Nargile & Tütün Kombinasyonları
-
Nikoteen bunu yazdı
Golden serisini düzenli olarak bulmak çok zor en azından ben bulamıyorum öyle diyim bulurumda tam olarak iki katına maal oluyor yurt dışı siparişle kargosu falan ama nargiletutun.com da şu anda burda yazdığım tüm arkışımlar mevcut oradan tedarik edebilirsiniz..
KARGO NE KAdar?
edit:heyecanlandım hehe, kargo ne kadar tutuyor peki 1 kg tütün alsak? orjinal değil mi bütün tütünler? Garantili mi oluyor alışveriş?
SweetyVolty tarafından 13/Nis/13 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Müritler arasından tütün satan var.
http://www.tahribat.com/Murit-Telekinesis/
Fakat ben tavsiye etmiyorum. Tütünü satan kişi telekinesis'in yakın arkadaşı. Bana sahte tütün yolladı (orjinal diyerek) sonra aramama rağmen telefonuma bile bakmadı. -
Aga bulabilirsen tütünün içine biraz çok az yanlız Maraş otu karıştır dünya dönüyor diye başlarsın 10 dk da.
-
SweetyVolty bunu yazdıNikoteen bunu yazdı
Golden serisini düzenli olarak bulmak çok zor en azından ben bulamıyorum öyle diyim bulurumda tam olarak iki katına maal oluyor yurt dışı siparişle kargosu falan ama nargiletutun.com da şu anda burda yazdığım tüm arkışımlar mevcut oradan tedarik edebilirsiniz..
KARGO NE KAdar?
edit:heyecanlandım hehe, kargo ne kadar tutuyor peki 1 kg tütün alsak? orjinal değil mi bütün tütünler? Garantili mi oluyor alışveriş?
Bu 3 sorunun cevabını istiyorum :-) -
Kreyzi bunu yazdı
cappucino tütün koyacak eleman tütünün üstüne türk kahvesi dökecek biraz. altına süt.
muhteşem 3lü ama baş ağrısı yapar fazla içersen diyem onu da :F
çok mantıklı bi kombinasyondur gerçekten ama lülenin içine serpilen türk kahvesi közle yanıcağından genizde pis bir tat bırakıyor bu yüzden ben türkkahvesini süte karıştırıyorum bu sayede kokusu, bol kahveli aroma tadını yakalamakta çok daha başarılı oluyor.
-
kavun-çilek-muz karışımı (eşit miktarda, muz belki biraz daha az) yaz aylarında içimi gayet hoş bir nargile hocam tavsiye ederim.
-
Verdiğim siteden 4-5 kez alış veriş yaptım herhangi bir sorun çıkmadı, ürünler orjinal zaten goldenın sahtesini piyasada bulamazsınız ben hiç denk gelmedim.. 1kg dan biraz fazlasına kargo bedeli olarak 12tl ödemiştim.
-
al falkher 5 elma nargile tütünü 300 gr civarı var takas etmek isteyen değişik tat arayan?
-
eskişehirde al fahker diye bunu buldum daha deniycem muhtelemen orjinaldir beğenirsem daha cok alıcam
-
rockes bunu yazdı
eskişehirde al fahker diye bunu buldum daha deniycem muhtelemen orjinaldir beğenirsem daha cok alıcam
Usta deneyince yaz buraya da ve Eskişehir'de nerde buldun