folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Nester Tasimanin Cezasi

Nester Tasimanin Cezasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Cezası yok havalimanında tespit edilirse içeri giremessiniz neşterle başkada bir yerde yasak değil

5237 SAYILI YASA ANLAMINDA SİLAH: 5237 sayılı TCK 6/1-f. Maddesine göre silah deyiminden,

1-     Ateşli silahlar (Tabanca, tüfek vb.)

2-     Patlayıcı maddeler (Bomba, TNT, dinamit vb.)

3-     Saldırı ve savunmada kullanılmak üzere yapılmış her türlü, kesici, delici ve bereleyici alet (Bıçak, jilet, balta, kırılmış şişe vb.)

4-     Saldırı ve savunma amacıyla yapılmış olmasa bile fiilen saldırı ve savunmaya elverişli diğer şeyler,

5-     Yakıcı, aşındırıcı, yaralayıcı, boğucu, zehirleyici, sürekli hastalığa yol açıcı nükleer, radyoaktif, kimyasal, biyolojik maddeler (Benzin, asit, siyanür, bayıltıcı veya göz yaşartıcı spreyler vb.) anlaşılır hükmü yer almaktadır.

işim gereği kullanıyorum vs dersin sıkıntı çıkmaz yada bir arkaşım anam babam sağlık personeli vsvs sallarsın bir şey ceazi işleme tabi tutulacak bir  cezası yok 

yalnız Muşta  taşımak kesinlikle yasaktır hakkınızda ateşli silahlar kanununa göre işlem yapılır 

SeRDaR tarafından 20/May/13 18:53 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

ulan bende mi taşısam diyorumda cebime koysam kendimi keserim ben bununla en güvenli nasıl taşınır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

falçata taşıyın ne gerek var ki neştere ? :S Ben falçatayla her türlü işimi görüyordum eskiden :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

ulan bende mi taşısam diyorumda cebime koysam kendimi keserim ben bununla en güvenli nasıl taşınır

aynen.. bıçaktan ceza yedik kavgada deştim birinin bacağını.. haklı olduğum için sadece taşımaktan para cezasıyla yırttım

artık yakalanırsam sokarlar boruyu diye sadece dişli bir yüzük taşıyorum başka yok..  bana lazım olabilir hocam bundan madem yasak değil her türlü taşırım.. fiyatı ne kadar?  nerelerden buluruz.. sen ne diyorsun fiyat gönderim vs.

hiç kullanmadım rene hoca 17 22 falan demiş tornavida gibi numaralı mı birde bunlar_

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

aynen.. bıçaktan ceza yedik kavgada deştim birinin bacağını.. haklı olduğum için sadece taşımaktan para cezasıyla yırttım

artık yakalanırsam sokarlar boruyu diye sadece dişli bir yüzük taşıyorum başka yok..  bana lazım olabilir hocam bundan madem yasak değil her türlü taşırım.. fiyatı ne kadar?  nerelerden buluruz.. sen ne diyorsun fiyat gönderim vs.

hiç kullanmadım rene hoca 17 22 falan demiş tornavida gibi numaralı mı birde bunlar_

Senden hiç beklemezdim böyle criminal davranışlar :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı
    zone bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

Senden hiç beklemezdim böyle criminal davranışlar :D

:D ahaha   ama bayadır yok entrikasyon gözüm pek korktu bu hakim savcı mahkeme adalet 4lüsünden :)

2si çingen 5-6 mahalle serserisi uzak memlekette abimle bana saldırınca yapacak tek hareket vardı..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

ben birgün cüzdanı düşürdüm,

eve telefon geldi,

karakola gittim.

Cüzdanı verdiler,

cüzdana bir baktım gizli bölmedeki neşteri para yerine koymuşlar.

geri de o şekilde iade ettiler sağolsunlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

ben birgün cüzdanı düşürdüm,

eve telefon geldi,

karakola gittim.

Cüzdanı verdiler,

cüzdana bir baktım gizli bölmedeki neşteri para yerine koymuşlar.

geri de o şekilde iade ettiler sağolsunlar.

e ozaman sıkıntı yok demektir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

göz yaşartıcı spreyler

bu yasaksa  emniyet nie kullanyr aq demekki yasal olmayan bişey sonucta :S

emntiyet teşkilatını komple  içeri alsınlar amk :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Ankara'ya buluşmaya gitmiştik İstanbuldan. Sikişpiyonik ve ben. Rene ve birkaç arkadaş cafede oturuyorduk. Rene çıkarmış elinde birşeyle oynuyor. Abi o ne? dedim. Gayet rahat, neşteer? görmüyon mu? cansın güçlü abi. :) Neşter işi SARI'dan bekleyeceğim bir hareketti ama Rene'den çıktı :D

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 10709 Toplam Mesaj: 43