Nester Tasimanin Cezasi
-
Cezası yok havalimanında tespit edilirse içeri giremessiniz neşterle başkada bir yerde yasak değil
5237 SAYILI YASA ANLAMINDA SİLAH: 5237 sayılı TCK 6/1-f. Maddesine göre silah deyiminden,
1- Ateşli silahlar (Tabanca, tüfek vb.)
2- Patlayıcı maddeler (Bomba, TNT, dinamit vb.)
3- Saldırı ve savunmada kullanılmak üzere yapılmış her türlü, kesici, delici ve bereleyici alet (Bıçak, jilet, balta, kırılmış şişe vb.)
4- Saldırı ve savunma amacıyla yapılmış olmasa bile fiilen saldırı ve savunmaya elverişli diğer şeyler,
5- Yakıcı, aşındırıcı, yaralayıcı, boğucu, zehirleyici, sürekli hastalığa yol açıcı nükleer, radyoaktif, kimyasal, biyolojik maddeler (Benzin, asit, siyanür, bayıltıcı veya göz yaşartıcı spreyler vb.) anlaşılır hükmü yer almaktadır.
işim gereği kullanıyorum vs dersin sıkıntı çıkmaz yada bir arkaşım anam babam sağlık personeli vsvs sallarsın bir şey ceazi işleme tabi tutulacak bir cezası yok
yalnız Muşta taşımak kesinlikle yasaktır hakkınızda ateşli silahlar kanununa göre işlem yapılır -
ulan bende mi taşısam diyorumda cebime koysam kendimi keserim ben bununla en güvenli nasıl taşınır
-
falçata taşıyın ne gerek var ki neştere ? :S Ben falçatayla her türlü işimi görüyordum eskiden :D
-
Lotus bunu yazdı
ulan bende mi taşısam diyorumda cebime koysam kendimi keserim ben bununla en güvenli nasıl taşınır
aynen.. bıçaktan ceza yedik kavgada deştim birinin bacağını.. haklı olduğum için sadece taşımaktan para cezasıyla yırttım
artık yakalanırsam sokarlar boruyu diye sadece dişli bir yüzük taşıyorum başka yok.. bana lazım olabilir hocam bundan madem yasak değil her türlü taşırım.. fiyatı ne kadar? nerelerden buluruz.. sen ne diyorsun fiyat gönderim vs.
hiç kullanmadım rene hoca 17 22 falan demiş tornavida gibi numaralı mı birde bunlar_ -
zone bunu yazdıLotus bunu yazdı
aynen.. bıçaktan ceza yedik kavgada deştim birinin bacağını.. haklı olduğum için sadece taşımaktan para cezasıyla yırttım
artık yakalanırsam sokarlar boruyu diye sadece dişli bir yüzük taşıyorum başka yok.. bana lazım olabilir hocam bundan madem yasak değil her türlü taşırım.. fiyatı ne kadar? nerelerden buluruz.. sen ne diyorsun fiyat gönderim vs.
hiç kullanmadım rene hoca 17 22 falan demiş tornavida gibi numaralı mı birde bunlar_Senden hiç beklemezdim böyle criminal davranışlar :D
-
Peroksit bunu yazdızone bunu yazdıLotus bunu yazdı
hiç kullanmadım rene hoca 17 22 falan demiş tornavida gibi numaralı mı birde bunlar_Senden hiç beklemezdim böyle criminal davranışlar :D
:D ahaha ama bayadır yok entrikasyon gözüm pek korktu bu hakim savcı mahkeme adalet 4lüsünden :)
2si çingen 5-6 mahalle serserisi uzak memlekette abimle bana saldırınca yapacak tek hareket vardı.. -
ben birgün cüzdanı düşürdüm,
eve telefon geldi,
karakola gittim.
Cüzdanı verdiler,
cüzdana bir baktım gizli bölmedeki neşteri para yerine koymuşlar.
geri de o şekilde iade ettiler sağolsunlar.
-
kaanstain bunu yazdı
ben birgün cüzdanı düşürdüm,
eve telefon geldi,
karakola gittim.
Cüzdanı verdiler,
cüzdana bir baktım gizli bölmedeki neşteri para yerine koymuşlar.
geri de o şekilde iade ettiler sağolsunlar.
e ozaman sıkıntı yok demektir
-
göz yaşartıcı spreyler
bu yasaksa emniyet nie kullanyr aq demekki yasal olmayan bişey sonucta :S
emntiyet teşkilatını komple içeri alsınlar amk :D
-
Ankara'ya buluşmaya gitmiştik İstanbuldan. Sikişpiyonik ve ben. Rene ve birkaç arkadaş cafede oturuyorduk. Rene çıkarmış elinde birşeyle oynuyor. Abi o ne? dedim. Gayet rahat, neşteer? görmüyon mu? cansın güçlü abi. :) Neşter işi SARI'dan bekleyeceğim bir hareketti ama Rene'den çıktı :D