folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nedir Bu Taksim Takıntısı ?

Nedir Bu Taksim Takıntısı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

Hakkımızı aricaz !! Dusuncemizi belirtcez !! Gerekirse Fikirlerimizi savuncaz ...

Tepki gorcez karşılık vercez ... Bize Kısıtlı 1 Mayıs yasatan Taksime cıkmaya izin vermeyenler bunu duysun

Yaşasin Haklarin Kardesligi !!

Nerede o eski günler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

yasaklayan valilige sormak lazım!..

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    qaMbLer bunu yazdı:
    ozsar07 bunu yazdı:

Taksim olaylari hakkinda en ufak bilgisi olmayan arkadaslarin konuyu anlamadan devlete karsi bir eylemmis gibi algilamalari cok komik duruma dusmelerine neden oluyor

Taksim konusunda neden israr edildigini ve orada oldurulen insanlarimizin hatiralarini bile bilmeyen bir gencligin olmasi beni haddinden fazla uzmekte.

Polis bayrami kutlamalari yapilirken ayni Taksim meydani degilmi yuruyus ve gosteri alani olarak kullanilan yer ve komik degil mi Vali Gulerin kutlamalar esnasinda Taksim gosteri ve yuruyus alani degildir aciklamasi yapmasi bu komediyi gormeyenler daha komik duruma dusmekte o ayri konu

dgoru taksim olayları :D 

birbirlerini vurdular devlet bu yüzden izin vermior yine birbirlerini vurmasınlar die ! 

ben ne kadar anlatirsam anlatayim senin anlayabilecegin kadar anlatmis olacagim en iyisi kendin orada olen insanlarimiza saygi nedeni ile bir arastir bakalim kim kimi vurmus olenler kimler olduren tetikci tayfasindan hic olen olmusmu?

veee en onemlisi kendine gulecek baska konular bul.

yuruyus ve eylemlere karsi olan arkadaslari anlayabiliyorum hayatlarinda katildiklari tek yuruyus ilkokul zamanlarinda okulla beraberce gidilen geziler oldugu icin ve herseyi gulluk gulistanlik gordukleri ve padisahim cok yasaci kraldan cok kralcilar olmalarindan kaynaklaniyor.

gerek varmı eylemlere katılmaya polis taşlamaya ? sonra jop yemeye ? ondan sonra aglamaya biz sucsuzduk polis bizi dövdü falan die... 

istedigim konuyada gülerim :D:D::D:D 

zaten bu ara emekci kardeşlerimizin agzına sakız olmus bu laf... 

padisahım cok yasacı ümmetci kraldan cok kralcilar falan... 

geç hacım bunları geç bnm nasıl biri oldugumu bilen bilir... ;) 

ayrıca bana anlatılanları dinlerim... ama adam gibi adamın anlattıklarını dinlerim ki devrimci olarak bu sitede adam gibi dinleyecegim tek kişi 

ESAT arkadasımızdır ;) 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:
    Taksimde faşist ve oligarşi birliğiyle yapılmış bir katliam vardır.Ölen emekçi devrimci babalarımızı,abilerimizi,ablalarımızı allah rahmet eylesin.Bizi güzel günler için koşacağız elbirliğiyle.Onları anacağız her 1 mayıs.Ve onları yerinde anacağız kim ne derse desin.

faşist ??? katliam ? oligarşi ? 

o ortalıga ateş eden de emekçi bir kardeşindi merak etme ;) 

O emekçi kardeşim mardeşim değildi yeraltıydı devlet tezgahıydı.Bizde satılık kimse olmaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    qaMbLer bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:
    Taksimde faşist ve oligarşi birliğiyle yapılmış bir katliam vardır.Ölen emekçi devrimci babalarımızı,abilerimizi,ablalarımızı allah rahmet eylesin.Bizi güzel günler için koşacağız elbirliğiyle.Onları anacağız her 1 mayıs.Ve onları yerinde anacağız kim ne derse desin.

faşist ??? katliam ? oligarşi ? 

o ortalıga ateş eden de emekçi bir kardeşindi merak etme ;) 

O emekçi kardeşim mardeşim değildi yeraltıydı devlet tezgahıydı.Bizde satılık kimse olmaz.

bilmem ben fiyatınız nedir... ne deildir... 

ayrıca yigit sana sevgilerimi fışkırtıyorum git baska yerde eglen olm heriflerin duygularıyla oynama lan 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:
    ozsar07 bunu yazdı:
    qaMbLer bunu yazdı:
    ozsar07 bunu yazdı:

Taksim olaylari hakkinda en ufak bilgisi olmayan arkadaslarin konuyu anlamadan devlete karsi bir eylemmis gibi algilamalari cok komik duruma dusmelerine neden oluyor

Taksim konusunda neden israr edildigini ve orada oldurulen insanlarimizin hatiralarini bile bilmeyen bir gencligin olmasi beni haddinden fazla uzmekte.

