Mynet.Com Hacked !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Index berbat amk. index dediin bole olur :D

Ha bu arada mynetin dnsleri telekomdan değiştirilmiş diolar :) Açıklama Hala giremeyenler burayı denesinler girecekler... http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.mynet.com (Ben hala http://www.mynet.com/ bu adresten giremiyorum. )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

o değilde şimdi logo 23 nisana özel olmuş :) ondan ulan site kapandı bari logo yapalım bu arada dediler :)

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    ulen yetişemedim..
    Neyse sslerden gördüğm kadarıyla cuk oturmuş.
    Ama yazık oldu yapanlara, bankalar işe alır demişsiniz ama bence o iş yaş,

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

VitoCorleone bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bende hayyla sayfa görüntülenemiyor.. Hani nerde açıldı a.q. Bu arada adamlar ehven bencede, rumuzlari ehven çünkü..
    bende takırtakır çalışıyor mynet arama motoru şudur budur çok sağlam.

Şu var açık bulunduğu gibi kapatmakta şey ister.Çünkü açık nerdne ne şekilde geldi?Sağlam olmayan bu işi bilemez.Şu var mynetle uğraşan bir kaç kişi oldu ve wc li biri dava açıldı hala sürüyormu ne oldu tam emin değilim (sonradan öğrendim).

Mynet bu işin sonunu bırakmaz.Heryerde mynet hacklendi diye mynet adı karalandı rezil oldular bunu yanlarına bırakmaz mynet.Çokta güzel işler yapan bir siteydi amaç ne?

Soruyorum bunu indirenler ekaç tane açık var size ait olan kaç prgoramlama dilini en azından orta seviyede yazıyorsunuz?windowsu, unixi gözünüz kapalı biliyor musunuz.Ne iştir ya herkez hacker oldu herkez hacker oldu...Zone-h ada öyle siteleri yapanada  qoyim..

Gidip bu sitelere çok birşeymiş gibi bakkal çakkalı ekliyorsunuz.Kaç tanesi size ait açıkla indi?İnsanlık için ne yaptınız?Herkezin kullanabildiği kaç program yaptınız.Denyolaunch mesela yabancılarında bir numaralı tercihi.Holyone bunu yaptı rene vs.. bir sürü adam emeklerini ortaya koydu portal yaptı.

Çok basit şeyler dğeil bunlar.Bu adamlar neden hackle uğraşmıyor yapamadıklarından mı yoksa saçma gördüklerinden mi.Adını iyi birşeyle duysam bu adamların deirm adamlar sağlam.Bırak iyi bişeyle duymayı diyorum ya hiç duymadım.Bu piyasada tanınan 3-5 isim var bana göre çok sağlam işler yapan adamlarda.Bunalr birşey yapsa derim iyi adam indirmiştir.

Ancak bu adamlar kim?Hangi iyi işlerle adlarını duyurdular?Öyle myneti 30 dk index ile bırakmakla hacker olsa.Salaklar haberleri yok index için uğraşırken bütün bilgileri loglanmıştır mail adresini girmişte adıı hatırla dediyse miki tuttular.Çünkü hangi mail hangi iplerde ne zaman açılmış herşey mevcut.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Ya zümsük kısaca bi *** diyorum :)

Seni bilmiyoz sanki elinde olsa 1 sn durmaz index çakardın, bari bok atma tebrik et.

------------------------------------------------------------------------------

Forum babanızın malı değil birbirinize aşağılayıcı hitapta bulunmayın

@8mm

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    VitoCorleone bunu yazdı:
    Bende hayyla sayfa görüntülenemiyor.. Hani nerde açıldı a.q. Bu arada adamlar ehven bencede, rumuzlari ehven çünkü..
    Ha bu arada mynetin dnsleri telekomdan değiştirilmiş diolar :) Açıklama Hala giremeyenler burayı denesinler girecekler... http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.mynet.com (Ben hala http://www.mynet.com/ bu adresten giremiyorum. )
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BUYRUN MYNET İN DEFACE EDİLİŞ VİDEOSU!:

http://dosyam.net/?id=a787f6

( not: zumsuk abime laf yok :)  ) 

muhbir-tbt@hotmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı:

Ya zümsük kısaca bi siktir diyorum :)

Seni bilmiyoz sanki elinde olsa 1 sn durmaz index çakardın, bari bok atma tebrik et.

****** herif ben aspsitemde bir ton açık buldum sen ne küfür ediyorsun başlattırma şimdi indexine.Kendim açık bulmak için uğraştım çok.Bak bakalım zone-hta şurda burda bir gram birşey kaydettim mi saçma sapan konuşma.

