Mynet.Com Hacked !
-
index hala duruyor :) 15 dakika oldu heralde. belki daha fazla..
-
Domain servers in listed order:
DNS1.MYNET.COM 212.101.97.6
DNS2.MYNET.COM 212.101.97.7babalar gibi hack. Tebrik ederim.
-
Sen hacklemenin mantığını anlamamışsın. Hacklemek buradaki amaç mynetin ne tür bir açığı varsa bu açığı kapatalarını sağlamak. Bu güne kadar hack denen eylemler olmasaydı şimdiki güvenliğin nasıl sağlanacak sanıyorsun? Zararı olan siteler hacklenmez sadece. Zaten bu adamlar hacklemese ya ybancı biri hackleyecekti yada ileride bişey olacaktı mynet teki kredi kartı numaraları bile çalınacaktı belki (index atmaktan db çalmaya kadar geldik dur bakalım :D ).. O zaman daha mı iyi olur du? Başkasının yaptığı işle kimse övünmüyor burada zaten mesajları anlayamıyorsun..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
eger acıktan haber etmek ıcın olsa oraya ındexı koymadanda uyarırlardı :D
artıstlık olsun dıe yapılmıs bısı ıste, anladım helal olsun adamlara ıyı ıs ama eger yapabılcek olsam ben sahsen yapmazdım.
aynı tur seylerı aynı adamlarım bolucu sıtelerede yapması dıleklerımle =)
-
an itibariyle 2. index atıldı :) gerizekalı mynet te çalışma war diyip kapatmıyo ne mallar ya :)
-
amk az önce msj yazarken bi prbLem yoktu herkesn msjını okudm mynet hala nrmaldi şimdk actım index yeni geldi =)
-
dns cache poisoning.
-
kaç dk oldu hala duruo be (: uyuz mynet ama keşke ttnet olsaydı...
-
hemen haber yapmışlar a.q :D
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=20896&cat=110&dt=2007/04/22
-
Harbi mal bu mynet insan indexi değişir :) hala aynı
-

Your System 0wned By
ZeberuS | Redworm | Societa | DeviLAtVocates | ReaLWarrioR | By Computer
Turkish Hackerz
En Büyük Sistemlerin Bile Ufacık Açıkları Sonlarına Bedel Olur ...!