folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargile & Tütün Kombinasyonları

Nargile & Tütün Kombinasyonları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı
    tataryigit bunu yazdı

inan şuan ulaşabileceğim tütün toptancısı yok. alanya'da olsam nargile sahibinden temin ederdim numarasını filan. şuan üni. sebebiyle afyondayım. Bence hiç uğraşma güzel olmuyor :)

Hocam 5-6 senedir gün aşırı bazen günde iki kere içiyorum , al fakher içiyorum sürekli bakarsın yaparım bide tutar filan al sana yapılacak iş bi yandan satarım yaptıgımı bi yandan içerim :D

ben de 2005'den beri hemen hergün içerim. Ben son 5 senedir nakhla cappicino'dan başka içmem :) El yapımı olanlar tekelin ürettiği şerbetli tütününden de kötü oluyor :) bi de yapman için en az 20-30 kilo şerbet olması lazım elinde el fakir'den sıkılan filan..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

az omce söndürdüm nargilemi pc basına gectım 

tütnüm al fakher kömürüm pırmal mese su 10 kg lık olandan :)

gram bas ağrısı yok :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı

Portakal Üzüm Nane. Bir tiryaki olarak söylüyorum ki bunu denersen başka bir karışıma ihtiyacın kalmayacak.

hak verdim hocam kesinlikle harika bir karışım oldu bu :D

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

beyler Eskişehirde bulabilir miyiz alfakher nakhla alabileceğimiz güvenilir bir yer,kişi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

2001den beri içiyorum nargileyi. Hangi aromalı tütün içeceksen iç, tek tavsiyem el fakher iç. Benim favorim gold üzümdür, sürekli gold üzüm içiyorum. 

Not: Ben Kocaeli'nde yaşıyorum, gittiğim cafe bana özel el fakher getiriyor, ambalajından ben çıkarıyorum hatta tütünü. İstanbul'da nereye gitsem el fakher olduğunu iddia ediyorlar ama %90ı yalan söylüyor. O yüzden el fakher içtim beğenmedim dersen bilki orjinal olmayan bir tütün kakalamışlardır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KursatReis
    KursatReis's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

Portakal Üzüm Nane. Bir tiryaki olarak söylüyorum ki bunu denersen başka bir karışıma ihtiyacın kalmayacak.

Benim tavsiyem yeşil elma-anason ama yeni başlıyanlara ağır gelebilir.Birde sağlam tat alabilmek için her kombinasyonun ayrı marpucu olması gerekirli yoksa tam randıman alamazsınız.

TANRI TÜRK Ü KORUSUN O KENDİNİ YÜCELTİR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Konuyu açtığımdan beri abartmıyorum neredeysde her gün farklı kombinasyonlar denedim, içmediğim marka, çeşit kalmadı ve tüm bunların arasından size kendimce kalite sırasına göre bir sıralama yaptım eğer siz de benim gibi mükemmel komboyu arıyorsunuz en azından en başta bunları deneyin işinizi hayli kısaltabilir nihayetinde zevk meselesi ama cidden siz önce bunları deneyin ;)

1-) Al- Fakher GOLDEN Yeşil elma üstüne yine Al-Fakher GOLDEN marka Gül (Bu karışımdan sonra başkasını tatmak istemeyebilirsiniz !)
    2-) Al- Fakher Bitkisel Mela Üzüm (Nikotinsizdir fakat duman ve tat yoğunluğu nikotinlisinden çok daha baskındır) üstüne yine Al- Fakher marka Çift Elma (Mayhoş ve bal tatlılığının süper ironik uyumu)
    3-) Al- Fakher Bitkisel Mela Portakal üzerine Al fakher nane (Gerek damakta bıraktığı yoğun portakal tadı gerekse nefesi açtığı içi özellikle sıcak havalarda tavsiye ederim)

Önemli Not: 1.sıradaki kombinasyonun golden serisini bulamazsanız dert etmeyin bu karışım standart halleriyle de gayet başarılı ama goldenla denerseniz aradaki büyük farkı da görürsünüz siz anlayın artık ne kadar beğendiğimi bu kombinasyonu.

Nikoteen tarafından 13/Nis/13 19:14 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

Konuyu açtığımdan beri abartmıyorum neredeysde her gün farklı kombinasyonlar denedim, içmediğim marka, çeşit kalmadı ve tüm bunların arasından size kendimce kalite sırasına göre bir sıralama yaptım eğer siz de benim gibi mükemmel komboyu arıyorsunuz en azından en başta bunları deneyin işinizi hayli kısaltabilir nihayetinde zevk meselesi ama cidden siz önce bunları deneyin ;)

1-) Al- Fakher GOLDEN Yeşil elma üstüne yine Al-Fakher GOLDEN marka Gül (Bu karışımdan sonra başkasını tatmak istemeyebilirsiniz !)
    2-) Al- Fakher Bitkisel Mela Üzüm (Nikotinsizdir fakat duman ve tat yoğunluğu nikotinlisinden çok daha baskındır) üstüne yine Al- Fakher marka Çift Elma (Mayhoş ve bal tatlılığının süper ironik uyumu)
    3-) Al- Fakher Bitkisel Mela Portakal üzerine Al fakher nane (Gerek damakta bıraktığı yoğun portakal tadı gerekse nefesi açtığı içi özellikle sıcak havalarda tavsiye ederim)

Önemli Not: 1.sıradaki kombinasyonun golden serisini bulamazsanız dert etmeyin bu karışım standart halleriyle de gayet başarılı ama goldenla denerseniz aradaki büyük farkı da görürsünüz siz anlayın artık ne kadar beğendiğimi bu kombinasyonu.

Usta Tütünü nerden temin ediyorsun?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

bu post u görünce sevindim hocam :D altına vişne suyu + nane şurubu ile denersen mükemmel tada ulaşabilirsin

since 2005 // tbt
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Golden serisini düzenli olarak bulmak çok zor en azından ben bulamıyorum öyle diyim bulurumda tam olarak iki katına maal oluyor yurt dışı siparişle kargosu falan ama nargiletutun.com da şu anda burda yazdığım tüm arkışımlar mevcut oradan tedarik edebilirsiniz..

Toplam Hit: 11644 Toplam Mesaj: 64