Mynet.Com Hacked !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1KaLpSiz
    1KaLpSiz's avatar
    Erkek
    Bende Sayfa görüntülenemiyor :))

ßizim Rahat £d£m£digimiz Y£rd£ Kims£ İstiRaat £d£m£z K£yf£ K£d£r KraLına DegiL aLayına Gİder..!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

doğru anlatım bozukluğu var madem büyük bişey yaptınız cümleyi doğru kurun

dimi ama..

sonlarına bedel olur olmaz sonlarına mal olur filan deselerdi olurdu.

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

hocalar

Domain servers in listed order:

NS1.DIGITECHHOST.NET
    NS2.DIGITECHHOST.NET

ne alaka. adamlar acaba domainimi eline geçirdiler :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VitoCorleone
    VitoCorleone's avatar
    Erkek
    İyide bu mynet bu heriflerin sızdığı açığı nasıl bulacaklar şimdi?? Acaba bidaha dalarlarmi :D Gerçi serverin fişini çekerler zühehehe.. Adam şöyle birikide manken resmi koyar.. Ben olsam hayrani olduğum bi hatunun resmini koyar bu yolla belki onla tanışma fırsatı yakalardım belkide hatunla xxx.. :D :D Hiö akıl yok bunlarda be..

Hangi ölüm şarkısı, bu dilinden düşmeyen? Hangi öfkeyle yüzün, böyle karıştı yer yer, sana yan mı baktılar, bir şey mi söylediler? Bir şey dinleme artık, artık bir şey dinleme! Çağır, bütün günahkar ruhları cehenneme! Karşına, sahil, kaya, insan kim çıkarsa vur! Vur başına, alemde, kör, sağır, ne varsa vur! Sal her taraftan, dağdan, gökten, pencereden sal! Nihayet kala kala dünyada tek kişi kal!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

dns serverin (bind) bi çeşit bug'ından yararlanarak dns cache'ı değiştirmek boylelikle aranan adresleri gitmesi gereken

yerden farklı yerlere yönlendirmek... buna da "cache poisoning" deniyor... böle bişey yapmışlar herhalde :D

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Benim düşünceme göre bu mynet'in içerisinde gerçekleşen bir olay. Adamların indexi kaldırmaları çok uzun sürdü.

Yakalanmalarına gelince. Yakalandıklarında bankalarda işleri hazır.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    çok büyük bi darbe oldu harbiden...
    sitenin hiti baya bi düşücek..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu arada ben index i hic goremedim mynet bende rutin sekilde calisiyor :) olay cok buyutuldu amk...lamer sahin vakasi gibi olur :D bankalar ise alir 1hafta sonra siktir eder :D bi bok bilmediklerini anlayinca :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    compu ilk sayfada ss var ayrıca zoneye kaydı alındı:D adamlar isko gibi yarın tvde çıkarlar mynette puanım çalındı myneti hackledim derler:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    şuan açıldı mynet....bi haber bilem yapmamışlar bari görmeyenelere rezil olmayalım die ama yarın basbasbağrılır bu :P

Abra Kadabra
Toplam Hit: 30144 Toplam Mesaj: 115