folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargile Zararlı Mıdır?

Nargile Zararlı Mıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fikrettin
    fikrettin's avatar
    Erkek

Geçenlerde ilk defa nargileyi deneme şansı buldum. Başlarda bir garip geldi ama sonralarda alıştım. Cappuccino aromalıydı ve gayet de cappucino kokusu ve tadını hissediyordum. Ancak takıldığım nokta zararlı olup olmamasıydı. Arkadaşım tamamen zararsız olduğunu söyledi fakat içime bir kurt düştü. Bugüne kadar hiç sigara içmedim ve kesinlikle ileride de düşünmüyorum. Dolayısıyla bir bilene danışmank istedim. İnternette araştırabilirdim ama yapmadım, Tahribat efendilerini tercih ettim. Sizi dinliyorum. :)

Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Uzun vadede bagimlilik yapti bana, ilk defa icenlerde bas donmesi vs. 

Tutununun uzerinde sigaradaki uyarilardan var, nikotin falan vardir buyuk ihtimal, yani elbet ki zarari var. Faydali bisey degil...

Edit :

Bi ara tvde bas bas bagiriyorlardi bi nargile 50 paket sigaraya esdeger falan diye, bazilari bi firt bi paket sigara falan diyor. Bence abarti, ama yine de zararsiz diyemeyiz..

noname tarafından 07/Eyl/12 10:03 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

zararlıdır ama bağımlılık yapmıyor (belki bende ) içmesi keyifli   haftada veya ayda bir içtiğimden oda arkadaş ortamı varsa pek bir zararlı olucanı düşünmüyorum

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

sigaradan bilmem kaç kat daha zararlı, folyonun altında aroma ile karıştırılmış kocaman tütün var lan nasıl zararlı olmasın...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

bazılarına göre zararlı çünkü tütünü çektiğinde duman suyun içinden geldiği için nemle ciğerlere yapışıyormuş,bazılarına göre de zararsız zararlı maddeleri suyun içinde kaldığı için,

zararlı olsada çok güzel bişey istanbula giderseniz tophanede ve çorlulu ali paşada denemelisiniz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek
    c0der bunu yazdı

sigaradan bilmem kaç kat daha zararlı, folyonun altında aroma ile karıştırılmış kocaman tütün var lan nasıl zararlı olmasın...

şerbetli ama o tütünler bilerek normal işlenmişi koymuyolar şerbetli tütün koyuyolar bi ara diyolardı işte şerbetli tütün oldugundan dolayı normal

tütüne göre daha az zararlı falan diye sölüyolardı

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı

bazılarına göre zararlı çünkü tütünü çektiğinde duman suyun içinden geldiği için nemle ciğerlere yapışıyormuş,bazılarına göre de zararsız zararlı maddeleri suyun içinde kaldığı için,

zararlı olsada çok güzel bişey istanbula giderseniz tophanede ve çorlulu ali paşada denemelisiniz

cihangirde oturuyorum neredeyse 2 günde bir inerim tophaneye nargilenin hası gerçekten tophanede

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Aynı durumu yaşadım. Sigara içmem kokusundanda nefret ederim. İlk gidişimde arkadaşlar dediki zararsız iç iç. Kapiçinomu ne işte ondan söyledik o en haviviymiş birde nane söyledik. Ben naneyi sevmiştim. Bir kaç kez daha gittik sonra bir öğrendik ki sigaradan daha zararlıymış. Prostat yapma riskide varmış. Bir duman bir paket sigaraya eş değermiş gerçekten. Hani sigarasız yaşama devam diyorsan bırak hocam. Ben onu duyduktan sonra sigaradan nefret ettiğimden bir daha içmedim.

Bağımlılık yapma durumu yok bence ama tadı güzel olduğundan hadi içelim diyor insan :) Ama dediğim gibi 3 kere mi ne içtim onu duyunca birdaha içmedim.

kadirozdemir tarafından 07/Eyl/12 10:24 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Nargile zararlı mıdır da sorumu?

Ciğerlerini dumanla dolduruyorsun. Evet sigaradan daha zararlı. 

Nargile yaparken yanında dur koydugu tütüne bak. Bir de son halini gör kalkıp giderken. Zift gibi oluyor sende onu içine çekiyrsun. Tütün zaten yapısıdaki maddelerden dolayı zaten zararlı. 

www.dunyadailkler.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Eninde sonunda sigaranın da nargilenin de hammadesi tütün olduğu için

kesinlikle zararlıdır..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

sigaradan daha zararlı daha keyifli daha güzel.

Geçen nargile içerken fazla kaçırdı diye arkadaşıma nikotin zehirlenmesi dediler 15 dakka oksijen felan verdiler.

Dentist tarafından 07/Eyl/12 10:47 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 9172 Toplam Mesaj: 89