Uğraşırsan herşey olur mynet şu bu.Webhackle en son 1 sne önce uğraştım sonra yüzüne bile bakmadım.Burdaki herkez bilir linuxla windowsla şunla bunla uğraşıyorum.Weback konusunda da iyi dğeilim neysem oyun kabul etmediğimiz birşey yok.Benim uğraştığım şey işletim sistemidir şudur budur.Web hackinde zone-h ında saçma sapan sitelri hackleyip övünenlernde ta..

Çokta umrumda webhack.Ben beslendiğim yeri pislemem.Mynetten bir ton mailim var zamanıdna bir sürü dosyam vardı halada zumsuk üyeliğimde var.Kalkıp mynet niye amac ne eline ne geçecek.Aramızdaki muhabbete göre laf söyle yoksa sert konuşurum altında kalırsın.

Adı duyulmamış adamlar myneti deface diyor aman ne iyi bravo kral oldular yarın yine gidip boktan bir siteyi rusların exploitinle idnirmek için uğraşacaklar.

------------------------------------------------------------------------------

Forum babanızın malı değil birbirinize aşağılayıcı hitapta bulunmayın

@8mm

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

VitoCorleone bunu yazdı:
    bende takırtakır çalışıyor mynet arama motoru şudur budur çok sağlam.

Şu var açık bulunduğu gibi kapatmakta şey ister.Çünkü açık nerdne ne şekilde geldi?Sağlam olmayan bu işi bilemez.Şu var mynetle uğraşan bir kaç kişi oldu ve wc li biri dava açıldı hala sürüyormu ne oldu tam emin değilim (sonradan öğrendim).

Mynet bu işin sonunu bırakmaz.Heryerde mynet hacklendi diye mynet adı karalandı rezil oldular bunu yanlarına bırakmaz mynet.Çokta güzel işler yapan bir siteydi amaç ne?

Soruyorum bunu indirenler ekaç tane açık var size ait olan kaç prgoramlama dilini en azından orta seviyede yazıyorsunuz?windowsu, unixi gözünüz kapalı biliyor musunuz.Ne iştir ya herkez hacker oldu herkez hacker oldu...Zone-h ada öyle siteleri yapanada  qoyim..

Gidip bu sitelere çok birşeymiş gibi bakkal çakkalı ekliyorsunuz.Kaç tanesi size ait açıkla indi?İnsanlık için ne yaptınız?Herkezin kullanabildiği kaç program yaptınız.Denyolaunch mesela yabancılarında bir numaralı tercihi.Holyone bunu yaptı rene vs.. bir sürü adam emeklerini ortaya koydu portal yaptı.

Çok basit şeyler dğeil bunlar.Bu adamlar neden hackle uğraşmıyor yapamadıklarından mı yoksa saçma gördüklerinden mi.Adını iyi birşeyle duysam bu adamların deirm adamlar sağlam.Bırak iyi bişeyle duymayı diyorum ya hiç duymadım.Bu piyasada tanınan 3-5 isim var bana göre çok sağlam işler yapan adamlarda.Bunalr birşey yapsa derim iyi adam indirmiştir.

Ancak bu adamlar kim?Hangi iyi işlerle adlarını duyurdular?Öyle myneti 30 dk index ile bırakmakla hacker olsa.Salaklar haberleri yok index için uğraşırken bütün bilgileri loglanmıştır mail adresini girmişte adıı hatırla dediyse miki tuttular.Çünkü hangi mail hangi iplerde ne zaman açılmış herşey mevcut.

Zumsuk skilmiş gotun davası olmaz hocam adamlar indexi bastı mı bastı.

Hacker dır değildir su bidonumudur nedir bilemeyiz.

İsimlerini daha önce hiç duymadığım şahsiyetler. Mynet peşini bırakmasa ne olur a.q

Daha geçen gün yazdım mynet = basitlik.

Webde şöyle bir kural vardır. Bir sistemi yapacaksan compaq yapacaksın organize çalışacak. Sen bana mynetin 1 tane organize ve makanize çalışan sistemini göstersene bana?

Gösteremezsin.Bu kadar.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bu son mesajım zumsukmusun her neysen ne yazarsan yaz cvp yazmıyorum.

Her konuda birine bok atıyorsun çekemiyorsan yazma kardeşim :)

Seni tbt den banladıydım hatta tüm msjlarını sildiydim gene geldin a.q :D

Toplam Hit: 30941 Toplam Mesaj: 115