Mynet.Com Hacked !
-
Bende Sayfa görüntülenemiyor :))
-
doğru anlatım bozukluğu var madem büyük bişey yaptınız cümleyi doğru kurun
dimi ama..
sonlarına bedel olur olmaz sonlarına mal olur filan deselerdi olurdu.
-
hocalar
Domain servers in listed order:
NS1.DIGITECHHOST.NET
NS2.DIGITECHHOST.NETne alaka. adamlar acaba domainimi eline geçirdiler :P
-
İyide bu mynet bu heriflerin sızdığı açığı nasıl bulacaklar şimdi?? Acaba bidaha dalarlarmi :D Gerçi serverin fişini çekerler zühehehe.. Adam şöyle birikide manken resmi koyar.. Ben olsam hayrani olduğum bi hatunun resmini koyar bu yolla belki onla tanışma fırsatı yakalardım belkide hatunla xxx.. :D :D Hiö akıl yok bunlarda be..
-
dns serverin (bind) bi çeşit bug'ından yararlanarak dns cache'ı değiştirmek boylelikle aranan adresleri gitmesi gereken
yerden farklı yerlere yönlendirmek... buna da "cache poisoning" deniyor... böle bişey yapmışlar herhalde :D
-
Benim düşünceme göre bu mynet'in içerisinde gerçekleşen bir olay. Adamların indexi kaldırmaları çok uzun sürdü.
Yakalanmalarına gelince. Yakalandıklarında bankalarda işleri hazır.
-
çok büyük bi darbe oldu harbiden...
sitenin hiti baya bi düşücek.. -
Bu arada ben index i hic goremedim mynet bende rutin sekilde calisiyor :) olay cok buyutuldu amk...lamer sahin vakasi gibi olur :D bankalar ise alir 1hafta sonra siktir eder :D bi bok bilmediklerini anlayinca :D
-
compu ilk sayfada ss var ayrıca zoneye kaydı alındı:D adamlar isko gibi yarın tvde çıkarlar mynette puanım çalındı myneti hackledim derler:D
-
şuan açıldı mynet....bi haber bilem yapmamışlar bari görmeyenelere rezil olmayalım die ama yarın basbasbağrılır bu :P
Toplam Hit: 30144 Toplam Mesaj: 115