Neden Baba?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek
    DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    -----------------------------

Hiç mi kitap okumadınız, hiç mi sizi uyaran olmadı, hiç mi göremediniz ülkemizin peşkeş çekildiğini, eğer farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde oturduysanız sizin o hainlerden ne farkınız kaldı. Allah'ın huzuruna hangi yüzle çıkacaksınız baba. 'Vatan sevgisi imandandır' diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklüğünüzden vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız.

----------------------------------------------------------------------------

öncelikle şunu söylemek istiyorum, bu yazı zekice bir ileri görüşlülük veya tahmin değil resmen bir masaldır! böyle bir kolpalık olamaz. yazan adam tamamen hayalgücüyle yazmış ve herkesn içindeki boktan senaryoları yazmış ama neden-sonuç düşünmeden yazmış. Zekadan mahrum biri böyle bir mail yazar(sözüm burda yayınlayana değil direkt maili yazana)

2.si ise şuna sinir oldum "'Vatan sevgisi imandandır' diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklüğünüzden vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız" müslümanlığı Türklükten üstün tutuyo...

-----------------------------------------------------------------------------

kardeşim sen tek taraflı düşünüyorsun baq

Türklük sadece ırktır

kardeşim sen çok saçmalamışın bu yazıda bak

sence neydi çanakkale bizi galip çıkaran

sence neydi kurtuluş savaşını kazandıran

bizi bi zmnlar dünyanın en büyük devleti yapan

islam değilmiydi

islamdı elbet türkler neden bu kdr ii savaşır bu yüzden

sen imansız oldunmu bi şerefsiz abd liden ne farkın kalırki onu bana söle sen??

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Amerika Türkiyeye saldırırsa 3. dünya savaşının temelleri atılır ... Amerika bile Türkiye'yi Askeri olarak yenemeyeceğinin farkındayken Türk gençliği bu durumdan niye bu kadar umutsuz anlamıyorum .. Dünyanın en iyi askerlerine sahibiz napolyon'un da dediği gibi dünyanın en iyi silah'ı savaşmak isteyen bir askerdir ; hava kuvvetlerindne korkuyor herkes amerikanın; ama bizde dünyanın en iyi 2. hava filosuna sahibiz bu demek oluyorki amerika dan sonra biz geliyoruz yani öyle uçurum sayılacak bir fark yok emin olun ... o hava kuvvetlerini durdurmak kaliteli uçaksavar ve iyi eğitilmiş pilotlara bakar it dalaşı için ... yani çok ta demir leblebi değiller ...

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    karga'cım : ) ; o herkesin kendi görüşüdür ; orayıda dikkatli okuyabilseydin o ince mesajı gerçekten anlayabilirdin ; sen islamiyeti Türk'lükten önde tutabilirsin ama ben 5000 yıllık ırk'ımı 500 yıllık din'den üstün tutarım ; herkes müslüman olabilir ; ama Irk farklıdır kanımıza kodlanmıştır ; ayrıca zaferlerimizi islamiyete bağlaman çoook ama çok aptalca ; 40 kişiyle çin sarayını basan kahraman kürşad'da mı müslüman'dı ? hayır değildi ama Türk'tü .. Savaşçılık Türk'lerde genetik bir hadisedir , din'le ilgisi yoktur ; bugün Amerika'ya görevlerini para ile değişen Irak'ın cumhuriyet muhafızlarıda Müslüman'dır ; bizi İngiliz'lere satan Arap'larda Müslümandır ...

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Seviyorum tahribati ,3.dunya savasini ilan etmisiz ,savasa girmisiz amerikayi yenmisiz :D oooo :D:D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    çok güzel kardeş eline sağlık fakat dikkat et böle vatan millet lafları bazı larını rahtsız ediyor benden sölemesi sonra banlanmayasın

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek

Helal olsun gözlerim doldu :'(

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    Seviyorum tahribati ,3.dunya savasini ilan etmisiz ,savasa girmisiz amerikayi yenmisiz :D oooo :D:D
    ne sandın :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    :))))))) kim sevmezki tahribatı.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    valla cok süper ve böyle  olacağa benziyor (her mahallede cami varken her ilde cami ) :(

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    islam
    islam's avatar
    Erkek

beyler yazıya utopya demişsinizde gençiğin hali  ortada adam daha askerin neden bukadar güçlü olduğunu bilmio ülke savaş halinde bölünmez demişsiniz o ibneler ülkeyi bu durumda böldü yani olay o kadar ütopya diil

ölüm ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir,başka bişey değil
Toplam Hit: 9399 Toplam Mesaj: 74