Müridlerimiz Hangi Boxer Markasını Kullanıyor
-
Amazon'dan jack jones alıyorum 6 ayda bi 5 lı paket 6-7 sonra ortası aşınıp kara delik oluşuyor anlamadım ben çok mu terliyorum ne oluyor ise bende öneriye açığım şöyle giyince 1 yok götürsün.
-
20 yıl önce arkadaşım bisse mağazası işletiyordu.vasıtasıyla The don tamamı pamuk süperdi.dagi de güzeldi o zamanlar şimdi aynı kalite yok tur. Antony jackson amazon güzel.
-
d3lete bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
anthony jackson
amazon'da var
bu marka iyi
Atletleri de öyle, çorabı işe yaramaz terletiyor kaşındırıyor, Amazon geleli hayatımız düzeldi aq
-
CK hakkinda yazilanlara inanamadim,
hem boxerleri hem de kot pantolonlari cok uzun zamamdir favorim.
sanirim tr de sahtesi var, baska aciklamasi olmaz. -
Antikky bunu yazdı
CK hakkinda yazilanlara inanamadim,
hem boxerleri hem de kot pantolonlari cok uzun zamamdir favorim.
sanirim tr de sahtesi var, baska aciklamasi olmaz.Kime aldirttiysam duacı oldu
-
DevilKingtr bunu yazdıKaan bunu yazdı
Çok marka denedim.
Calvin Klein bu işi yapıyor. Türkiye'de pahalı ama yurtdışından alınabilir.
Kalitesini şöyle düşünün. Aynı modelden 3 yıl önce aldığımla 1 yıl önce aldığımı ayırt edemiyorum.Siyahı aynı siyah, beyazı aynı beyaz. 4 yıllık olanın bir tanesinin bacağı tutan lastiği gevşedi bir tanesinin.Mavi, lacoste falan denemiştim, çöp oldu gitti hepsi.
calvin klein 1 ay kullanmadan gitti neresi iyi ya sırf marka diye berba bir tekstili var bence, new balance aldım o da aşındı , şu anda gap kullanıyorum ama seher yıldızı buralarda bulursam affetmeyeceğim.
evet bende de calvin saldı kendini short gibi oldu vacakalr filan bollaştı
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Yaslaniyon kanka sen, degisik goygoylarin olmaya basladi :D
Ya da memur olunca, paraları nereye harcayacagini bilemiyon delirmeye basladin detayla niş hazlarla.
:)
-
Pazardan alıyorum seher yıldızı oluyor genelde. Bir de boxerland yazıyor
-
Tutku yoksa obje tuvaletten tuvalete kullandığım bir şeye 1500 tl veremem. Öyle bir alt takım yok bizde :)
-
American Eagle