folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Mürit Panxer Haksızmış (Turkcell Şımarıklığı)



Mürit Panxer Haksızmış (Turkcell Şımarıklığı)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    aria zamamından beri kullandığım hattımı geçici birkaç sorun yüzünden bir öfke ile turkcele taşıdım.

    sebep ? kaliteliymiş. bilmemneymiş.

    hattı taşırken görevlilerde bir özgüven fazlalığı . biz hertürlü çekeriz biz böyleyiz şöyleyiz. 

     

    45 lira karşılığında :

    750dk  100sms 5gb internet ve fizy derginlik lifebox 5 gb filan.

    hat açıldıktan onsra evde 3gnin üzerine çıkmadı. 6mbps zor görüyordum. aradım telefonunuzda sorun vardır bizde hat değerleri normal data alışverişi var telefonunuzda dediler.

    neyse benim 5 gb bitti diğer uygulamalardaki internetide kullanamaz oldum.

    aradım dedim ben bunu beğenmedim çok saçma birşey. 50 gba yakın internetim var ama hiçbir faydası yok dedim.

    bana dedilerki haftalık 1 gb 15 liraya yükleyelim bundan sonraları uyglamalarda kullanın.

    yahu ben twitter çakması bipinizi bir işe yaramayan yanni uygulamanızı kullanmak zorunda değilim ki.

    fizy bide niye ücertli dedim ? eee biz müzik şirketleri ile anlaşma konusunda küçük bir sorun yaşadık çözünce o premium yazısı kalkacak dediler.

    yok bipten 500 dk hediye geldi illa bipten aramak zorundayım. telefon rehberi yerine sürekli bipi bulup arama yapıyorum bilmem ne.

    en son  e devlette gezerken bi baktım super online üyeliği açmışlar adıma. 5 lirada borcum varmış. aradım bu ne iş dedim. dediler ki tv 5 gb a kadar ücretsiz onun üyeliğini süperonline ile çaıyoruz dediler. kapatın abi dedim. hepsini. yok hatta bağlıymış tv izleyemezmişim filan.

    bide müşteri hizmetlerini ararken arapça konuşan biri var. dedim lan bu ne sikik bir operator.

    zaten bir şirkete kişiye yada başka birşeye uyuz oluyorsam mutlaka sıkıntılı olduğunu hissederdim.

    hattımı taşıdıktan sonra turkcell aradıniye böylle sizi kaybetmek istemiyoruz filan. olanı biteni anlattım.

    ister inanın ister inanmayın adam haklısınkız uğur bey bende olsam bende taşırdım dedi :D . başka bir karı aradı bidaha internet satalım dedi 8mbps 70 lira kapa telefonu ağzımı bozmak istemiyorum dedim.

    gittim turktelekoma dedim böyle böyle hata ettim affedin geri geldim beni mutlu edecek bir tarife yok mu.

    hoşgeldiniz sizi turktelekom prime müşterisi yapalım turkcell stersini ancak atlatırsınız dedi görevli güldük filan.

     

    1 yıl tahhütlü ayda 47 liraya (sonradan 36,5 liaraya düşürdüler) :

    1000 dk + 1000sms + 15gb internet + 3ay 30gb aknli SINIRSIZ internet + 2 yıl tamamen bedava muud müzik + 2 yıl tamamen ücretsiz 150gb ttbulut + 2yıl tamamen ücretisz e dergi + 2 yıl tamamen ücretsiz tvbu süper paket(TV , MOBİL , TABLETE KURMAK SERBEST) + 3 aydan sonra mevcut 15 gb biterse 4 defa 12 lira karşılığında 500 mb tanımlayacak,onlarda biterse bir sonraki faturaya kadar sınrısz 256 kbps + daha bilmediğim birsürü avantajlı uygulama ve fırsatların sms i geliyor arada bir...

    bide 2 yıl ücretsiz olan uygulamalar sürpriz fatura çıkarmıyor. 2 yıl sonunda kapanıyorlar. hepsinin premium kodu yarı ayrı geldi ve hepsi tam ücretisz.

    doğal olarak müşteri hizmetlerine direk bağlanyıor bekleme yok. adama sorular sordum yardımcı oldu sağolsun sonra başka bir birime yönlendirdi tvbu aktivasyonu için. oradaki bayan işlemleri yaparken   dediki aaa uğur bey turktelekom size özel bir indirim girmiş sistemime düştü şu an dedi . nedir dedim ? %20 indirim vermiş 1 yıl boyunca 36,5 lira ödeyeceksiniz 47 lira değil.

    oh lan dedim özgürlük varmış dünya varmış. sikik bipten birilerini aramaya çalışmak yok. gereksiz yaniiyi indirip 1 gb data için sürünmek yok. bipten mal gibi gurup kurmaya çalışıp hediye internet gelsin diye beklemek yok. zaten bipten kaç kişye mesaj attım cevap veren yok amk. 

