folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Monster'a Yerli Rakip Game Garaj (Oyuncu Laptop)



Monster'a Yerli Rakip Game Garaj (Oyuncu Laptop)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Baslık yanlış monster Türk markası he uzak doğuda yaptırıyorlardır sadece marka basıyorlardır o doğrudur ama Türk markası 


    okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djxeon
    djxeon's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ağustos/2017
    Erkek

    Malzeme kalitesi önemli şahsen bir cihazi elime alma imkanım oldu sakız gibi esniyor cihaz oyuzden taraftar degilim almaya 


    yok amk imzam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Homo

    Ben i7, 12 ram'li laptopu 4 bin liraya almıştım parmak izili, full hd ekran falan bilmem kaç tane özellik vardı. şimdi fiyatlara baktım bozulursa oturup intihar ederim.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Kasım/2014
    Erkek

    Yaklaşık 3 sene önce (26.04.2018) 2 tane abra serisi aldık. Bana ve nişanlıma. Benimki o dönemde 3 binlik onunki ise 4binlik modeldi. Linkler aşağıda.

    4800'e alınan laptobun 7. ay menteşeleri kırıldı. Garantiye yolladık bir haftada bakımını yapıp değişimini sağladılar ücretsiz bir şekilde. İzmir ya da istanbulda iseniz 3 gün içinde teslim alabiliyorsunuz sorun yaşandığında. 2 yıl boyunca bakımlarını ücretsiz yapıyorlar. Herkes monster laptop garantisi bittiği zaman çöp olur diyordu. Aldıktan sonra öğrendim tabi ben bunu. Elektronik alet şanstır. Her allahın günü 8-10 saat arası açık benim bilgisayarım(3599 Tl olan). Ve daima şarja takılı olarak çalışıyor. Nişanlım da iş için kullandığından günde 7-8 saat açık ama o oyun oynamadığı için şarjda değil her saniye. 3 yılın sonundaki deneyimlerimi yazıyorum son olarak

    **Nişanlımın bilgisayarı 3 senelik süreçte bakım için 3 menteşe için 1 defa garantiye gitti. Bakıma 2. gidişinde ekran fanının ömrü azalmış deyip ücretsiz olarak değiştirdiler.

    **Benim bilgisayarı 3 senelik süreçte 1 defa bakıma yolladım. Ve bu yüzden pişmanım. Çünkü şuanda bataryam ölmüş durumda. Şarjdan çekince 30 dakika içinde kapanıyor. 

    **İki bilgisayar da aktif olarak kullanılmasına rağmen şuan 6 chrome sekmesi ve visual studio açık iken şuan %54 cpu alıyorum ucuz olan bilgisayarda.

    **Garanti süresi boyunca müşteri hizmetleri inanılmaz yapıcı idi. Sürekli yardıma koşma modundalardı. Garanti bittikten sonra aramadım. Tavırları değişmiş midir bilmiyorum.

    **Özetle ben 3 yıllık deneyimlerimden f/p ürünü olan bir ürünün gereğinden fazla iyi sonuçlar verdiğini düşünüyorum. Monster laptop alırsanız sadece laptop değil ilgili bir teknik destek ekibi de satın alıyorsunuz. Muhakkak memnun olmayanlar olmuştur. Ben memnun kalan ekiptenim. Bu yılın sonunda yeni bir laptop alacağım. Muhtemelen Game Garaj denerim. O laptop için de bir konu açacağım. 


    Aslan bile atı görünce götünü saklar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    Gidip biraz daha fazla verip Lenovo Asus alın. Bu markalar üçüncü sınıf kalite malzeme kullanıyor buna en basiti laptop un kasa kısmı 4 5 ay içinde çatır çutur ötmeye başlar. 

Toplam Hit: 8642 Toplam Mesaj: 76
monster laptop game garaj oyuncu bileşenler