Nargile Zararlı Mıdır?
-
11 senedir içiyorum. Hiç içmemiş biriysen bence yol yakınken bulaşma derim. Ama ben bulaştım artık nargile içerim dersende o zaman sağda solda yapılan sıradan nargileleri içme derim. İçtiğin nargile takımının temizliğine dikkat eden, tütünü kaliteli olan, kömürü kaliteli olan ve kömürünün tamamen yanmış olması gerektiğine dikkat et. Ben onca yıldır nargile içiyorum her tütünü denedim. Son 2 yıldır El fakherde karar kıldım. Arabada nasıl Mercedes ise tütündede El fakher derim. Bazı yerler El fakher diye çakmalarından kakalıyor, o yüzden orjinalini içmenizi tavsiye ederim. Özellikle üzümlüsü iyidir...
-
normal nargileler beş para etmez, zararı havasında dumanında değil kendi pisliğindedir, ama gider de tömbeki nargile içersen ölüme kadar yolu var :D kuru tütün koyuyolar, su veya süt yerine de sek rakı
-
saat sabahin 4'u nargilemi hazirladim fokurdatiyorum suan.
zararli diyenlere inat olsun.
bilgisayar basinda fokurdatmak gibisi yok.
selam olsun benden nargileci muritlere..
-
AbdullahAzad bunu yazdı
saat sabahin 4'u nargilemi hazirladim fokurdatiyorum suan.
zararli diyenlere inat olsun.
bilgisayar basinda fokurdatmak gibisi yok.
selam olsun benden nargileci muritlere..
ah hocam canımı çektirdin şimdi bak.
vizeler bitti dün. sabaha kadar dizileri izledim :)
az önce güzel bir börek yaptım kendime.
karnım da tok. Kuşburnu içiyorum. Ahh güzel de bir nargile olaydı iyiydi :)
-
Sigaradan daha çok zararlı , sigara gibi bağımlılık yapmıyo bana yapmadı yapanlar varsa bilmem ayda 2-3 kere içerim :D limonlu vazgeçilmezdir.
-
Bico bunu yazdı
Sigaradan daha çok zararlı , sigara gibi bağımlılık yapmıyo bana yapmadı yapanlar varsa bilmem ayda 2-3 kere içerim :D limonlu vazgeçilmezdir.
sigara gibi zararlı olduğuna inanmıyorum,sigaradan öleni gördükte nargileden öleni görmedik(: gider 5-10 liralık tütün alırsan kaçak sigaradan hiç bi farkı kalmaz. al fakher tütünler işlenmiş yüksek oran zehirden arındırılmıştır. illaki zararı vardır ama,sigara ile kıyaslanamaz bile bence.
ONEMINUTE tarafından 24/Kas/12 07:48 tarihinde düzenlenmiştir -
4 ay nargile yaptım. sadece şunu söyliyeyim ciğerlerinden olmak istiyosan iç.
-
ONEMINUTE bunu yazdıBico bunu yazdı
sigara gibi zararlı olduğuna inanmıyorum,sigaradan öleni gördükte nargileden öleni görmedik(: gider 510 liralık tütün alırsan kaçak sigaradan hiç bi farkı kalmaz. al fakher tütünler işlenmiş yüksek oran zehirden arındırılmıştır. illaki zararı vardır ama,sigara ile kıyaslanamaz bile bence.
Öncelikle hocam nargile içip öleni göremezsin , yok öyle bir dünya çünkü :D nargile öyle yarım saat aralıklarla içebileceğin bişey değil zaten. en fazla ayda 5 veya 6 kez gidersin oda pahalıya patlar , kendin yapar içersin o ayrı bi meseledir , da ben ayda 6- 7 kez nargileye gidiyorum diyen adama inanmam.
-
o bu degilde ruslar pisikopat adamlar Absenth li nargile yapıyolar bir fırt çekiyon kafa güzel :D en azından benim 3 4 fır ta baya bi iyi oldum :D
-
Nargile zevktir..
Sigaradan daha zararlıdır. Antakya da 5 paket sigara içmiş gibi oluyorsun diyorlar :)