Monitör' Ün Tuşu İle Hem Pc Hem Monitör Açılsın.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba hocalar. Masa üstü bilgisayarların ekranına bastığımda hem pc hem de monitör açılsın istiyorum. Yada klavye tuşuda olabilir. Bazı bilgisayarların bios' u desteklemediği için yapamıyorum. Windows altında çalışan ekstra bir programla yaptırma şansım var mı ? Bu programı gören duyan kullanan tavsiye edebilecek müridlerden yardım istiyorum.
Neden istiyorum. Şirketimizde 3 bayan arkadaşımız hamile :) Kasalar' da masanın altında. Hergün eğilik kalkarken benim içim hiç rahat etmiyor. O yüzden böyle bir arayış içine girdim. Şimdiden teşekkür ederim.
-----------------------------hocam basit birsey yapmani istiyeyim sahsin adina yorucu olmuyacagini dusunuyorum Power kablosuna Extra bir Dügme yani eski bir kasadan power tusunu cek kaplosuyla disari cikart uzat kaployu sonra yukariya gotur bunu daha once kullanmistim ise yariyor :))
-
Bios desteklemediği için ve donanımsal çözüm aramadığım için bu iş yattı :) İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
-
abi tuşu yerinden sök ek kablo bağla uzat. masanün üstüne koy butonu :D
-
bios tan klavye ile acabilirsin arastir
-
bizim arkadaşta pc kapalıyken download yapıyordu :|
yazılımla bu işi yapamıyacağını anladın mı hacım?
-
Herbirisine birer oklava al, ucuyla bassınlar düğmeye :|
-
1. Yöntem: Monitörü kapatma ve beklemeye al. Klavyeden tuşa bastığında açılır.
2. Yöntem: BIOS'un WOL özelliği varsa şirketteki sekreterin yada senin bilgisayarından onların bilgisayarlarını açabilirsin. Akşam monitörü kapatma.
2. Yöntem: Bilgisyaarları hiç kapatma
-
ben gibi ayak başparmakları ile açmayı denemek daha kolay sanki :D
-
koysanıza bunu tahribat argeye.
-
cok yardim sever isen kadinin pcsini ac sabahlari ne olur ki 1 saniyelik is :)