Müridlerimiz Hangi Boxer Markasını Kullanıyor
-
Komik gelsede bence çok önemli tüm hissiyatı değiştiren birşey tüm günlük modumu etkiliyor . Uzun süredir blackspade kullanıyordum ve memnundum aslında .
Kaşındım birazda şımardım diyelim calvin aldım . ilk yıkamada ki doğru ayarlarda yıkadım komple bacaklar bollaştı şorta döndü gün içinde aşağıda çok şeyler olup bitiyor ve rahatsız ediyor.
Varlığını pek hissetirmeyen pamuklu sağlıklı aynı zamanda derli toplu duran benim bilmediğim birşeyler var mıdır. jack jones da kullanıyordum bir dönem onlarda çok sıkı rahatsız ediyordu burada bu soruma net cevap alırım diye düşündüm
-
gerçekten bu konu tahribatta açıldı mı :)
-
CNT Beyaz külot djksjakdjksa
-
ben imparator markasını tercih ediyorum yengen ise yeni inci. ne biçim bir konu bu awk. :D boxer ne diyorum bende ajafhashfasdf...
-
yapay zeka falan bişi cıktı yeni sandım :) kilotmuş konu
-
anthony jackson
amazon'da var
-
komik duruyor ama çoğunluğumuz erkek olduğu için aslında çokda doğru değil mi :D
-
Seher yıldızı 😂😂
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
anthony jackson
amazon'da var
bu marka iyi
-
patates bunu yazdı
komik duruyor ama çoğunluğumuz erkek olduğu için aslında çokda doğru değil mi :D
adam haklı beyler.
alt tarafta bütün gün rahatsızlık oldumu direk sizi rahatsız ediyor.
bir ara 2024 te amazondan Merish diye bir marka denk geldi indirim kanallarından. direk yurtdışından geldi. 40 kadar sipariş verdim. onlar çok iyiydi.
https://amzn.eu/d/0aW6MeiL bu üründü.
bugrahan45 tarafından 21/Eyl/26 01:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Blackspade den memnunsan devam et işte. O kalitede başka yok burada.