Müridlerimiz Hangi Boxer Markasını Kullanıyor
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
anthony jackson
amazon'da var
+++1:)))
-
d3lete bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
anthony jackson
amazon'da var
bu marka iyi
Fp ürün gayet rahat alırken 1 beden büyüğünü alın
-
Anthony Jackson F/P kralı azcık götümüzde marka gözüksün diye Tommy aldık hemen gitti..
-
Kaan bunu yazdı
Çok marka denedim.
Calvin Klein bu işi yapıyor. Türkiye'de pahalı ama yurtdışından alınabilir.
Kalitesini şöyle düşünün. Aynı modelden 3 yıl önce aldığımla 1 yıl önce aldığımı ayırt edemiyorum.Siyahı aynı siyah, beyazı aynı beyaz. 4 yıllık olanın bir tanesinin bacağı tutan lastiği gevşedi bir tanesinin.Mavi, lacoste falan denemiştim, çöp oldu gitti hepsi.
calvin klein 1 ay kullanmadan gitti neresi iyi ya sırf marka diye berba bir tekstili var bence, new balance aldım o da aşındı , şu anda gap kullanıyorum ama seher yıldızı buralarda bulursam affetmeyeceğim.
-
ReMiX bunu yazdıd3lete bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
anthony jackson
amazon'da var
bu marka iyi
Fp ürün gayet rahat alırken 1 beden büyüğünü alın
Ben de bunu aldım en son, gayet güzel cidden. Kendilerini bozmazlarsa iyi.
Yurt dışı alışveriş açık olsa yurt dışından alırdım ama maalesef. O yüzden Antony ıyidir.
-
DevilKingtr bunu yazdıKaan bunu yazdı
Çok marka denedim.
Calvin Klein bu işi yapıyor. Türkiye'de pahalı ama yurtdışından alınabilir.
Kalitesini şöyle düşünün. Aynı modelden 3 yıl önce aldığımla 1 yıl önce aldığımı ayırt edemiyorum.Siyahı aynı siyah, beyazı aynı beyaz. 4 yıllık olanın bir tanesinin bacağı tutan lastiği gevşedi bir tanesinin.Mavi, lacoste falan denemiştim, çöp oldu gitti hepsi.
calvin klein 1 ay kullanmadan gitti neresi iyi ya sırf marka diye berba bir tekstili var bence, new balance aldım o da aşındı , şu anda gap kullanıyorum ama seher yıldızı buralarda bulursam affetmeyeceğim.
Şaşırdım,
Bendekilerin model numaralarına bakayıp, 4-5 farklı tip kumaşları var.
Ben sadece 2 model kullanıyorum, denk getirince mutlaka alıyorum. -
Pierre cardin
-
Yaslaniyon kanka sen, degisik goygoylarin olmaya basladi :D
Ya da memur olunca, paraları nereye harcayacagini bilemiyon delirmeye basladin detayla niş hazlarla.
-
Hugo boss, DIM, Armani iyidir.
-