Netgalaksi BTK'ya Şikayet Edilmiyor Mu?
-
Bu firmadan internet alma gafletinde bulundum. Evde sadece telegon var. Aksamlari hiz 5lere dusuyor paket 35lik. Destek talebi aciyorum bana kablo ile de deneme yapin diyor. Kabloyu telefona mi baglicam aq. Neyse ap vardi onu bagladim modeme. ap ile kablosuz modem ile kablolu baglanmis oldum. Sonucta modemden kablolu aliyorum. Sonuc yine ayni. Is yerinde 80mbit goruyorum telefonda soeun yok. Aq mallari salak salak cevap veriyor. Liseli stajyerler mi cevapliyor nedir.
Neyse btkya sikayet edeyim dedim listede yok. Nere sikayet edicem ben bunu? Belli sayida musterisi olmayan btkya sikayet edilmiyor mu acep?
Hukuki bir mesele diye buraya actim. Goremediysem dogru yeri k.bakmayin.
EDIT: CIMER UZERINDEN YAZDIM BTKYA YONLENDIRDIM ARTIK BAKSINLAR.
NETGALAKSI KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM.
Liquid tarafından 12/Nis/20 15:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Coronodan dolayı hız düşürme hakkı elde ettiler yani şikayet etsende bir işe yaramayacağını düşünüyorum devlet hak tanıdı onlarda fırsat bildi ben bazen YouTube giremiyorum 1 şarkı dinleyemiyorum
-
mavii bunu yazdı
Coronodan dolayı hız düşürme hakkı elde ettiler yani şikayet etsende bir işe yaramayacağını düşünüyorum devlet hak tanıdı onlarda fırsat bildi ben bazen YouTube giremiyorum 1 şarkı dinleyemiyorum
sikinti o degil ki bana sorun yok diyor gerizekalilar. Boyle bir uygulamadam bahsetmiyorlar
-
Bende daha geçen gün başvurdum netgalaksiye.
Gerçi benimki low level adsl ama ne olacak bilmiyorum.
Sanırım en kötüsü de telefonlara hep aynı kişinin çıkması. Normalde ben sabırsız bi insanım, sürekli ararım ama hep aynı kişi çıkınca arayamıyorum da. Taktik bu mu acaba :d
-
aylmz bunu yazdı
Sanırım en kötüsü de telefonlara hep aynı kişinin çıkması. Normalde ben sabırsız bi insanım, sürekli ararım ama hep aynı kişi çıkınca arayamıyorum da. Taktik bu mu acaba :d
Artik arasan da cikmaz cunku ttnet gibi canli musteri hizmetleri yok yani ariza icin kayit birakiyorsun
-
24 mbps 200gb kotalı paketlerinden faydalanmaya gayret gösteriyorum :)
modem arayüzüne girdiğimde mevcut altyapım 100 mbps destekliyor turknette en üst limitlerimden hız elde edebiliyordum.
yani benim kısmımda problem yok
modem arayüzünee girdiğimde bana 24 mbps download tanımladıklarını görebiliyorum fakat gündüz test yaptığımda 17mbps akşam test yaptığımda 3 5 mbps hız görebiliyorum
kendilerine konuyla ilgili mail attım
bana verdikleri cevap şu
SİZE 24 MBPS SİNYAL ULAŞIYOR :D
onu modemden bende görebiliyorum fakat görünenle elde edilen aynı değil. zaten taahhüt yok yanki go home diyor..
-
Güzel abim nereden buluyorsunuz bu firmaları ya :D
-
aynı sorun millenicomda da var. Sanırım kapattırıp turkcell superbox a geçeceğim. En azından adam gibi bir internetim olur ve nöbette vs yanımda götürürüm.
-
aylmz bunu yazdı
Yerel, basit bir firmadan hizmet alıyorsun. Kocaman müşteri hizmetleri santrali kuracak halleri yok. Zaten kendileri Türk Telekom'a arıza kaydı açmak harici bir şey yapmıyor.
-
qoqo bunu yazdı
aynı sorun millenicomda da var. Sanırım kapattırıp turkcell superbox a geçeceğim. En azından adam gibi bir internetim olur ve nöbette vs yanımda götürürüm.
Superbox'tan herkes şikayetçi. 2 megabite kadar hız düşümünü normal görüyorlar. Birde en başta 500 GB kota veriyorlar. Güya sınırsız alıyorsun ama o 500 GB full hız. Taahhüt bozmak isteyince 500 GB kotanın parasınıda ayrı alıyorlar.
Bence Vodafone daha mantıklısı. Hem full hız hemde arama ve mesajlaşma sınırsız. Telefon işide aradan çıkar.
-
mkyb bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Superbox'tan herkes şikayetçi. 2 megabite kadar hız düşümünü normal görüyorlar. Birde en başta 500 GB kota veriyorlar. Güya sınırsız alıyorsun ama o 500 GB full hız. Taahhüt bozmak isteyince 500 GB kotanın parasınıda ayrı alıyorlar.
Bence Vodafone daha mantıklısı. Hem full hız hemde arama ve mesajlaşma sınırsız. Telefon işide aradan çıkar.
herkese actilar mi ki?