Nargile Zararlı Mıdır?
-
Geçenlerde ilk defa nargileyi deneme şansı buldum. Başlarda bir garip geldi ama sonralarda alıştım. Cappuccino aromalıydı ve gayet de cappucino kokusu ve tadını hissediyordum. Ancak takıldığım nokta zararlı olup olmamasıydı. Arkadaşım tamamen zararsız olduğunu söyledi fakat içime bir kurt düştü. Bugüne kadar hiç sigara içmedim ve kesinlikle ileride de düşünmüyorum. Dolayısıyla bir bilene danışmank istedim. İnternette araştırabilirdim ama yapmadım, Tahribat efendilerini tercih ettim. Sizi dinliyorum. :)
-
Uzun vadede bagimlilik yapti bana, ilk defa icenlerde bas donmesi vs.
Tutununun uzerinde sigaradaki uyarilardan var, nikotin falan vardir buyuk ihtimal, yani elbet ki zarari var. Faydali bisey degil...
Edit :
Bi ara tvde bas bas bagiriyorlardi bi nargile 50 paket sigaraya esdeger falan diye, bazilari bi firt bi paket sigara falan diyor. Bence abarti, ama yine de zararsiz diyemeyiz..
noname tarafından 07/Eyl/12 10:03 tarihinde düzenlenmiştir -
zararlıdır ama bağımlılık yapmıyor (belki bende ) içmesi keyifli haftada veya ayda bir içtiğimden oda arkadaş ortamı varsa pek bir zararlı olucanı düşünmüyorum
-
sigaradan bilmem kaç kat daha zararlı, folyonun altında aroma ile karıştırılmış kocaman tütün var lan nasıl zararlı olmasın...
-
bazılarına göre zararlı çünkü tütünü çektiğinde duman suyun içinden geldiği için nemle ciğerlere yapışıyormuş,bazılarına göre de zararsız zararlı maddeleri suyun içinde kaldığı için,
zararlı olsada çok güzel bişey istanbula giderseniz tophanede ve çorlulu ali paşada denemelisiniz
-
c0der bunu yazdı
sigaradan bilmem kaç kat daha zararlı, folyonun altında aroma ile karıştırılmış kocaman tütün var lan nasıl zararlı olmasın...
şerbetli ama o tütünler bilerek normal işlenmişi koymuyolar şerbetli tütün koyuyolar bi ara diyolardı işte şerbetli tütün oldugundan dolayı normal
tütüne göre daha az zararlı falan diye sölüyolardı
-
kajmerpac bunu yazdı
bazılarına göre zararlı çünkü tütünü çektiğinde duman suyun içinden geldiği için nemle ciğerlere yapışıyormuş,bazılarına göre de zararsız zararlı maddeleri suyun içinde kaldığı için,
zararlı olsada çok güzel bişey istanbula giderseniz tophanede ve çorlulu ali paşada denemelisiniz
cihangirde oturuyorum neredeyse 2 günde bir inerim tophaneye nargilenin hası gerçekten tophanede
-
Aynı durumu yaşadım. Sigara içmem kokusundanda nefret ederim. İlk gidişimde arkadaşlar dediki zararsız iç iç. Kapiçinomu ne işte ondan söyledik o en haviviymiş birde nane söyledik. Ben naneyi sevmiştim. Bir kaç kez daha gittik sonra bir öğrendik ki sigaradan daha zararlıymış. Prostat yapma riskide varmış. Bir duman bir paket sigaraya eş değermiş gerçekten. Hani sigarasız yaşama devam diyorsan bırak hocam. Ben onu duyduktan sonra sigaradan nefret ettiğimden bir daha içmedim.
Bağımlılık yapma durumu yok bence ama tadı güzel olduğundan hadi içelim diyor insan :) Ama dediğim gibi 3 kere mi ne içtim onu duyunca birdaha içmedim.
kadirozdemir tarafından 07/Eyl/12 10:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Nargile zararlı mıdır da sorumu?
Ciğerlerini dumanla dolduruyorsun. Evet sigaradan daha zararlı.
Nargile yaparken yanında dur koydugu tütüne bak. Bir de son halini gör kalkıp giderken. Zift gibi oluyor sende onu içine çekiyrsun. Tütün zaten yapısıdaki maddelerden dolayı zaten zararlı.
-
Eninde sonunda sigaranın da nargilenin de hammadesi tütün olduğu için
kesinlikle zararlıdır..
-
sigaradan daha zararlı daha keyifli daha güzel.
Geçen nargile içerken fazla kaçırdı diye arkadaşıma nikotin zehirlenmesi dediler 15 dakka oksijen felan verdiler.
Dentist tarafından 07/Eyl/12 10:47 tarihinde düzenlenmiştir