Neden Baba?
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
-----------------------------Hiç mi kitap okumadınız, hiç mi sizi uyaran olmadı, hiç mi göremediniz ülkemizin peşkeş çekildiğini, eğer farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde oturduysanız sizin o hainlerden ne farkınız kaldı. Allah'ın huzuruna hangi yüzle çıkacaksınız baba. 'Vatan sevgisi imandandır' diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklüğünüzden vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız.
----------------------------------------------------------------------------
öncelikle şunu söylemek istiyorum, bu yazı zekice bir ileri görüşlülük veya tahmin değil resmen bir masaldır! böyle bir kolpalık olamaz. yazan adam tamamen hayalgücüyle yazmış ve herkesn içindeki boktan senaryoları yazmış ama neden-sonuç düşünmeden yazmış. Zekadan mahrum biri böyle bir mail yazar(sözüm burda yayınlayana değil direkt maili yazana)
2.si ise şuna sinir oldum "'Vatan sevgisi imandandır' diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklüğünüzden vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız" müslümanlığı Türklükten üstün tutuyo...-----------------------------------------------------------------------------
kardeşim sen tek taraflı düşünüyorsun baq
Türklük sadece ırktır
kardeşim sen çok saçmalamışın bu yazıda bak
sence neydi çanakkale bizi galip çıkaran
sence neydi kurtuluş savaşını kazandıran
bizi bi zmnlar dünyanın en büyük devleti yapan
islam değilmiydi
islamdı elbet türkler neden bu kdr ii savaşır bu yüzden
sen imansız oldunmu bi şerefsiz abd liden ne farkın kalırki onu bana söle sen??
-
Amerika Türkiyeye saldırırsa 3. dünya savaşının temelleri atılır ... Amerika bile Türkiye'yi Askeri olarak yenemeyeceğinin farkındayken Türk gençliği bu durumdan niye bu kadar umutsuz anlamıyorum .. Dünyanın en iyi askerlerine sahibiz napolyon'un da dediği gibi dünyanın en iyi silah'ı savaşmak isteyen bir askerdir ; hava kuvvetlerindne korkuyor herkes amerikanın; ama bizde dünyanın en iyi 2. hava filosuna sahibiz bu demek oluyorki amerika dan sonra biz geliyoruz yani öyle uçurum sayılacak bir fark yok emin olun ... o hava kuvvetlerini durdurmak kaliteli uçaksavar ve iyi eğitilmiş pilotlara bakar it dalaşı için ... yani çok ta demir leblebi değiller ...
-
karga'cım : ) ; o herkesin kendi görüşüdür ; orayıda dikkatli okuyabilseydin o ince mesajı gerçekten anlayabilirdin ; sen islamiyeti Türk'lükten önde tutabilirsin ama ben 5000 yıllık ırk'ımı 500 yıllık din'den üstün tutarım ; herkes müslüman olabilir ; ama Irk farklıdır kanımıza kodlanmıştır ; ayrıca zaferlerimizi islamiyete bağlaman çoook ama çok aptalca ; 40 kişiyle çin sarayını basan kahraman kürşad'da mı müslüman'dı ? hayır değildi ama Türk'tü .. Savaşçılık Türk'lerde genetik bir hadisedir , din'le ilgisi yoktur ; bugün Amerika'ya görevlerini para ile değişen Irak'ın cumhuriyet muhafızlarıda Müslüman'dır ; bizi İngiliz'lere satan Arap'larda Müslümandır ...
-
Seviyorum tahribati ,3.dunya savasini ilan etmisiz ,savasa girmisiz amerikayi yenmisiz :D oooo :D:D
-
çok güzel kardeş eline sağlık fakat dikkat et böle vatan millet lafları bazı larını rahtsız ediyor benden sölemesi sonra banlanmayasın
-
Helal olsun gözlerim doldu :'(
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Seviyorum tahribati ,3.dunya savasini ilan etmisiz ,savasa girmisiz amerikayi yenmisiz :D oooo :D:D
ne sandın :D -
ComputerWolf bunu yazdı:
:))))))) kim sevmezki tahribatı. -
valla cok süper ve böyle olacağa benziyor (her mahallede cami varken her ilde cami ) :(
-
beyler yazıya utopya demişsinizde gençiğin hali ortada adam daha askerin neden bukadar güçlü olduğunu bilmio ülke savaş halinde bölünmez demişsiniz o ibneler ülkeyi bu durumda böldü yani olay o kadar ütopya diil