    özgürüm lan 37 lira karşılığında özgürüm artık. bütün 2 yıllık servisleri elle aktifleştridm hangisi aktif hangisi değil diye kıvranmama gerek yok.

    notebook umu istediğim zaman bağlıyorum korkmadan işimi çözüyorum sağda solda. 

    turkcelde iken turkcelin kendi dandik uygulamalarını şımarık agresif dayatmalarına karşılık kendimi skecektim bunalımdan.

    zaten turktelekom anlaşmayı yapmış sanırım vodafone ile evde 45 mbps görüyor şu an. gerek yok eskisi gibi 7 olsun yine yeter. 4k filim izlemeyecez sonuçta çalışsın yeter.

    60 lira turkcele ödeyeceğim 30 lira ceza geldi ama çok mutluyum huzurluyum. sanal kart verdim alın lan paraınızı istediğinizde çekin ay sonunda boş laf yapmayın dedim. 

    özgürüm. internetimi özgür kullanacağım.tek uygulama ile herşeyimi görebileceğim.

    evet turkcel deki kızlar daha güzel ve bakımlı türktelekomdaki kız gibi göğüs araları keçi peyniri kokmuyor belki ama internetin biterse turkcelketi yüzüne bile bakmaz.

     

    ankesörlü telefonu kullanmak bile turkcel kullanmaktan daha faydalı.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Erkek

    Ben de Turkcell 50 liraya 3 gb verelim dedikten sonra kafam attı Türk Telekoma geçtim. 5 senelik kullanıcısıyım 1 tl indirim yapmıyor herifler üstüne bi de sürekli sikme peşindeler.

    Yalnız şöyle bir sorun var senin Turkcelle geçtiğinde yaşadığın internet sorununu ben şu an Türk Telekomda yaşıyorum. Evde lte ile bazen 1.5-3 mbit arası değişiyor bazen bağlantı kopuyor. Önceden kullandığım wifi çekmediğinde hücreseli açar çatır çatır kullanırdım şimdi hücreseli açınca daha kötü oluyor :D ha şöyle de bi saçmalık var lte kapatıp 3g açtığımda internet 6-7 mbite çıkıyor ama yine kopma sorunları yaşıyorum. Bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor maalesef. Bana düz 7 mbit versinler Başka bi şeye gerek yok. Tek iyi yanı geceymiş gündüzmüş derdi olmadan 8 gb internet 30 lira. Turkcellde 4+4 45 lira.


    Şafak 1152!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2011
    Erkek

    Türkiye de artik bütün hatlar kalitesiz Türk Telekom iyi demişsin ama onlardan da bi cacık olmaz. Ben youtube paketi var diye vodafone kullanıyorum ama bunlardan da bi cacık olmaz. Herşeyin kalitesi git gide düşüyor ülkede.


    Ne Mutlu Türk Doğana..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    O kadar hıza gerek yok . Ucuz olsun ucuz . Bol internet olsun .

    Ah kafamı xıçam almadık zamanında pttcell 10 tl faturalı 1 gb sonrası 256 kb . Çatır çatır her şeye yeter di . Şimdi 1 gb 20 tl veriyoruz. 


    Minimalist Değilim Tembelim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Türk Telekom ve Vodafone artık ortak baz istasyonu kullanıyor. Şu aralar tüm Türkiye genelinde bir çalışma içindeler. Benim burada kapalı mekanda çekim sıkıntısı vardı son 1 haftadır gayet iyi. 2 diş çekiyor ama billur gibi ses kalitesi var. 

    Lifecell ilk çıktığında saçma olduğunu eleştirince bazı Turkcell fanboyları kızmıştı. 

    https://www.tahribat.com/forum/turkcell-lifecell-paketlerini-tanitti-231784

    WhatsApp varken kim takar Bip’i ? Turkcell’in olayı kırsalda en iyi çeken operatör olması. Yoksa şehir için 3’üde hemen hemen aynı. 

    Birde Türk Telekom pazarlık yapıp taahhüt verince güzel indirimler yapıyor. Turkcell ve Vodafone taahhüt bitince zam yapıyor. Şikayet edincede işine gelirse diyorlar. 

