Nargile & Tütün Kombinasyonları
-
Dubai tek geçerim hocam.
2 Senedir falan dubai içerim,zaten yapan konyada 1 yer haricinde başka bi yer bulamadım diğer şehirlerde dahil.
Bulabilirsen dubai al harika bi karışımdır.
Edit:el fakher gold üzümde fenadır.
pcdoktor636 tarafından 01/Mar/13 20:44 tarihinde düzenlenmiştir -
şu gold üzümü çok meth edenler var onu da denicem yalnız duabi ilk defa duydum bu arada tatar hocam pinarın bende baş ağrısı yapmışlığı çokçadır sahada yeniyim saygı duyarım lakin gösterdiğim kömürden daha kalitelisini bilmiyorum..
-
çift elma hocam başarılıdır
-
https://tr.foursquare.com/v/büyülü-fener-nargile-cafe/4e51578eb0fb088f3c362e6c
nargile'de daha iyisini içmedim henüz.
Fırsatı olan müridler gidip burda içsin,ankaradan gelenler var.
-
tosun bunu yazdı
herkes sigarayı bırakıyor yakında aç kalcaz :(
Sigaracı :))
-
Ya bu tütünü kendimiz yapamazmıyız acayip kafaya taktım bu durumu.
-
Smirnoff bunu yazdı
biz yaptık kendimiz nargile cafe'de..
ama güzel olmadı.
Toptancısından bahreyn yapraklarını sipariş edebiliyorsun. Ayrıca el fakir'in şerbetini sıkıp toplayabilirsin bi yere..Yaprakları kaynatıyorsun bi kaç saat iyice yumuşuyor. Sonra kesiyorsun parçalıyorsun. Ardından şerbete yatırıp şerbetle beraber biraz kaynatıyorsun. Bu kaynatma olayını 4-5 gün tekrarlıyorsun.
Sonra hazır. -
tataryigit bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
biz yaptık kendimiz nargile cafe'de..
ama güzel olmadı.
Toptancısından bahreyn yapraklarını sipariş edebiliyorsun. Ayrıca el fakir'in şerbetini sıkıp toplayabilirsin bi yere..Yaprakları kaynatıyorsun bi kaç saat iyice yumuşuyor. Sonra kesiyorsun parçalıyorsun. Ardından şerbete yatırıp şerbetle beraber biraz kaynatıyorsun. Bu kaynatma olayını 4-5 gün tekrarlıyorsun.
Sonra hazır.Hocam banada yaprak temin etme imkanın varmı ücret mukabilinde ?
-
inan şuan ulaşabileceğim tütün toptancısı yok. alanya'da olsam nargile sahibinden temin ederdim numarasını filan. şuan üni. sebebiyle afyondayım. Bence hiç uğraşma güzel olmuyor :)
-
tataryigit bunu yazdı
inan şuan ulaşabileceğim tütün toptancısı yok. alanya'da olsam nargile sahibinden temin ederdim numarasını filan. şuan üni. sebebiyle afyondayım. Bence hiç uğraşma güzel olmuyor :)
Hocam 5-6 senedir gün aşırı bazen günde iki kere içiyorum , al fakher içiyorum sürekli bakarsın yaparım bide tutar filan al sana yapılacak iş bi yandan satarım yaptıgımı bi yandan içerim :D