Polis bayrami kutlamalari yapilirken ayni Taksim meydani degilmi yuruyus ve gosteri alani olarak kullanilan yer ve komik degil mi Vali Gulerin kutlamalar esnasinda Taksim gosteri ve yuruyus alani degildir aciklamasi yapmasi bu komediyi gormeyenler daha komik duruma dusmekte o ayri konu

dgoru taksim olayları :D 

birbirlerini vurdular devlet bu yüzden izin vermior yine birbirlerini vurmasınlar die ! 

ben ne kadar anlatirsam anlatayim senin anlayabilecegin kadar anlatmis olacagim en iyisi kendin orada olen insanlarimiza saygi nedeni ile bir arastir bakalim kim kimi vurmus olenler kimler olduren tetikci tayfasindan hic olen olmusmu?

veee en onemlisi kendine gulecek baska konular bul.

yuruyus ve eylemlere karsi olan arkadaslari anlayabiliyorum hayatlarinda katildiklari tek yuruyus ilkokul zamanlarinda okulla beraberce gidilen geziler oldugu icin ve herseyi gulluk gulistanlik gordukleri ve padisahim cok yasaci kraldan cok kralcilar olmalarindan kaynaklaniyor.

-------------------------
    sen yürüdünde ne oldu? her eyleme katıldın maske takıp benim polisime taş yağdırdın? benim insanımın malını kırıp döktünde eline gecti? pkk piçlerinin yanında farkına bile varmadan figüran olmaktan başka ?

3-5 deniz gezmiş kitabı okuyup kendini özgürlükçü sanan emperyalizmin ne oldunu bilmeden 2 kelimeden 1 biri emperyalizm olan kendini bilmiş mallara acayip çok tav oluyom..

bu ülke M.KEMAL ' in ülkesidir onun kurduğu sistemde de gidecektir

edit : yarın bende meydan da olcam 1 mayısı kendi ibneliklerine ale etmek isteyeneri fişleyip sonra cezasını kesmek için..yarın görüşürüz yavrum ;)

yorum bu hocam yüreğine sağlık.Pkklılarla dhkp-c lilerle kolkola girip 1 mayıs türküleri söyleyip halay çekenlerin emekçiliğinden şüpe ederim.Hatta ahanda damgayı basar Terörist derim!

Dinlediyseniz Başbuğ Paşayı bu sabah, tam metin aklımda değil ama özetle teröristlerle kolkola olan birileriyle aynı ortamda bulunmayı benden beklemeyin dedi.

Razorback bunu yazdı:

Asla faşist değilim ama faşist derken kimi kastettiğinizi bildiğim için cevap verme gereği duydum.

o ortalığı ateşe veren senin devrimci  yoldaşındı git ona çat sen.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

ulas bunu yazdı:
    valla hocam ben şansen karşıyım 1 mayısın tatıl olmasına zaten sen işçilere tatil yapacağına işçilerın haklarını ver daha iyi olur

hak veriyorum ama zaten işçiler yeteri kadar tatil yapamıyolar en azından kendi bayramlarında tatil yapmaya hakları war. bende işçi çocuğuyum çok yılbaşını babam olmadan geçirmişimdir veya bayramı. 

ayrıca nedir bu taksim takıntısı diyen arkadaşara da şöyle diyim DİSK in yapmış olduğu açıklamaya göre adamlarda biliyo taksimin eylem yeri olmadığını ama zamanında orda ölen bir çok arkadaşının  anısına oraya gitmemiz lazım diyo yani gitmezsek ayıp etmiş oluruz adamlar onurlu davranıyolar bi nevi. bunu şu  şekilde düşünmek lazım. atatürkün yattığı yer neresi anıtkabir degilmi ? önceki 1mayıslarda ölenlerin yattığı yer de taksim anlayan anlar bunu :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@Razorback

senin ne olduğun belli oldu,kasma kendini fazla,sende pkk sempatizanı değilsen bende hiç bişey bilmiyorum,bu ülkeyi sen ve senin gibiler nifak tohumları sokarak karıştırıyor,gerçek yüzünü  belli etmeden felsefi lafların arkasına sığınarak...

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

yTSe_JaM bunu yazdı:

ulas bunu yazdı:
    valla hocam ben şansen karşıyım 1 mayısın tatıl olmasına zaten sen işçilere tatil yapacağına işçilerın haklarını ver daha iyi olur

hak veriyorum ama zaten işçiler yeteri kadar tatil yapamıyolar en azından kendi bayramlarında tatil yapmaya hakları war. bende işçi çocuğuyum çok yılbaşını babam olmadan geçirmişimdir veya bayramı. 

ayrıca nedir bu taksim takıntısı diyen arkadaşara da şöyle diyim DİSK in yapmış olduğu açıklamaya göre adamlarda biliyo taksimin eylem yeri olmadığını ama zamanında orda ölen bir çok arkadaşının  anısına oraya gitmemiz lazım diyo yani gitmezsek ayıp etmiş oluruz adamlar onurlu davranıyolar bi nevi. bunu şu  şekilde düşünmek lazım. atatürkün yattığı yer neresi anıtkabir degilmi ? önceki 1mayıslarda ölenlerin yattığı yer de taksim anlayan anlar bunu :)

hocam daha ne istiosun işte ? herif ne güzel calısıor para kazanıyor ne var yani ayrıca yılbasında babanı görüp napıcan git gez eglen arkadaslarınla :D 

bayram desen bayramlarda ilk gün kesin evdedir simdi abartma :F 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    1 mayıs işçi bayramınız kutlu olsun

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 17062 Toplam Mesaj: 124