Neyim Ben ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

arkadaşlar benden ders almadan bana silkroad öğret diyen 2 murid emesene ekledi

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

okulu bırakmak için bahane arıyorlar sanırım:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Araba devrilince yol gösteren çok olurmuş.

Ama bende yol göstercem kusura bakma.

1- Çok konuşma: İnsanlar psikolojisi bozuk kişilerle konuşmayı çok sever ama eğer adam çok geveze değilse. Geveze insanlardan her yerde herhes kaçar. Çünkü çok konuşan adam boş konuşur.

2- Oyundan ayrılamamanı anlıyorum bende browser oyununda (klan savaşları) bunu yaşamıştım.

a- 24/7 başında olup kassan en son nereye varacaksın? Diyelim ki en iyi oynayan sen oldun sonra? Bütün itemleri aldın eeee? Bütün yaratıkları öldrdün evet? Bi manası yok değil mi? istersen dünyanın en iyisi ol aptalca birkaç kodda ismin geçecek hepsi o. Oyunu yapan şirket kasasını doldurup server'larını genişletirken sen, gözlerinin altı çökmüş bir şekilde para kasmaya çalışacaksın. Saçmalığı anlamak için tek yapman gereken düşünmek.

b- Bir gün belirle mesela haftaya pazartesi. O gün karakterini birine sat bütün itemlerini paralarını dağıt ve bilgisayara format at. İşte kurtuldun hepsi bu kadar.

c- Bunun bir hastalık olduğunu unutma ve evrim yolunda hayatta kalanlar sadece sağlıklı insanlardır. Sen hastalığının farkına vardın ve şimdi tedavi oluyorsun. Zararın neresinden dönülürse kârdır.

d- Ben bağımlı olmayayım diye dizi bile izlemiyorum hatta filim kuşaklarını bile düzenli izlemem. Şimdi sıra sende. Senin iradeni kısacak hiçbirşeye yaklaşma.

e- Seçim yap. Sanal dünya mı daha iyi yoksa deniz kenarında kız arkadaşınla muhabbet mi? İlkini yaşadın şimdi ikincisini yaşa ve karar ver.

3- Adrenalin olayını ise iyi yerlere kullanarak çözebilirsin.

a- İşe gir: Hafta içi bir inşaatta çalış.

b- Ders çalış : Hafta sonları hafta içi aldığın parayla bi hoca tutup ders çalış.

c- Rap güzeldir bende dinlerim ama her ruh halinede o gitmezki. Mozart, Chopin, Vivaldi, Beethoven, MFÖ falan dinle.

d- Bunların dışında akşamları spor yap 5-10 km koş.

4- Babanla hep tartışacaksınız bu doğanın kanunu hele birazda anlayışsız biriyse sana bir tek suyuna gitmek kalır. İşe girip ders çalışmaya başladığında, haytını düzene sokup "Ben adam olacam" imajı verdiğinde eminim aranız biraz düzelcektir.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haytaTayfa
    haytaTayfa's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:
    -----------------------------

editcan :  sil pc nden koduum oyununu Cd sinide kır  :|

bencede..

Binaaneleyh, üzerine gonuşmaya değmez.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bana msnde saçma saçma yazan

bende saçmalayınca orta noktayı bulduğumuz garip kişilik

titre ve kendine gel..

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

@yascakucuk yazın profil yorumu gibi olmuş:D

http://www.tahribat.com/members.asp?id=21220 

buraya yazacaktın sanırım:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uGuR bunu yazdı:

@yascakucuk yazın profil yorumu gibi olmuş:D

http://www.tahribat.com/members.asp?id=21220

buraya yazacaktın sanırım:)

yok lem ben neyim sorusuna cvp verdim

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayat çok güzel biliyormusun.. ewet ewet biliyorsun bende biliyorum .. dısarı cık hava all.. önüne ilk gelen sahısla tanısmaya bak.. rap muzik dinliyorsun karamsar olman için neden sayılabilir... dinleme... bu aralar klasik muziklere yada ruhunu gevşetecek muzikleri aramaya bak.. dost edinmeye bak.. kız arkadas edinmeye bak.. kendine hayat için bir program hazırla seni mutlu edecek seyleri uygula.. okula dewam et.. vs.. vs.. mutlu olmanı engelleyecek tüm zararlı maddelerden arın..

sadece fikirlerimi söyledim .. :)

çoculugunu yasayamayan bir sahıs olarak kendisini bildi bileli asosyal olan .. 20 yıldır deli olan ben.. hayatın güzel oldugunu yasamaya değer oldugunu 8 ay önce anladım.. :) inan senden daha kötü bi durumdaydım.. sen asık oldun ama olmadı.. benim 20 yıldır hiç kız arkadasım bile olmadı.. dostum olmadı .. ailem birinci dereceden düşmanımdı .. atlatırsın bu sorunları sana güveniyorum :) sadece warlıgını hisset ve yasamaya bakk.. :)

Yetim düşler bekçisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Her ne kadar sistem kötü olsada iyi ögretmenlerin oldugu bir okulu hiç bir şeye degişmem.Senin durumun çok farklı arkadasım neymiş online oyunmus.Bu akla mantıga sıgmadıgı gibi konusarakta çözülmez gibi.Bunun tek ilacı vardır gürgen yada meşe ile bir gecelik tatil.Sabahına kuş kadar hafifleyip bütün dertlerinde uzaklasırsın.Tabi şaka bir yana senin online oyunu okula tercih edicek kadar sosyal hayatta tatminsizlik yasayan birisin sanırım.Orada kendine yani bir hayat yeni kimlik buldugunu sandın.Bu seni oraya bagladı ve kurtulamadın.Tek çaren var oda okuyup ögrenip sosyal hayata dalıp kendine orada yeni statü elde etmendir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

bende düşmüştüm aynı duruma :| bıraktım kurtuldum mutluyum gururluyum :|

Toplam Hit: 10102 Toplam Mesaj: 82