancı gibi sitelerden de cevaba kolaylıkla ulasabılırsın.

     

    ayrıca okumak istiyorsan.

    zeki velidi togan,yusuf akçura,ismail gaspıralı,ziya gökalp,nihal atsız,nejdet sevinç,halil inalcık gibi yazarların kitaplarını okuyabilirsin.Esenlikler.


    Kolera Açık Hava Üniversitesi Sexoloji Profesörüyüm : "Efenim manita seni seviyorum evlenelim ayakları yaparsa önce yüz mumluk ampüle yarım metre mesafeden bakın.Sonra gözlerinizi ampülden ayırıp manitanın gözlerinin içine dikin,eğer hala cıvırın gözlerini görüyorsanız onunla hemen evlenin..."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ağustos/2012
    Erkek

    Ulu önderin sözüyle, kendini Türk hisseden herkes Türk tür.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2007
    Erkek
    MATH bunu yazdı

    Benim gözlemlediğim kadarıyla ülkemizin en ağır ve en önemli sorunu Kürt sorunudur.

    5-10 senelik bir sorun değil Cumhuriyet'ten öncesine kadar uzanan bir mesele.

    30 senedir görmezden gelmek istediğimiz düşük yoğunlukta bir iç savaş sürüp gidiyor. Binlerce insan öldü, binlerce askerimiz şehit oldu.

    Ülkemize maddi ve manevi açıdan en büyük zarar veren sorundur.

    Biraz duzeltme yapalim yazdiklarinda. Gozlemlerinde ufak tefek yanlislar var.

    1. Ulkenin Kurt sorunu yoktur, Terorist sorunu vardir. O da en onemli sorun degildir. En agir ve onemli sorun egitimdir.

    2. Kurtlerin isteklerine cevap verilmedigi dogrudur, ama bu, Cumhuriyet oncesine kadar cekilirse zararli Kurtler cikar. 

    3. 30 senedir gormezden geldigimiz bir ic savas degil, teror surup gidiyordu. Ne verildi/verilecek bilmiyorum ama devlet erkani tarafindan uzerine gidildigi kesin. Bu arada binlerce insan degil, vatanin butunlugune kasti olan binlerce terorist olduruldu. 

    4. Ulkemize maddi ve manevi acidan en buyuk zarar veren sorun egitimsizliktir. Al bak ispati: 

    http://www.aljazeera.com.tr/gorus/turkiyenin-egitim-sistemi-yeni-ekonomiye-uymuyor

    Kurt arkadaslar artik isine gucune baksa iyi olur. Ulkeyi yillardir yarim adim bile ileri goturemiyoruz. ironiye bak ki, bakanlarin yarisi Kurt. Dert uzum yemek degil mi acaba diye insanin aklina gelmiyor degil.


    All I need is a possibility.
Toplam Hit: 7749 Toplam Mesaj: 75