    50 GB internet veriliyorsa ben onu tam anlamıyla kullanmak isterim yoksa bir önemi yok. Birde Turkcell’in internet paketlerinde bir cenabetlik var. Çok çabuk bitiyor. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    Istisna yerler olsa bile cekim konusunda turkcellden iyisi yok bu kesin. Kimsenin arama yapamadigi yolda internete girebiliyorum turkcell ile. Yasadigin problem daha cok kisisel bi sorun pakete tam bakmadan vakif olmadan cikan problemler. 

    3 kurusu her zaman fazladir turkcellin ama hizmet olarak iyidir. 6gb gunduz 5gb gece 1k dakika ve sms paketine 50 lira veriyorum. Yarismasi bip grubu mesaji filan derken lazim oldugunda neti aylik 15 gb filan tamamlayabiliyorum.


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo
    mkyb bunu yazdı

    . Birde Turkcell’in internet paketlerinde bir cenabetlik var. Çok çabuk bitiyor. 

    Bir ay falan oldu turkcelle geçeli,, bunu düşünüyorum ama dile getiremiyordum. "ben cok kullanıyorumdur öyle saçmalık olmaz" diyodum içimden ama cidden oyle heralde. Avea da 3gb hayli hayli yeterken turkcell de yirmi gunde 6gb bitti, ekstra paket falan alayım dedim bi saçmalık lar oldu +60 liralik kontör yüklemek zorunda kaldım.

    Avea ya geri dönebilmek için ne kadar beklemem gerekiyor ? 


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

    . Birde Turkcell’in internet paketlerinde bir cenabetlik var. Çok çabuk bitiyor. 

    Bir ay falan oldu turkcelle geçeli,, bunu düşünüyorum ama dile getiremiyordum. "ben cok kullanıyorumdur öyle saçmalık olmaz" diyodum içimden ama cidden oyle heralde. Avea da 3gb hayli hayli yeterken turkcell de yirmi gunde 6gb bitti, ekstra paket falan alayım dedim bi saçmalık lar oldu +60 liralik kontör yüklemek zorunda kaldım.

    Avea ya geri dönebilmek için ne kadar beklemem gerekiyor ? 

    Hemen yarın geçebilirsin hocam. Numara taşımada süre kısıtlaması sadece sıfırdan hat alanlarda oluyor.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2016
    Erkek

    tt candır popuar science turkcell dergide parayla tt dergide beleş :D


    Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

     

    Hemen istifa ettim. ( not gerçekten şirket devir olduğu için hepimizi tazminatımızı ödeyerek çıkardılar ) yani artık turkcell de çalışmıyorum. 

     

    telekom ile mutluysan sana iyi mutluluklar hocam evinde çekme sorunu varsa tcell de durman hata zaten.

    bende lifecell kullanıyorum

    fizy 

    tv plus

    dergilik

    lifebox

    vs hepsini de kullanıyorum 

     

    kullandığım çalışan hattının 20gb 2500dk aylık internet hediyesi var o ne zaman biterse bende bakarsın başka yere geçerim. 

    lisedeyken turkcelliydim

    üniverstedeyken ucuz diye vodafone geçtim(vodafone fuckerzone) 

    üniversite bitip işsizken (param yokken fakirken) avea woops a geçtim sınırsız internet 500dk 2k sms 23 tl di

    turkcell de işe başlayıncada turkcell e geçtim 4 yıldırda turkcelldeyim fakat

     

    benim bulunduğum yerde (bodrum)

    turkcell 250mbps 4G sunuyor aynı yerde vodafone 50-60 telekom ise 20-30 mbps

    yine telekom evde hiç çekmiyor

    yine telekom evden işe giderken dolmuşta yada arabada 30dk lık yolda 5 defa kesiliyor fakat turkcell hiç kesilmeden yol boyunca konuşturuyor. 

     

    kısacası en iyi operatör fiyat performans olarak malesef yok sizin için en iyi paket teklifini yapan operatörü kullanın yada bir sene birini kullanın diğer sene indirimli dğer operatöre geçin. 

     

    not : çalıştığım için söylüyorum müşteri hizmetleri intenet kalitesi çalışan eğitimi internet hızı ses kalitesi gibi konularda turkcell siker. 

    diğer operatörlerde çalışanların bu dünyadan olup olmadığını bilmiyorum kafaları başka yerde ve telekomun müşteri hizmetlerine prime değilsen bağlanmak min 10dk turkcell de 2dk vodafone da bilmiom

     

    isteyen istediğini kullansın bim cell e de şans verin mesela

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    Burda sıkıntı türkcellde değil sende görünüyor hocam tarife içeriğini okumamışsın